סיכום שבועי

®NuLy®

New member
נס קפה

שיר השבוע של LP שלכם לא היה שיר השבוע לא של LP שלכם ע"ע אלבום השבוע להקת/זמר/זמרת השבוע גאנז ובון ג'ובי אלבום השבוע Bon Jovi - Lost Highway Guns N' Roses - Use Your Illusion 2 תמונת השבוע הוא משחק בפרק הראשון של אלקטרז והוא פשוט
סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה) אתמול אחרי שסיימתי את כ0ל השיעורים לפסיכומטרי הרשתי לעצמי לראות 3 פרקים של אלקטרז
משהו טוב שקרה השבוע הצלחתי לסיים את כל השיעורים לפסיכומטרי! (אני לא עושה כרגע כלום חוץ מלעבוד וללמוד
) והייתי ביום פתוח באוניבריסטת בן גוריון משהו רע שקרה השבוע היה סופר קר, הלך לי רע בסימולציה ואנשים מעצבנים בעבודה משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא שילך לי טוב בסימולציה, לצאת קצת ולהתאוורר מהלימודים שאלת השבוע:קר או חם חם! חם! שיהיה חם!!!! נמאס מסוודרים!!!!! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

PureSHIT

New member
חרשניתתתתתתתתתתת

הצלחת לשמוע בין כל החרישות שלך ש"גאנז" יופיעו בארץ?

®NuLy®

New member
כמובן

זאת לא הפעם הראשונה שכתבות מהסוג הזה מתפרסמות. אני לא מאמינה עד שיש לי כרטיס ביד

איתי96

New member
את באמת מתכוונת ללכת לאקסל רוז ולהקתו?!?!

רק אם במקרה סלאש יחזור אני קונה כרטיס!

®NuLy®

New member
תראה

גאנז הם מעבר ללהקה אהובה עבורי (אני מתכוונת להרכב המקורי) אם הם יתאחדו או לא, אין לי מושג. אבל לראות את אקסל רוז בלייב גם במצב שלו היום (שמן, זקן, קול שונה) זה בשבילי התגשמות חלום. כמובן שהייתי רוצה את סלאש על הבמה וגם את איזי ואת דאף, אבל היום זה לא קורה, אז בו נסתפק במה שיש. לשמוע את השירים שאני כל כך אוהבת ולראות את האדם שיצר אותם, למרות שהיום הוא לא במיטבו, זה בשבילי הרבה. אקסל רוז אמנם פוץ (ופוץ גדול!) אבל הוא מוכשר ברמות אחרות ואני מעריכה אותו מאוד. שנה שעברה הייתי בסקורפיונס, גם הם לא הכי במיטבם, אמנם קופצים וזזים, אבל לסולן היו המון זיופים, אבל לשמוע את Wind Of Change בלייב היה רגע כל כך קסום ומשמעותי. לשמוע ולראות אגדה מולך זה מטורף. אם באמת גאנז החדשים יגיעו לארץ תמצא אותי בשורה הראשונה בכרטיס הכי יקר שיש.

איתי96

New member
שמח בשבילך..

אני בתור גיטריסט רוצה לשמוע את סלאש.. אז אם במקרה יהיה איחוד.. שמרי לי מקום לידך!

סכמ''ש D:

שיר השבוע של LP שלכם?TM ו TC שיר השבוע לא של LP שלכם?FOO FIGHTERS- THE PRETENDER להקת/זמר/זמרת השבוע?לינקין אלבום השבוע? תמונת השבוע? סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה)?תוכנית- סקראבס משהו טוב שקרה השבוע?עברתי תיאוריההההה!ועוד כלמיני דברים בצופים וגם חברים :) משהו רע שקרה השבוע?צופים,לא היה לי זמן לכלום, באמצע מבחן היה תרגיל בבסיס שממש קרוב לבצפר שלנו..(זה קצת הרס לי חצי מבחן) משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא?שיעור נהיגה ראשוון, מבחן במתמטיקה,דוד שלי בא לארץ שאלת השבוע:קר או חם? ברור שקר! לא סובלת שחם לי

איתי96

New member
סכמ"שי באיחור..

שיר השבוע של LP שלכם: Faint, TC שיר השבוע לא של LP שלכם: Eric Clapton - Layla להקת/זמר/זמרת השבוע: גאנז, לינקין, 30STM אלבום השבוע: ATS תמונת השבוע:... סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה): סיימתי עונה 4 של אבודים! הפרק האחרון פשוט אדיר!!!!, יומני הערפד.. משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי היום את הכרטיס הרשמי של רד הוט!!!
.. מכבי ניצחו בכדורסל ולא הפסידו בכדורגל.. משהו רע שקרה השבוע: מבחן במתמטיקה.. משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: פחות מבחנים!!! ועוד גשם!!
שאלת השבוע: קר או חם: סיביר!!!!
שיהיה המשך שבוע טוב

למעלה