סיכום שבועי

LPMCR

New member
כי נמאס כבר לקפוא

ולהיות סגורים במבנים או רטובים לגמרי

®NuLy®

New member
מקופלת

שיר השבוע של LP שלכם The Catalyst שיר השבוע לא של LP שלכם ע"ע אלבום השבוע להקת/זמר/זמרת השבוע The Killers אלבום השבוע The Killers - Live From The Royal Albert Hall תמונת השבוע
סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה) אלקטרז משהו טוב שקרה השבוע היה מלא שמש, סימולציה יחסית גבוה (ממש במפתיע) ופגשתי כל מיני חברים שלא ראיתי הרבה זמן משהו רע שקרה השבוע ריב עם ההורים, עייפות משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא לסיים את כל השיעורים וללמוד מלא מילים שאלת השבוע: צבעים בהירים או כהים כהים, ועדיף סגול! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LPMCR

New member
כל הכבוד על הסימולציה

השלמת עם ההורים בסוף?

2MayaN2

New member
היי

שיר השבוע של LP שלכם: Points Of Authority/99 Problems/One Step Closer שיר השבוע לא של LP שלכם: Lostprophets - Town Called Hypocrisy להקת/זמר/זמרת השבוע: blink-182, 30stm, lostprophets אלבום השבוע: blink 182- the greatest hits תמונת השבוע סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה):
לאס וגאס, והרבה סרטונים מההופעות של בלינק ו30STM משהו טוב שקרה השבוע: סופ"ש עם חברים D: משהו רע שקרה השבוע: התחרפנות בגלל הצבא. משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: טירונות
שאלת השבוע: צבעים בהירים או כהים: כהים
שיהיה שבוע טוב

2MayaN2

New member
תודה..אני רק מחכה שזה יעבור

וכן נראה לי שאני יודעת, אבל אני מעדיפה לא לרשום ככה

®NuLy®

New member
מבינה אותך

בכל מקרה אני אאחל לך הרבה בהצלחה. לא משנה לאיזה תפקיד תגיעי ובאיזה בסיס תשרתי זאת הולכת להיות תקופה משמעותית ומעצבת בשבילך. אני תמיד כאן אם את רוצה לשאול, להתמרמר ואפילו להגיד דברים טובים (כן, כן, גם זה קורה לפעמים) טירונות, כולם צריכים לעבור, וקחי את זה באיזי ולא יותר מדי ללב
המון המון בהצלחה!!

2MayaN2

New member
תודה רבה

האמת שדי מעודדים אותי שזה שטויות וכיף אז אני מקווה לטוב:) חוץ מזה שאם זה נכון לאן ששולחים אותי (בטירונות לפחות) אז כנראה שיהיו לי תנאים לא רעים

LPMCR

New member
בהצלחה!!!!!

מה שתצטרכי אני פה בשבילך, אל תהססי להתקשר!

2MayaN2

New member
תודה רבה!

יהיה בסדר..אני מקווה
אני רק צריכה לעבור את ההלם הראשוני

למעלה