סיכום שבועי

LPMCR

New member
סיכום שבועי

שיר השבוע של LP שלכם
שיר השבוע לא של LP שלכם
להקת/זמר/זמרת השבוע
אלבום השבוע
תמונת השבוע
סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה)
משהו טוב שקרה השבוע
משהו רע שקרה השבוע
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא
שאלת השבוע: התמכרות השבוע
שיהיה שבוע טוב
מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

איתי96

New member
סכמ"שי

שיר השבוע של LP שלכם: The messenger שיר השבוע לא של LP שלכם: מלא שירים של נירוונה להקת/זמר/זמרת השבוע: נירוונה אלבום השבוע: blood sugar - RHCP, ATS, Nevermind - Nirvana תמונת השבוע:.... סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה): אבודים, המתים המהלכים.. הפרק האחרון היה ענק!!! אני צריך עכשיו להיות במתח חודשיים! כנ"ל יומני הערפד.. סרט: אקסית במצור.. משהו טוב שקרה השבוע: קניתי כרטיס לרד הוט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
, 95+ בביולוגיה, פיזיקה, כימיה, היסטוריה... משהו רע שקרה השבוע: פשוט כלום!!! משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: שיהיה שבוע כמו השבוע האחרון.. עם מלא בשורות טובות.. שאלת השבוע: התמכרות השבוע: Where Did You Sleep Last Night - Nirvava.. פשוט שיר אדיר!!!! אה וגם סופגניות.. אכלתי 3 עם ריבה ו 2 דונאטס מפוצף בסוכר! XD שיהיה שבוע טוב חברים

shaharEB

New member
אבודים , יומני הערפד

כל הכבוד על הציונים !! D: תהנה בRHCP

®NuLy®

New member
Blood, Sugar

האלבום הכי טוב של הצ'יליז לדעתי, ובכללי אלבום מעולה. סחתיין על הציונים
אני מניחה שלא בא בקלות ונתראה בהופעה!!!!!!

איתי96

New member
בלאד שוגר אלבום אדיר!!!

אבל האלבום שמדורג אצלי ראשון הוא by the way! ואז בלאד שוגר ואז קליפורניקיישן ואז סטדיום ואז החדש.. XD נתראה :)

shaharEB

New member
מסכמש"ת

שיר השבוע של LP שלכם : כל HT
שיר השבוע לא של LP שלכם : הסאונדטרק של breaking dawn להקת/זמר/זמרת השבוע : The features אלבום השבוע: HT - הפעם הראשונה אי-פעם שעניתי על השאלה הזו :-O .. עדיין מיותרת
תמונת השבוע :
סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה) סרט - breaking dawn , ספר- BD ,סדרה- חברים , המירוץ למיליון
משהו טוב שקרה השבוע : עומס לימודי באופן יחסי לא מטורף
משהו רע שקרה השבוע : ועדיין.. הלימודים >< ולא מספיק גשם.. לא מספיק ? לא בכלל.. איפה הגשם ?
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא : גשם D: הצלחה בלימודים
שאלת השבוע: התמכרות השבוע : דמדומים

®NuLy®

New member
אני לא ממש אהבתי את breaking dawn

הסרט ממש נמרח, לא קורה בו תכלס כלום.

shaharEB

New member
איך לא קורה בו כלום
?
לBD

בלה ואדוארד מתחתנים , ירח-דבש ,היא מגלה שהיא בהריון ,היא מתה , היא "חוזרת לחיים" בתור ערפד
אבל האמת באופן יחסי אפילו הכניסו לסרט קצת אקשן בשביל שלא יהיה משעמם.. לרוב מי שקרא את הספר , הסרט היה כמעט מושלם

®NuLy®

New member
בדיוק!

קו עלילה אחד! קשה לי עם סרטים כאלה בכלל הסרט ממש נמרח, הכל כל כך ארוך. לא קראתי את הספרים, אז יכול להיות שבגלל זה לא ממש נהנתי. תכלס חוץ מהסרט הראשון, כל שאר הסרטים דיי סתם

TheJosh

New member
סיכומושון

שיר השבוע של LP שלכם: זאת הפעם השנייה שהשיר "Wish" מחזיק בתואר הזה
שיר השבוע לא של LP שלכם: Rammstein - Benzin [בעיקר בגלל הקליפ המוזר שהם שמו]
להקת השבוע: Rammstein
אלבום השבוע: Wake Me (אלבום של Grey Daze)
טרול השבוע: שלא תטעו, גם צ'סטר הוא טרול לא רע! 3: פרס הטרול הוותיק מוגש למייק, על 2 התמונות האלו [שיצרתי בעצמי]: הראשון השני
סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה):
משהו טוב שקרה השבוע: פרסמתי עוד פוסט בבלוג שלי ב-LPU
משהו רע שקרה/סיפרו השבוע: מכניסים לנו את הציון של המיצ"ב לתעודה.
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: יום חמישי 3: / שביתה כללית במשק [כן מאור, פאקינג כל המשק]
שאלת השבוע: התמכרות השבוע: נראהלי הפורום
שיהיה שבוע טוב לכולם!

TheJosh

New member
תמונה אחת

משום מה התמונות לא עובדות [של מייק] הן מצורפות פה

למעלה