סיכום שבועי

TheJosh

New member
הודות לפוטושופ הכל אפשרי

התמונות עצמן לקחתי מהמייקינג אוף של M2M... אני הוספתי את הטקסט 3: רק לא מזמן הבנתי שהפונט Impact זה ה-פונט של הטרולים
39:

TheJosh

New member
לא!!!

הייתי פשוט חייב ליצור את התמונה בפונט שמתאים לרוח התמונה 3: בחרתי בזה

TheJosh

New member
חחח תודה!

אם בא לך להסתכל על התמונות, יש אותם בפייסבוק שלי 3: [3] Linkin Park (אלבום תמונות 3: )

Edenor1

New member
שאלה לי אליך

אתה מרשה לי להעלות את התמונה של צ'סטר לחשבון שלי בדויאנטארט? (Deviantart) אני אתן לך קרדיט והכול, אנשים פשוט צריכים לראות את זה. (באנשים אני מתכוונת למעריצי לינקין ברחבי העולם)

TheJosh

New member
זה ככה

התמונה הזאת אפילו לא שלי, מישהו שלח לי את זה ב-MMS לפלאפון שלי ופרסמתי את זה בפייסבוק, אז אני לא בטוח לגבי הקרדיט. חוץ מזה שיש לי גם חשבון דביאנט

Edenor1

New member
אם כך, השאלה שלי לא רלוונטית :p

תגיד, מה שם המשתמש שלך בדויאנט?

®NuLy®

New member
סיכמוש אחרי חצי בקבוק יין

שיר השבוע של LP שלכם In The End כי השבוע שמו אותו בגלגל"צ שיר השבוע לא של LP שלכם MCR - I'll Never Told You What I Do For Living להקת/זמר/זמרת השבוע בואי ו-MCR אלבום השבועMCR - Three Cheers For The Sweet Revenge תמונת השבועאני אעשה הפסקה מהבנים ואתן את הכבוד למלכה שחגגה השבוע 30
סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה) השבוע בקושי קראתי את הביוגרפיה של בואי חח סדרה- איך פגשתי את אמא כלמיני פרקים מכל מיני עונות כי לא יצא שום פרק חדש והמירוץ למליון משהו טוב שקרה השבוע רד הוט באים לארץ וכבר יש לי כרטיס, וסופ"ש מעולה עם יציאה במוצ"ש מוצלחת במיוחד משהו רע שקרה השבוע עייפות משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא שיעבור מהר, ויהיה מוצלח ואולי עוד הודעות על הופעות טובות שיגיעו השנה לארץ התמכרות השבוע Everyday I'm Shuffling הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

סכמ''ש :)

שיר השבוע של LP שלכם?pushing me away, one step closer שיר השבוע לא של LP שלכם?paradise,every teardrop ia a waterfall- coldplay להקת/זמר/זמרת השבוע?קולדפליי,לינקין ורד הוט אלבום השבוע? תמונת השבוע? סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה)?סדרה- אקס פקטור וחברים משהו טוב שקרה השבוע?טיול שנתי,יוגה צחוק(חלק מהטיול), 95 בבוחן בתנ''ך,מבחן באזרחות, נתן גושן היה אצלנו בבצפר(שיו זה כזה מצחיק לראות את כל הז'ניקיות שחולות עליו), יום שוק רצח בבצפר(אמן וירבו כאלה) משהו רע שקרה השבוע? אנחנו רואים כבר מליון שנה סרט משעמם בקולנוע, התקף שיעול בטיול, מבחן באזרחות משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא?בוחן במתמטיקה שאלת השבוע: התמכרות השבוע? סמים.. סתם לא, למזגן על חום

TheJosh

New member
ביקורת?

דבר ראשון, קולדפליי? אבל זה פחות חשוב הדבר הכי חשוב זה לגבי ההתמכרות: מזגן על חום = מישהו שיושב מול המזגן = התאבדות! ------------------------------------------- Josh The LPUer. since LPUX

שש קולדפליי זה טוב!

ושאני אשב מול המזגן? חס ושלום.. זה סתם עושה נעים בחדר(במיוחד שקפוא בבית/בחוץ)

למעלה