סיכום שבועי

• פותח הנושא LPMCR
  • פורסם בתאריך

®NuLy®

New member
אני כל כך צריכה לישון עכשיו

שיר השבוע של LP שלכם Wating For The End ו-Blackout שיר השבוע לא של LP שלכם ע"ע אלבום השבוע להקת/זמר/זמרת השבוע דיוויד בואי אלבום השבוע ATS Dream Theater - When Dream And Day Unite שמעתי אותו בהמלצה, ולמרות שזה לא הסגנון שלי - אהבתי David Bowie - Ziggy Stardust תמיד מושלם תמונת השבועבואי, יש לו היום יומולדת 65
סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה) סרט - העזרה, ציפיתי ליותר. אבל ממש מרגש בסוף ואפילו גרם לי לבכות סדרה -איך פגשתי את אמא! הא סופסוף פרק חדש משהו טוב שקרה השבוע כל מיני יציאות עם חברות, ובגדים חדשים ולק חדש
משהו רע שקרה השבוע הייתי חולה בוהו משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא שיגיע כבר סופ"ש שאלת השבוע: רעיונות לשאלת השבוע לשבועות הבאים פורום שלא קיים בתפוז שהייתם רוצים שיהיה!? סדרה שלא משודרת שהייתם רוצים שתחזור?! סרט שאתם מחכים שיצא?! יש לי מלא שאלות סתומות... הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

PureSHIT

New member
דיוויד, בואי!

אם הוא היה ישראלי הוא היה נהיה ילד כאפות רציני... מזלו שלא. בכלמקרהההההההההההה תתחדשי על הלק. והבגדים. ותרגישי טוב. כל הזמן. וולברין 3> אגב, אם בא לך אז את יכולה להמשיך את הרשימת-שאלות הזאת שלך, לדלית לא נשארו כבר רעיונות XD

®NuLy®

New member
לא לא!! הוא גאון

ולפי מה שכתוב בביוגרפיה שלו, הוא ממש לא היה ילד כאפות

PureSHIT

New member
סכמש!

שיר השבוע של LP שלכם אל תשנאו אותי, אבל לא נראה לי ששמעתי שיר כלשהו של לינקין בשבוע האחרון... אני אפצה על זה השבוע! שיר השבוע לא של LP שלכם Bowling For Soup - Baby One More Time קאבר-רוק בנזונה לשיר של בריטני
להקת/זמר/זמרת השבוע הזוי, אבל אני מניח שבריטני ספירס. (תגידו תודה, באותה המידה יכולתי לכתוב את עומר אדם או אייל גולן!) אלבום השבוע Azvu oti be'ima shelachem. שוות השבוע כמיטב המסורת! אלסנדרה אמברוסיו, אחת הדומניות של ויקטוריה'ס סיקרט. סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה) סגרתי שבת ככה שממש חפרתי על הטלוויזיה ביחידה. אפשר להגיד שכל Yes Comedy
משהו טוב שקרה השבוע אנערף, שבוע רגיל שכזה XD לא זוכר משהו טוב במיוחד.. בעצם, היה כנס של המערך ביום שני והיה סבבה בזכות המדריכים של די-תיאטרו ואיזה בחור זקן
משהו רע שקרה השבוע כלום. משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא לקבל סמל!!!
(גלי ושרון, כפרעליכם, זה לא שאני צעיר - אתם הזקנים.) שאלת השבוע: רעיונות לשאלת השבוע לשבועות הבאים שוות השבוע! והפעם אצל כולם D: שבוע טוב אנשים :)

shaharEB

New member
עדיף את בריטני על כל אחד מהאחרים

שאלת השבוע מעניינת הצעת
אז להתחיל לקרוא לך סמל ><
?

PureSHIT

New member
אצלך הכל נשאר אותו הדבר

בצבא שלי אני עדיין הרמטכל..

®NuLy®

New member
סמל!

אוווו...... איזה בונגי אתה! חחחח סתם סתם. אתה יודע מה יותר כיף מסמל?! סמל במיל'

PureSHIT

New member
או במקרה שלך, סמלת בפטור...!

יום יבוא ואני אהיה סמ"ר במילואים :)

®NuLy®

New member
לזה יש עוד זמן

ותכלס אני בדרגה הכי גבוהה בצה"ל - אזרחית!

איתי96

New member
סכמ"שי

שיר השבוע של LP שלכם: PMA שיר השבוע לא של LP שלכם: כל אמריקן אידיוט, יפתי - לומד לוותר, 44 minutes - megadeth להקת/זמר/זמרת השבוע: מגד'ת, יפתי, גרין דיי, לינקין. אלבום השבוע: HT, AMERICAN IDIOT. תמונת השבוע:...... סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה): אבודים, האח הגדול, המירוץ למיליון. משהו טוב שקרה השבוע: היו מלא מורות חולות ומלא שיעורים חופשיים וימים קצרים :) משהו רע שקרה השבוע: מכבי הפסידה לרמה"ש שוב!!!
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: שביתה.. שאלת השבוע: רעיונות לשאלת השבוע לשבועות הבאים: מה השיר הראשוןם שהכרתם של לינקין?. שיהיה שבוע טוב

PureSHIT

New member
שאלה טובה!

ומה שכתבת שם בתור "משהו רע שקרה השבוע".. מה רע פה בכלל

למעלה