סיכום שנה

LPMCR

New member
סיכום שנה

שיר השנה של לינקין?
שיר השנה לא של לינקין?
שיר שהרס לכם את השנה?
זמר השנה?
זמרת השנה?
להקת השנה?
זמר\ת\להקה שהרסו לכם את השנה?
סדרה שחרשתם עליה השנה?
בכלליות: איך עברה שנת 2011?
עשיתם משהו שאתם מתחרטים עליו? מה?
היה משהו שרציתם\תיכננתם לעשות ולא יצא?
מה היה הדבר הכי כיף השנה?
אם הייתם צריכים לחוות שוב את השנה הזאת, בלי שום שינוי, הייתם מסכימים?
מה הדבר הכי מלחיץ שקרה לכם השנה?
והדבר הכי מרגש?
מה החידוש הכי גדול שלכם השנה\דבר ממש חשוב שהתחלתם לעשות השנה?
מה הלקח הכי חשוב שלמדתם השנה?
מה אתם מאחלים לעצמיכם לשנה הבאה?
ולמשפחה שלכם?
ולחברים שלכם?
ולמדינה?
מה אתם מתכננים לשנת 2012?
בנאדם שעשה לכם את השנה?
בנאדם שהרס לכם את השנה?
חוגגים את ראש השנה האזרחי?
יוצאים לאנשהו?
איך אתם רואים את עצמכם בדיוק עוד שנה?
יש לכם משהו להוסיף??
שתהיה לכם שנה מדהימה ומוצלחת, שתגשימו את עצמכם השנה יותר מבשנה שעברה ולעולם לא תפסיקו לחייך :)

®NuLy®

New member
יוהו

שיר השנה של לינקין? נראה לי Rridescent שיר השנה לא של לינקין? אם הכוונה לשיר שיצא השנה אז Till The World Ends של בריטני (כן! בריטני!) ואם זה שיר שגיליתי השנה אז Ziggy Stardust של דיוויד בואי שיר שהרס לכם את השנה? כל שיר של קולדפליי זמר השנה? השנה גיליתי את דיוויד בואי המושלם זמרת השנה? אין להקת השנה? The Killers זמר\ת\להקה שהרסו לכם את השנה? קולדפליי חח סדרה שחרשתם עליה השנה? איך פגשתי את אמא! בכלליות: איך עברה שנת 2011? כבר אמרתי פה באחד השרשורים - שנה לא קלה ובין הפחות טובות שהיו לי. אבל מכאן יש רק ללמוד להמשך ואפשר רק לעלות
עשיתם משהו שאתם מתחרטים עליו? מה? No Regrets. מכל דבר אפשר ללמוד, ואם הוא לא קורה אז אי אפשר ללמוד היה משהו שרציתם\תיכננתם לעשות ולא יצא? ניו-יורק מה היה הדבר הכי כיף השנה? תאילנד!! אם הייתם צריכים לחוות שוב את השנה הזאת, בלי שום שינוי, הייתם מסכימים? אני מוכנה רק את חודש יולי (תאילנד חח) מה הדבר הכי מלחיץ שקרה לכם השנה? אין לי מושג והדבר הכי מרגש? ועדת הערכה עם חיילת מדהימה מה החידוש הכי גדול שלכם השנה\דבר ממש חשוב שהתחלתם לעשות השנה? שחרור מהצבא מה הלקח הכי חשוב שלמדתם השנה? לשמור על החיוך! מה אתם מאחלים לעצמיכם לשנה הבאה? פסיכומטרי גבוה ולמשפחה שלכם? כיף כיף כיף ולחברים שלכם? כיף כיף כיף ולמדינה? כיף מה אתם מתכננים לשנת 2012? פסיכומטרי, ניו-יורק והלוואי הלוואי שגם להתחיל לימודים בנאדם שעשה לכם את השנה? החברות המדהימות שלי מהצבא בנאדם שהרס לכם את השנה? המממ.. חוגגים את ראש השנה האזרחי? לא נראה לי.. יום אחרי זה יש עבודה
יוצאים לאנשהו? איך אתם רואים את עצמכם בדיוק עוד שנה? מקווה שבלימודים יש לכם משהו להוסיף?? שתהיה לכולכם שנה קסומה
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LPMCR

New member
מקווה שתתחילי ללמוד

ומאחלת לך את כל האושר שבעולם

Kenl

New member
סיכום שנתי!

שיר השנה של לינקין? Faint!!!
שיר השנה לא של לינקין? Foo fighters - The Pretender
שיר שהרס לכם את השנה? כל שיר של ג'סטין ביבר!!!
זמר השנה? צ'סטר!
זמרת השנה?
להקת השנה? לינקין!!!
זמר\ת\להקה שהרסו לכם את השנה? ג'סטין ביבר!!!
סדרה שחרשתם עליה השנה? סקראבס
בכלליות: איך עברה שנת 2011? אחלה שנה!
עשיתם משהו שאתם מתחרטים עליו? מה? לא! היה משהו שרציתם\תיכננתם לעשות ולא יצא? אממממ... לא! מה היה הדבר הכי כיף השנה? ההופעה
אם הייתם צריכים לחוות שוב את השנה הזאת, בלי שום שינוי, הייתם מסכימים? לא... צריך להמשיך בחיים האלה... מה הדבר הכי מלחיץ שקרה לכם השנה? *אין תגובה*
והדבר הכי מרגש? ההופעה
מה החידוש הכי גדול שלכם השנה\דבר ממש חשוב שהתחלתם לעשות השנה? כלום! מה הלקח הכי חשוב שלמדתם השנה? שאני מגניב
מה אתם מאחלים לעצמיכם לשנה הבאה? להמשיך להיות מגניב
ולמשפחה שלכם? בריאות... חוץ מגיסתי אני מקווה שהיא תמות!
ולחברים שלכם? *אין תגובה*
ולמדינה? שתפציץ את הערבים מה אתם מתכננים לשנת 2012? לא למות
בנאדם שעשה לכם את השנה? אני!!!
בנאדם שהרס לכם את השנה? מאיר!!!
חוגגים את ראש השנה האזרחי? יאפ
יוצאים לאנשהו? לא! בבית...
איך אתם רואים את עצמכם בדיוק עוד שנה? בבי"ס, איפה?
יש לכם משהו להוסיף?? לא

LPMCR

New member
ההופעה הייתה בשנה שעברה!

כאילו, 2010
חחח סיכום שנה מצחיק :)

shaharEB

New member
מסכמש"ת שנתית

שיר השנה של לינקין? המממ.. When they come for me ,what ive done ועוד כמה
שיר השנה לא של לינקין? קשה
.. אני אגיד שהסאונדטרק של BD
שיר שהרס לכם את השנה? אהה.. שירים מפגרים למיניהם..אבל יש יותר מדי בשביל שאני אפרט עליהם ^^ זמר השנה? לא יודעת
זמרת השנה? איימי ווינהאוס ..למרות ש.. כן XP להקת השנה? לינקין וקולדפליי
זמר\ת\להקה שהרסו לכם את השנה? ...לא היה אחד סדרה שחרשתם עליה השנה? דוקטור הו
, חברים ,בטח גם שנות ה70
בכלליות: איך עברה שנת 2011? אמ.. אני לא ממש זוכרת - כנראה שזה מה שקורה שלומדים יותר מדי >< עשיתם משהו שאתם מתחרטים עליו? מה? לא שזכור לי XD היה משהו שרציתם\תיכננתם לעשות ולא יצא? כן..להגיע למפגש פורום, ללמוד יותר מתמטיקה ,לרוץ יותר
מה היה הדבר הכי כיף השנה? שיצא BD
, והיומולדת שלי הייתה כיפית
אם הייתם צריכים לחוות שוב את השנה הזאת, בלי שום שינוי, הייתם מסכימים? לא..-_- מה הדבר הכי מלחיץ שקרה לכם השנה? אממ.. חח בטח בגרות או משהו
והדבר הכי מרגש? BD והיומולדת
מה החידוש הכי גדול שלכם השנה\דבר ממש חשוב שהתחלתם לעשות השנה? אני לא יודעת
מה הלקח הכי חשוב שלמדתם השנה? .. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה הבאה? בריאות,אושר ,הצלחה בלימודים
וגשם
ולמשפחה שלכם? שיהיו בריאים ומוצלחים ומאושרים ומעושרים, ושיהיה להם רק טוב D: ולחברים שלכם? נו אותו דבר
ולמדינה? גם אותו דבר בערך XD מה אתם מתכננים לשנת 2012 ? לרוץ יותר, לקרוא יותר, ללמוד יותר וטוב יותר, לרקוד את ריקוד הגשם
בנאדם שעשה לכם את השנה? אממ...בן אדם שלא ראיתי : מת'יו פרי,קאסט BD
! ואדם שכן - חברה טובה, חבר טוב והמשפחה
בנאדם שהרס לכם את השנה? הממ..אני אוהבת להתעצבן מסתבר, אז כנראה שכמעט כל אדם שאני נתקלת בו בבי"ס [שם אני נמצאת רוב הזמן]
חוגגים את ראש השנה האזרחי? לא.. אני אחגוג אותו בלימודי מתמטיקה
XD יוצאים לאנשהו? לא ממש.. אולי שבוע\שבועיים אחרי זה
איך אתם רואים את עצמכם בדיוק עוד שנה? אממ.. יש לכם משהו להוסיף?? לא D: ! בעצם.. יצאתי די פסימית
הכל טוב
אין אופטימית ממני, תהיו אופטימיים
שנה טובה ומוצלחת לכולם D: !

LPMCR

New member
ביי 2011

שיר השנה של לינקין? למה כתבתי את השאלה הזו היא ממש קשה >< מממ אני אבחר ב Iridescent.
שיר השנה לא של לינקין? נראלי השיר שהכי חפרתי עליו השנה זה Grenade של ברונו מארס.. אם חברים שלי מחיפה או מהצבא שומעים את השיר הזה הם מתחרפנים ;;
שיר שהרס לכם את השנה? כל השירים בברזילאית שמוצאים לנכון לחפור עליהם בכל מקום ומקום!..
זמר השנה? ברונו מארס
זמרת השנה? טיילר מומסן
להקת השנה? לינקין, מיי כמיקל, הימ, בולט וETF :)
זמר\ת\להקה שהרסו לכם את השנה? אלה ששרים את השירים שהרסו לי את השנהXD
סדרה שחרשתם עליה השנה?
כי כמו שאתם כבר יודעים והתפלאתם.. אני לא רואה TV
בכלליות: איך עברה שנת 2011? בכיף
עשיתם משהו שאתם מתחרטים עליו? מה? אמממ.. לא משהו מיוחד
היה משהו שרציתם\תיכננתם לעשות ולא יצא? גמלא
מה היה הדבר הכי כיף השנה? אשאיר את זה בלי תשובה
.
אם הייתם צריכים לחוות שוב את השנה הזאת, בלי שום שינוי, הייתם מסכימים? כן
מה הדבר הכי מלחיץ שקרה לכם השנה? הטירונות
והדבר הכי מרגש? להתגייס
מה החידוש הכי גדול שלכם השנה\דבר ממש חשוב שהתחלתם לעשות השנה? שהתגייסתי לצבא.. כל החיים שלי השתנו ><
מה הלקח הכי חשוב שלמדתם השנה? לפתוח את הפה שלי כשמשהו מפריע לי ולא לתת לאנשים לעשות לי דברים שאני לא מוכנה שיעשו לי.
מה אתם מאחלים לעצמיכם לשנה הבאה? שתהיה שנה לא פחות טובה מזאת שעברה.. ושאהיה מאושרת
ולמשפחה שלכם? שיהיו בריאים.. וירגעו קצת :)
ולחברים שלכם? שילכו לישון D:
ולמדינה? שתנוח ולא נצטרך יותר להלחם בכל מי שמסביבנו ובעיקר שלא תהיה מלחמה
מה אתם מתכננים לשנת 2012? לכל השנה???? לאדעת חחח
בנאדם שעשה לכם את השנה? יש יותר מידי
בנאדם שהרס לכם את השנה? ממ אני חושבת שהכי הרבה השנה הזו חרפנו אותי המפקדים שלי.. אז הם הזוכים בקטגוריה הזו! ^^
חוגגים את ראש השנה האזרחי? יאפ
יוצאים לאנשהו? כן
איך אתם רואים את עצמכם בדיוק עוד שנה? אין לי מושג... אני בטוחה שלפני שנה לא יכולתי לדמיין אפילו את איך שאני עכשיו..
יש לכם משהו להוסיף?? לא נראלי
אם אני אזכר אני אכתוב בהודעה נפרדת :) שנה טובה לינקינים!!!

shaharEB

New member
שיר שהרס לכם את השנה
וואלה לא חשבתי

על זה , אבל גם אותי זה מעצבן >< פתאום בכל שיר צריכים לדחוף שורה בפורטוגזית..ברזילאית

LPMCR

New member
ולחפור עליו!!!

ויומיים אחר כך זה הופך להיות הרינגטון של כוווולם ;;;

PureSHIT

New member
אני רוצה לענות על זה

זה פשוט חפרני וארוך מידי, רבאק X_X שתהיה שנה טובה :)

איתי96

New member
סכמ"שי שנתי :)

שיר השנה של לינקין?: TM! שיר השנה לא של לינקין?: וואו יש כל כך הרבה! אני חושב שהשיר שעשה לי את השנה.. מבחינת מילים ומוזיקה זה Don't Forget Me - RHCP שיר שהרס לכם את השנה?: כל דבר שקשור לג'סטין ביבר.. זמר השנה?: כל זמר של להקה שאני אוהב.. לא יכול לבחור אחד.. זמרת השנה?: אין.. להקת השנה?: קשה לבחור! אני אבחר אבל חמישה! לינקין, רד הוט, מטאליקה, גרין דיי וסינרגיה. זמר\ת\להקה שהרסו לכם את השנה?: ג'סטין!
סדרה שחרשתם עליה השנה?: נמלטים, יומני הערפד ועכשיו אבודים. בכלליות: איך עברה שנת 2011?: מעולה! :) עשיתם משהו שאתם מתחרטים עליו? מה?: לא חושב.. הכל היה לטובה! היה משהו שרציתם\תיכננתם לעשות ולא יצא?: צניחה חופשית.. אני מתכנן שנים ועוד לא יצא לי XD מה היה הדבר הכי כיף השנה?: ההופעה של לינקין לא הייתה השנה.. אז אממ.. הופעה ראשונה של סינרגיה.. וזה שהם הקדישו לי שיר!
אם הייתם צריכים לחוות שוב את השנה הזאת, בלי שום שינוי, הייתם מסכימים?: נראלי שכן.. מה הדבר הכי מלחיץ שקרה לכם השנה?: לא מצליח לחשוב על משהו.. והדבר הכי מרגש?: רד הוט באים לארץ! :) מה החידוש הכי גדול שלכם השנה\דבר ממש חשוב שהתחלתם לעשות השנה?: לא התחלתי משהו חדש.. רק התקדמתי בכל מיני תחומים.. מה הלקח הכי חשוב שלמדתם השנה?: גם לא עולה לי.. מה אתם מאחלים לעצמיכם לשנה הבאה?: חח.. אחלה שנה.. התקדמות בתחומים שונים למיניהם.. והצלחה בכל מעשה ידיי
ולמשפחה שלכם?: שימשיכו להיות משפחה מדהימה! ולחברים שלכם?: לא יכלתי לבחור חברים יותר טובים מאלה! שימשיכו להיות מדהימים כמו שהם!! ולמדינה?: שלום! XD מה אתם מתכננים לשנת 2012?: לראות את רק הוט בארץ!
בנאדם שעשה לכם את השנה?: חברה שלי!
בנאדם שהרס לכם את השנה?: לא חושב שהיה אחד כזה.. חוגגים את ראש השנה האזרחי?: לא.. יוצאים לאנשהו?: יוצא עם חברים כרגיל כמו כל יום.. איך אתם רואים את עצמכם בדיוק עוד שנה?: מבסוט על החיים! חי באושר ועושר.. יש לכם משהו להוסיף??: כן.. את התמכרות השנה: וזה ללא ספק אתם! אני אולי לא מכיר אתכם בפנים אבל בשנה האחרונה למדתי לאהוב אתכם כמו חברים שלי! ולצחוק, לריב ולהתדיין על כל מיני נושאים כאן בפורום! אז תודה גם לכם על שנה ענקית ושיהיו עוד שנים כאלה
שתהיה לכם שנה מדהימה ומוצלחת, שתגשימו את עצמכם השנה יותר מבשנה שעברה ולעולם לא תפסיקו לחייך

LPMCR

New member
איזה סיכום שנה אופטימי ומאושר

היה פשוט כיף לקרוא :)

למעלה