מסכמש"ת שנתית
שיר השנה של לינקין? המממ.. When they come for me ,what ive done ועוד כמה
שיר השנה לא של לינקין? קשה
.. אני אגיד שהסאונדטרק של BD
שיר שהרס לכם את השנה? אהה.. שירים מפגרים למיניהם..אבל יש יותר מדי בשביל שאני אפרט עליהם ^^ זמר השנה? לא יודעת
זמרת השנה? איימי ווינהאוס ..למרות ש.. כן XP להקת השנה? לינקין וקולדפליי
זמר\ת\להקה שהרסו לכם את השנה? ...לא היה אחד סדרה שחרשתם עליה השנה? דוקטור הו
, חברים ,בטח גם שנות ה70
בכלליות: איך עברה שנת 2011? אמ.. אני לא ממש זוכרת - כנראה שזה מה שקורה שלומדים יותר מדי >< עשיתם משהו שאתם מתחרטים עליו? מה? לא שזכור לי XD היה משהו שרציתם\תיכננתם לעשות ולא יצא? כן..להגיע למפגש פורום, ללמוד יותר מתמטיקה ,לרוץ יותר
מה היה הדבר הכי כיף השנה? שיצא BD
, והיומולדת שלי הייתה כיפית
אם הייתם צריכים לחוות שוב את השנה הזאת, בלי שום שינוי, הייתם מסכימים? לא..-_- מה הדבר הכי מלחיץ שקרה לכם השנה? אממ.. חח בטח בגרות או משהו
והדבר הכי מרגש? BD והיומולדת
מה החידוש הכי גדול שלכם השנה\דבר ממש חשוב שהתחלתם לעשות השנה? אני לא יודעת
מה הלקח הכי חשוב שלמדתם השנה? .. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה הבאה? בריאות,אושר ,הצלחה בלימודים
וגשם
ולמשפחה שלכם? שיהיו בריאים ומוצלחים ומאושרים ומעושרים, ושיהיה להם רק טוב D: ולחברים שלכם? נו אותו דבר
ולמדינה? גם אותו דבר בערך XD מה אתם מתכננים לשנת 2012 ? לרוץ יותר, לקרוא יותר, ללמוד יותר וטוב יותר, לרקוד את ריקוד הגשם
בנאדם שעשה לכם את השנה? אממ...בן אדם שלא ראיתי : מת'יו פרי,קאסט BD
! ואדם שכן - חברה טובה, חבר טוב והמשפחה
בנאדם שהרס לכם את השנה? הממ..אני אוהבת להתעצבן מסתבר, אז כנראה שכמעט כל אדם שאני נתקלת בו בבי"ס [שם אני נמצאת רוב הזמן]
חוגגים את ראש השנה האזרחי? לא.. אני אחגוג אותו בלימודי מתמטיקה
XD יוצאים לאנשהו? לא ממש.. אולי שבוע\שבועיים אחרי זה
איך אתם רואים את עצמכם בדיוק עוד שנה? אממ.. יש לכם משהו להוסיף?? לא D: ! בעצם.. יצאתי די פסימית
הכל טוב
אין אופטימית ממני, תהיו אופטימיים
שנה טובה ומוצלחת לכולם D: !