סיכום שנה

Edenor1

New member
<-היא אמרה את זה

שיר השנה של לינקין? The Little Things Give You Away לא יודעת למה, פשוט שנה פתאום ראיתי בו יותר מפעם שיר השנה לא של לינקין? Stairway To Heaven - גרסת The Song Remains The Same שיר שהרס לכם את השנה?אני חושבת שכולנו יודעים את התשובה לשאלה הזו. (רמז! אנשים אוהבים לצחוק עליו באינטרנט!) זמר השנה?Freddy Mercury אני מצטערת אבל אין אחד בעולם שמסוגל להתעלות עליו. זמרת השנה? אין ממש.... יכול להיות שאדא למרות שאני לא אוהבת את השירים שלה עד כדי כך. פשוט היא שרה מעולה. להקת השנה? Led Zeppelin Pink Floyd זמר\ת\להקה שהרסו לכם את השנה? קשורה לשיר שהרס לי את השנה סדרה שחרשתם עליה השנה? Supernatural בכלליות: איך עברה שנת 2011? היה יכול להיות יותר טוב עשיתם משהו שאתם מתחרטים עליו? מה? לא אפרט היה משהו שרציתם\תיכננתם לעשות ולא יצא? רציתי למצוא עבודה. מה היה הדבר הכי כיף השנה? החופש אם הייתם צריכים לחוות שוב את השנה הזאת, בלי שום שינוי, הייתם מסכימים? NO מה הדבר הכי מלחיץ שקרה לכם השנה? לא אפרט שוב. והדבר הכי מרגש? הייתי במופע מחווה לרוק קלאסי, והעלו אותי לשיר על הבמה (אמנם לממש קצת, אבל קיבלתי אחרי זה מחמאות מהלהקה) D: מה החידוש הכי גדול שלכם השנה\דבר ממש חשוב שהתחלתם לעשות השנה? ללמוד בס מה הלקח הכי חשוב שלמדתם השנה? מספיקה כמות ממש קטנה של אלכוהול בשביל שהחברים שלך יחחשבו שהם שיכורים ויתחילו להיות ממש מניאקים מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה הבאה? בהצלחה ולמשפחה שלכם? לא עוד צרות ולחברים שלכם? תוכלו להישאר פיכחים ולמדינה? שלא תדע עוד צער מה אתם מתכננים לשנת 2012? להצליח לשרוד בנאדם שעשה לכם את השנה? אף אחד ספציפי בנאדם שהרס לכם את השנה? קשור לזמרת שהרסה לי את השנה חוגגים את ראש השנה האזרחי? רק ברמת העיקרון יוצאים לאנשהו? אני עושה עבודה באנגלית איך אתם רואים את עצמכם בדיוק עוד שנה? לפחות קצת יותר גבוהה יש לכם משהו להוסיף?? לשנה הבאה עם הופעה חדשה

Lqpark

New member
שנה טובה

את הגשם תן רק בעיתו ובאביב פזר לנו פרחים ותן לנו לשוב ולראותם, יותר מזה אנחנו לא צריכים!

סיכום שנה

שיר השנה של לינקין? שיר השנה לא של לינקין?every teardrop ia a waterfall- coldplay שיר שהרס לכם את השנה?glad you came זמר השנה?שלמה ארצי זמרת השנה?האמת שאדל.. :) להקת השנה?לינקין,קולדפליי ורד הוט זמר\\ת\\להקה שהרסו לכם את השנה?אין ממש :) סדרה שחרשתם עליה השנה?סקראבס ושנות ה70 בכלליות: איך עברה שנת 2011?מוזר אבל מצחיק מממש עשיתם משהו שאתם מתחרטים עליו? מה?לא.. היה משהו שרציתם\\תיכננתם לעשות ולא יצא?לעבוד ולהוציא תעודת זהות חח מה היה הדבר הכי כיף השנה?כל השנה אבל בתכלס החופש הגדול אם הייתם צריכים לחוות שוב את השנה הזאת, בלי שום שינוי, הייתם מסכימים?אפשר גם להישאר בה לעולמי עולמים? מה הדבר הכי מלחיץ שקרה לכם השנה?בגרות ראשונה והדבר הכי מרגש?אין אחד כזה מה החידוש הכי גדול שלכם השנה\\דבר ממש חשוב שהתחלתם לעשות השנה?אין אחד כזה.. מה הלקח הכי חשוב שלמדתם השנה?שצריך להקשיב בשיעורים חחחח מה אתם מאחלים לעצמיכם לשנה הבאה?שהקליפ שלי יגיע לקליפ צעיר, לא להיכשל בבצפר, להוציא רישיון ולמשפחה שלכם?שנה קסומה ולחברים שלכם?שיפסיקו להיות מעצבנים ולמדינה?שלא נמות מה אתם מתכננים לשנת 2012?להוציא רישיון! בנאדם שעשה לכם את השנה?חברים שלי ואחותי בנאדם שהרס לכם את השנה?מישהי מטומטמת מהשכבה שלי חוגגים את ראש השנה האזרחי?כןן :) יוצאים לאנשהו?כן :) איך אתם רואים את עצמכם בדיוק עוד שנה?בי''ב עם רישיון (נראלי שקצת חפרתי על זה אבל לא נורא..) ואדם מאושר עד מאוד
יש לכם משהו להוסיף??שתהיה שנה קסומה :)

TheJosh

New member
סיכומשנה (או סיכומושונה, מה שתחליטו
)

שיר השנה של לינקין?: WISH!!! לגמרי
שיר השנה לא של לינקין?: Rammstein - Benzin
שיר שהרס לכם את השנה?: Larger Than Life- Backstreet Boys
זמר השנה?: ברי סחרוף ^^
זמרת השנה?:
להקת השנה?: לינקין פארק!!
זמר\ת\להקה שהרסו לכם את השנה?: ג'סטין ביבר [בגלל העובדה שיש בכיתה שלי 3 ביבריות פאנטיות *~*]
סדרה שחרשתם עליה השנה?:
בכלליות: איך עברה שנת 2011?: סבבה כזה...
עשיתם משהו שאתם מתחרטים עליו? מה?:
היה משהו שרציתם\\תיכננתם לעשות ולא יצא?: לצאת ביום האחרון של חנוכה! בסוף נתקעתי עם שיעורי בית!
מה היה הדבר הכי כיף השנה?: סמינר חנוכה
אם הייתם צריכים לחוות שוב את השנה הזאת, בלי שום שינוי, הייתם מסכימים?: לא.
מה הדבר הכי מלחיץ שקרה לכם השנה?: מבחני קבלה לפרוייקט הסברה *~*
והדבר הכי מרגש?:
מה החידוש הכי גדול שלכם השנה\דבר ממש חשוב שהתחלתם לעשות השנה?: פרויקט LPUer*TV
מה הלקח הכי חשוב שלמדתם השנה?: שהכיתה שלי זה פח זבל ענק ^^
מה אתם מאחלים לעצמיכם לשנה הבאה?: שביתה כללית בבית ספר, שיהיה לי קצת זמן לנוח
ולמשפחה שלכם?: בריאות וזה
ולחברים שלכם?: האמיתיים - שתהיה אחלה שנה. והצבועים - לכו תמותו
ולמדינה?: בהצלחה
מה אתם מתכננים לשנת 2012?:
בנאדם שעשה לכם את השנה?:
בנאדם שהרס לכם את השנה?:
חוגגים את ראש השנה האזרחי?: לא
יוצאים לאנשהו?: לא
איך אתם רואים את עצמכם בדיוק עוד שנה?: בצפר...
יש לכם משהו להוסיף??: כן. תמונה מטומטמת (איך לא!)
ג'ו האן חצוף כמו תמיד
שנה טובה!

shaharEB

New member
אחלה תמונה

איזה קטע ,גם הכיתה שלי היא פח זבל ענק
!

Edenor1

New member
שמת לב שכולם שם עושים פרצופים מוזרים

חוץ מרוב שעומד שם ואומר לעצמו "Oh that's cool..."

Guinness09

New member
משעמם לי,אז אני עונה..

שיר השנה של לינקין?ממ קשה..נראה לי אני אלך כמו הרוב פה על Iridescent שיר השנה לא של לינקין?here without u שיר שהרס לכם את השנה?גייבר. זמר השנה?צ'סטר 3> זמרת השנה?אין. להקת השנה?לינקין כמו תמיד. זמר\\ת\\להקה שהרסו לכם את השנה?גייבר. סדרה שחרשתם עליה השנה?המפץ הגדול. בכלליות: איך עברה שנת 2011?התחילה לא הכי טוב שאפשר,אבל התאזנה קצת,אבל עדיין שנה קשה :\ עשיתם משהו שאתם מתחרטים עליו? מה?כל מיני דברים. היה משהו שרציתם\\תיכננתם לעשות ולא יצא?לטוס לחו"ל. מה היה הדבר הכי כיף השנה?ממ שום דבר.. אם הייתם צריכים לחוות שוב את השנה הזאת, בלי שום שינוי, הייתם מסכימים?לא,הלוואי והשנה הזאת לא הייתה מתקיימת בכלל. מה הדבר הכי מלחיץ שקרה לכם השנה?ממ לא זכור לי משהו. והדבר הכי מרגש?גם לא קרה. מה החידוש הכי גדול שלכם השנה\\דבר ממש חשוב שהתחלתם לעשות השנה?שרדתי יותר משמונה חודשים במקום עבודה אחד ובינתיים זה ממשיך. מה הלקח הכי חשוב שלמדתם השנה?לא לבזבז כסף שאין לך. מה אתם מאחלים לעצמיכם לשנה הבאה?שנטוס לחו"ל ונהיה בהופעה של לינקין שוב. ולמשפחה שלכם?בריאות ואושר. ולחברים שלכם?עושר,כושר,אושר,בריאות. ולמדינה?שתיכחד מצידי. מה אתם מתכננים לשנת 2012?להתחיל ללמוד סוף סוך להיות בחו"ל. בנאדם שעשה לכם את השנה?ממ אף אחד. בנאדם שהרס לכם את השנה?ההוא שהמאמינים קוראים לו אלוהים. חוגגים את ראש השנה האזרחי?לא. יוצאים לאנשהו?מאוחר מדי בשביל לצאת D: איך אתם רואים את עצמכם בדיוק עוד שנה?ממ בקבר אחרי סוף העולם שיגיע עוד 11 חודשים?D: יש לכם משהו להוסיף??ממממממ,שנזכה לראות את לינקין גם השנה בארץ. (אופטימיות זה השם השני שלי אם שמתם לב,אם לא,אז תקנו משקפיים ותבדקו את הראייה שלכם.

Guinness09

New member
דיכאון זה השם השני שלי..

ומה לעשות,הייתה לי חרא שנה ולא מאחל אותה לאף אחד.

למעלה