עוד סיכום שבועי

איתי96

New member
איזה תיירות!

כל התיירים שהיו שם זה סינים/יפנים/פיליפינים.. אז לעצבן ת'מורות הייתה האופציה העדיפה יותר!

PureSHIT

New member
ולא היו איתם במקרה

סיניות/יפניות/תאילנדיות? :) כמעט בכל טיול שלי בבית הספר שארך יותר מיום אחד היינו באכסניה עם תיירים, במקרה הכי גרוע היינו עם בתי ספר אחרים... ותמיד היה טרור.

PureSHIT

New member
מה את משחקת אותה?

גם את התחלת עם תיירים, את לא תמימה בקטע הזה :)

shaharEB

New member
מה שאתה מצפה שיקרה שבוע הבא

בינתיים אני לא בעד שביתה.. יש בגרויות ><

®NuLy®

New member
קרה ברולה

שיר השבוע של LP שלכם Waiting For The End שיר השבוע לא של LP שלכם System Of A Down - Aerials Bon Jovi - I Wanna Be Loved להקת/זמר/זמרת השבוע לינקין, בו ןג'ובי וסיסטם אוף א דאון אלבום השבוע System Of A Down - Toxcity, Bon Jovi - Have A Nice Day ו-ATS תמונת השבועויני צ'ייס
סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה) תוכנית - אלקטרז!! הפמליה (קצת נוסטלגיה), גלי, המפץ הגדול משהו טוב שקרה השבוע כמו תמיד - חברים וחברות אהובים, וחגיגות יומולדת לסבתא ^^ משהו רע שקרה השבוע קושי לגרד את עצמי מהמיטה בבקרים משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא הופעה של עברי לידר!!!! ולראות חברים חחח שאלת השבוע: סרט שאתם מחכים שיצא (ועוד תודה לגלי ) ההוביט, האביר האפל, הנוקמים, ספיידרמן, סרט של הפמליה ועוד סרט אדיר של אקסמן! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

סכמ''ש :)

שיר השבוע של LP שלכם?pushing me away, what ive done שיר השבוע לא של LP שלכם?fix you-coldplay עד מחר- אביתר בנאי להקת/זמר/זמרת השבוע?לינקין,קולדפליי,רד הוט, אביב גפן, אביתר בנאי אלבום השבוע תמונת השבוע סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה)?סדרה- סקראבס,חברים,שנות ה70. משהו טוב שקרה השבוע?תעודות, היה לי זמן(אפילו עשיתי שנ''צ כמעט כל יום), קניתי מלא דברים,קיבלתי גלאקסי :) משהו רע שקרה השבוע?האייפוד שלי מתחיל להתפגר, צופים,עשיתי כמה איבחונים ואני צריכה להתחיל לקחת רטלין והכי כיף בעולם- אני חולה :\ משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא?להוציא תעודת זהות ולעשות טופס ירוק, צופים, להתחיל מבחנים ולנצל את השבוע האחרון בערך שיש לי בו זמן עד סוף שנה שאלת השבוע: סרט שאתם מחכים שיצא (ועוד תודה לגלי ) ? האמת שאין אחד ספציפי אבל כל אחד נורמלי(לא כמו אלה שהיו זמן האחרון) יתקבל בברכה :)

PureSHIT

New member
זה מפחיד, אבל

בזמן האחרון אני מתחיל לשמוע שירים של אביב גפן! הזוי. מוזר. איו. לאחשוב. נצלי את השבוע כמו שצריך :) את יכולה לנצל אותו בין היתר בשביל להצביע בחוליה החלשה..XD

למעלה