ראש בראש

• פותח הנושא LPMCR
  • פורסם בתאריך

Lqpark

New member
When They Come For Me

לדעתי בלי בגשר בסוף Blackout הוא חרא של שיר, חרא, חרא! זבל של הזבל! בו נגיד ככה הייתי בהלם טוטלי אם לינקין היו מוציאים אותו בלי הגשר. זה שיר כזה שאו שאתה אוהב אותו מאוד וחושב שהוא השיר הכי טוב באלבום או שאתה סוג של מקבל אותו בגלל הגשר אבל עדיין מעביר אותו בפלפון. אם נשווה אותו ל- When They Come For Me, הם בדיוק שני השירים שבאו להסביר ולהמחיש את הקו החדש שלינקין ב- ATS, זה עושה את זה בדיבור עקיף ע"י ניגוד מוחלט של כל שיר (Blackout) וזה בדיבור ישיר (When They Come For Me).

PureSHIT

New member
אני חושב שהוא יותר עניין של טעם נרכש

בחודשים הראשונים מצאת האלבום לא סבלתי את השיר וחשבתי שהוא אסון טבע שלא היה לי ברור איך הוא שייך בכלל ללינקין פארק.

shaharEB

New member
אני חושבת שמהרגע שהוא יצא , שנינו

תמיד "הגנו" עליו ואמרנו הוא יותר טוב XD ואנשים לא ממש הסכימו איתנו
מחאה !

®NuLy®

New member
קשה..

כי אלה שני שירים שכשהם עומדים בפני עצמם הם לא הכי "וואו" ובטח לא של לינקין, ובנוסף הם גם מאוד שונים. כשהם באים בתוך האלבום וברצף השירים שם זה כבר סיפור אחר. בכל מקרה שמעתי עכשיו את שני השירים והחלטתי שאני יותר אוהבת את Blackout, אין לי מושג למה, במיוחד שחוץ מתופים וקצת קלידים כל השאר ממוחשב. אבל פשוט היה לי יותר כיף לשמוע את השיר הזה.

TheJosh

New member
BLACKOUT BLOOD IN YOUR EYE!

הייתה פעם הצבעה לראש בראש בין Iridescent לבין Robot Boy (והמאור יבין), ואני בסוף אחרי התלבטות קשה בין Robot Boy לבין לא להצביע בחרתי ב-Blackout
(בעצם גם דלית תבין XD) בכל מקרה, Blackout

Lqpark

New member
לכל בוחרי בלאקאאוט למיניהם

אתם בוחרים בשיר בעיקר בגלל החלק הראשון של צסטר שלו או בגלל הסיום של מייק

TheJosh

New member
אז יש לך בעיה קטנה

כי אני בוחר בכל השיר ^^ כנראה מאור צודק, זה עניין של טעם נרכש, וכן כבר אני יודע שמייק שר על השינוי בכתיבה המוזיקלית שלו בשיר WTFCM אבל עדיין בלאקאאוט יותר טוב

למעלה