אז איפה אתם ממקמים את ג'ונס P4P

זקס11

New member
אתה בטוח בזה?

לפני כמה זמן ניסיתי להגדיר מדד אובייקטיבי (או שמנסה להיות כזה) להשוואה בין פידור ללוחמים הגדולים של היום. הדרך המתאימה ביותר נראתה לי כהשוואה של דירוג הלוחמים המנוצחים, רגע לפני הקרב. לצערי, גיליתי שאין כזה דירוג מתקופתו של פידור. גם אם אתה חושב שפידור הוא הגדול מכולם, אתה תסכים שיש לו יותר מדי קרבות פריק-שואו ברזומה.

sgracie

New member
מסכים לגבי הפריק שואו.לא הבנתי למה אין כזה

דירוג מתקופתו של פידור.

זקס11

New member
חיפשתי ואין

שרדוג התחילו לדרג רק ב 2008-2009. כל האתרים הגדולים שמדרגים התחילו ב 2009 ו 2010. האתר היחיד שעשה דירוגים ב 2004 זה פורום, שהדירוג שלו היה מבוסס על דעות המשתתפים, וגם את זה לא הצלחתי להשיג (ודירוג של אוהדים הוא בכלל בעייתי).

AmitNHB

New member
אני בטוח שאף אחד לא יגיד על סילבה ו GSP

בעוד 10 שנים שהם היו בעצם טים סילבייה או מארק קולמן. הספורט יתקדם ואיתו גם האיכות אבל כמו בכל ספורט אחר הרמה "תתכנס" ככל שהזמן יעבור. זה כמו שב NBA אתה מסתכל על ברייאנט ולברון ויש הטוענים שג'ורדן היה טוב מיהם (לא רק מבחינת היישגים אלא פשוט טוב מיהם). יתכן שאפילו צ'מבלרין שכיכב אי שם בשנות ה 60 ותחילת ה 70 יכל להתמודד עם חלק מהסנטרים של שנים מתקדמות יותר אבל תלך לששחקנים של תחילת המאה הקודמת ואני מבטיח לך שאף אחד מיהם לא יכול לחמם ספסל במכבי היום. בוא לא נשלה את עצמנו. טים סילבייה באמת היה גרוע כמו שתמיד חשבנו שהוא.

udi102

New member
גונס מספר 2 לדעתי ....

אחרי GSP ,סילבה רק שלישי בגלל שהוא נלחם מול לוחמים פח ,גונס כיום אם ילחם מול סילבה הוא ישמיד אותו ואני אומר את זה בלי למצמץ אפילו אין לו סיכוי ,גונס יוריד אותו ויפרק אותו בקרקע וגם יכניע ... GSP לא יהיה אותו לוחם כמו בעבר אחרי הפציעה הזאת ,לדעתי ובתור אוהד הוא יפסיד לא פעם אחרי שהוא יחזור מהפציעה גם לאלאנברגר וגם אם הוא יפגוש את פיץ שוב הוא יפסיד ,אין מה לעשות האתלטיות שלו זה משהו קריטי במשחק שלו ,הוא יצתרך לחזור לוחם אחר לגמרי ולשנות סגנון ואם הוא יצליח הוא באמת יחשה לגדול ביותר אדגר רביעי ואז בנדו, הנדו , פיץ, JDS ,קרוז ,אלדו ....

mbenyaacov

New member
עמית הניתוח הגיוני, אבל אין הגיון לבצע דירוג

כמו שאומר צ'ייל סונן: זה כמו להתווכח מי יקח, ספיידרמן או סופרמן (ספיידרמן, ברור כאילו?). אין ספק שג'ונס נתן עונה שאין כמוה (שלושה אלופים נראו לפרקים או לגמרי, לא רלוונטים. כבוד). אבל איך זה מקדם את הנושא של P4P P4P נועד בכלל כדי להאדיר שמם של לוחמים קטני גוף שתמיד יאכלו קש מלוחם גדל גוף. הרי ברור שלסנר ינגב את הרצפה עם אדגר, יהפוך אותו לשטיח מגולגל ויעמיס אותו על הגב כל הדרף לשוק הפשפשים. בגלל זה באים אנשים שאומרים: רגע, אם הם היו באותו גודל, אדגר היה הורג אותו כי הוא מהיר, טכני, מגוון וכו'. ההשוואה לא לעניין. זה בדיוק כמו להשוות בין משאית לאופנוע ולומר שהאופנוע יהיה יותר מהיר מהמשאית אם הוא בגודל של המשאית או שהמשאית הרבה יותר חזקה כי אם היא בגודל של אופנוע היא תוכל לסחוב ארבעה אנשים ולא שניים. הטיעונים נגד פשוטים: קח בן אדם קטן. תגדיל אותו פי 2. האם זה סביר שהוא ישאר עם אותה מהירות? האם זה סביר שהואישאר עם אותה מהירות ידיים? האם זה סביר שיהיה לו אותו קרדיו? זה לא סביר. יש אופטימיזציה לגודל מסוים שכוללת מהירות וכוח על גודל כזה ואופטימיזציה לגודל אחר בו המהירות והכוח והקרדיו שונים. לצורך העניין, האלופים בכל משקל מייצרים את העקומה הזו. אפשר לנסות ולבנות שלושה או ארבעה פרמטרים לכל לוחם, לשקלל אותם (עוד נושא לויכוח) ולבנות מדד יעילות . להכניס את הנתונים של האלופים ואלופי העבר ולבנות את העקומה האופטימלית של גודל (קרי משקל) ונתון משוקלל של המדד שלהם. 5=הכי גבוה. 0 הכי נמוך. למשל מדד שיורכב ממהירות ו/או כוח מתפרץ, טכניקה ( בעמידה, טכניקת קרקע, טכניקת קלינץ'), ומימד נוסף: לב של לוחם (של אלוף) ו/או ריץ' מטורף/גודל מטורף. גם כאן יש בעיה. האם המדד אמור להיות אבסולוטי? קרי המהירות של מייטי מאוס היא 5, של אדגר 4, ושל ג'ונס 2? או מדד שמתאים למשקל? קרי המהירות של מייטי מאוס:5, אדגר: 5, מיינרד 3, וג'ונס 3? אני נוטה להניח כי המדד צריך להיות מותאם למשקל. ג'ונס: מהירות:3, טכניקה 4.5,לב:3, ריץ':5.קרדיו:4 (לפי מספר הסיבובים שאני חושב שהוא יסחוב כמו שצריך..) אדגר: מהירות 5, טכניקה 4, לב 5, גודל:3.קרדיו:5 דוס סנטוס: מהירות 4, טכניקה 5, לב: 3 (טרם נבחן), גודל 4.קרדיו:4 לסנר: מהירות 5 (כוח מתפרץ 5), טכניקה:3, לב:5, גודל:5, קרדיו:3 (קארווין 1..).

mbenyaacov

New member
לסופרמן אין את הרוע הנדרש בלחימה

הוא מסתמך על כשרון נטו. ספיידרמן מוכן להתלכלך. חוצמזה, את שניהם יאכיל בקש וולברין. הברואלר הכי פסיכי שקיים. מתאושש מכל דבר. מעניין שלא לימדו אותו קצת BJJ.

BT24

New member
גם אוהבת MMA וגם קומיקס? אני מתחיל לחשוד שיאי

יאיר צודק לגביך, זהפשוט מופרך מדי

YardenBu

New member
א. יאיר תמיד צודק

ב. אל תגזים על האוהבת קומיקס, זה לא שיש לי בבית חוברות, ועדיין ספיידרמן לוקח סופרמן נשמע מופרך מדי. וולברין לוקח את שניהם - זה כבר יותר הגיוני.

ElGoldi

New member
סוף סוף מישהו מגדיר בצורה הגיונית P4P

ובכלל, כל נושא האופטמיזציה למשקל ומבנה גוף מזכיר לי שרשור אינסופי מלפני איזה חודש על זה שוולאסקז צריך לחתוך ל-HW
בכל אופן, תענוג לקרוא.

AmitNHB

New member
לא. זו בדיוק הטעות שלך ושל אחרים. זה לא הקטע

של P4P
הדירוג לא בא לענות על השאלה מי היה מנצח בקרב בין דומיניק קרוז ל JSD אילו שניהם היו בגובה ובגודל של GSP. הדיורג בא לענות על השאלה למי יש היישיגים יותר מרשימים כ"א בדיויזיה\ות בהן הוא מתחרה.

mbenyaacov

New member
אוקי. האם הדרוג הוא מצטבר על פני זמן או שנתי?

אם זה שנתי, זה ג'ונס. אם זה מצטבר, הוא בפער שלילי רק כי לא עשה מספיק קרבות ב-UFC. הוא הכניע יותר אלופים מכל לוחם אחר ב-UFC, לא? ברמה השנתית והדו שנתית, הבחור הוא מספר אחד בכל המחלקות.

lionardo11

New member
אז לטענתך לפיטץ יש יותר הישגים מפידור ?

שמת אותו בעשיריה ואת פישור בכלל לא.

BeniTaz

New member
פידור לא בטופ 10 של ה-HW כיום

איך לעזאזל הוא יהיה בטופ 10 של ה-P4P? זה לא רשימת כל הזמנים.. זה רשימה רלוונטית ואחרי ההפסדים שלו לאחרונה אין שום סיבה שהוא יהיה מדורג. אפילו ביגפוט ו-ורדום לא אמורים להיות ברשימה להם הוא הפסיד.

lionardo11

New member
פיטץ הפסיד ל-GSP ,שזה בעצם הלוחם הכי משמעותי

שהוא נלחם בו ועדיין עמית שם אותו בעשיריה . לפידור היתה אחלה קריירה והוא מחוץ לעשיריה של עמית. אי לכך ובהתאם לזאת ,יש לאלץ את עמית להוציא את פיטץ פליטץ מהרשימה שלו ויפה שעה אחת קודם.....
לפי הגיון של עמית ,פיטץ אוטוטו יהיה מקום ראשון ,כי GSP מושבת לשנה ואם נשפוט לפי ההישגים האחרונים ,כמו שאתם רוצים ,אז פיטץ כוכב עולה, כי הוא בטח ינצח בהרדמה מלאה עוד 2 לוחמים מהטום של המחלקה.

למעלה