איטס וייקנד בייבי
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Too close for comfort
Above the noise כל האלבום בגרסא אקוסטית
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
מאש-אפ של גלי Rumour Has It / Someone Like You והוא כל כך יפה!
Gym Class Heroes: Stereo Hearts ft. Adam Levine O- ממש לא הסגנון שלי אבל בטיול שהייתי בו לא הפסיקו לשיר את זה ונדבקתי, והתאהבתי
הלהקה המגניבה של השבוע:
GLEE כי אין כמו לשיר בקולי קולות באוטובוס בנסיעה של שעה עם החברה הכי מפגרת בעולם
קליפ שעשה לכן את זה:
דני עושה ראפ לEnd of the world. דני, אי פעם תפסיק להיות כל כך טיפש?
http://www.youtube.com/watch?v=TP9UoIzJPwg
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
HIMYM כי הסוף הפרק השבוע היה כל כך יפההההה
(ספוילר ספוילר
)
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
ילדה אחת מהכיתה שלי אמרה שלפי דעתה הרצח של רבין היה מוצדק. הזדעזעתי וכמעט רצחתי אותה על המקום. אלוהים ישמור. מזעזע אותי לדעת שזה המצב של הנוער היום ועוד נוער שאני חלק ממנו.
כולם ממש זלזלו ביום רבין, שיחקו בפלאפון באמצע הטקס, ובפעילות חיפשו להראות שרבין טעה במקום להראות שגיאל אמיר הבנשלהבנושלהב****** פאקינג מפגר.!
משהו ששימח:
יומולדת לנסיך שלי
שהיה ממש רומנטי, עשיתי לו קומזיץ עם מרשמלו ותפוחי אדמה ומדורה ענקית ופונדו ושביל של מנורות סיניים (נר בתוך שק עם חול כזה) וזה היה ממש יפה
משהו שהעציב:
בטיול שהייתי בו היינו בכרמל במסלול של עין-הוד במערת אצבע, היה ממש עצוב לראות את כל היער שרוף
, צילמתי כמה תמונות ממש מדהימות אבל אין לי כבל להעביר למחשב בינתיים
עשיתי לחניכים הדרכה על השריפה והדלקנו נר וכולם פשוט התחילו לבכות וזה היה ממש מרגש..
ציטוטיה:
בטיול שהדרכתי בו היינו באנדרטת הנח"ל ועשינו טקס, אז בחזרות כשניגנו את "עוד אח אחד ירד אל הקבר" ילדה אחת שרה "עוד אח אחד ירד אל הגבר" ופשוט התחלנו להישפך מצחוק, וכל דבר שמישהו אמר היה נשמע גס פתאום
יחי הראש הכחול שלי שאני הורסת את תמימותם של ילדים בכיתה ח'! כל הטיול כל השכבה שלהם אמרו שאני ממש דומה לילדה אחת שקוראים לה ליזה, אז באיזה שהוא שלב אני וכל המדריכים פשוט עבדנו עליהם שהיא אחותי התאומה ואז בסוף הטיול בשיחת סיכום עשיתי להם "טוב אני חוזרת הביתה לליזה אחותי התאומה והאהובה" ואז כולם עושים כזה "רגע.. אבל אין לכם את אותו שם משפחה והיא קטנה ממך בארבע שנים!" ופשוט נקרענו כל המדריכים מצחוק שלקח להם יומיים להבין את זה
היינו עם המשפחה בפינת ליטוף ליד הבית שלי והיה שם קיפוד אחי הקטן (בן שנתיים) אמר לי : " אסור לגעת לקיפוד בפנים. הוא יהפוך לברווז!" גנטיקה של פעוטות. חח ואחרי זה כל היום באתי אליו מאחורי הגב ועשיתי לו "גע! גע גע! אני קיפוד ברווזי!" והוא התחיל לצרוח ולבכות חחחחחח. כמה מרושע מצידי.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
השכנה הפולניה שלי צועקת על בעלה. וגם "She falls asleep"
המלצת השבוע:
אם המורה התימנייה שלכם לשל"ח שואלת אתכם איפה תהיו בשעה מסויימת בחיים אל תגידו לה ת'אמת. היא תיכנס אליכם לכיתה ותביך את