מקוויקנד. D:
מצעד הלהיטים של מקפליי:
הרבה שירים מATN וגם מרדיואקטיב
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
stairway to heaven - led zeppelin
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי, לד זפלין, גלי, אירוסמית', מארון 5 ועוד
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
חברים, שנות ה70, פשע מן העבר
ספר / פיק השבוע:
משחקי הרעב
פיקים על צ'אבי/קסיאס, דויד/דויד.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
בארסה הטיפשים האלה. מה זה משחק ב12 וחצי?! אני לומדת! פאקינג לומדת! כאילו אני אשכרה הגעתי למצב שבאמצע שיעור אני מחפשת סטרימס לראות את המשחק, וראיתי, עד שאחרי 5 דקות זה גמר לי איזה 10 אחוז מהאינטרנט ופרשתי
מורות, חברות, הורים, אנשים בכללי. כל השבוע הזה היה בזוי ואין לי כוח לאפאחד
משהו ששימח:
בארסה
יומולדת לחברה
בייביסיטר~ (הרווחתי 100 שקל
) עברתי כבר 3 מועדי ב', וזה מאוד מנחם, עכשיו רק עוד 3! D: (טוב 5, אבל הם באים בצורת 3.
)
משהו שהעציב:
וויה שבר את הרגל, ולי נשבר הלב
באמצע שיעור מתמטיקה התחלתי לבכות (רצוי לציין שזה היה לפני שהייתי אמורה להיכנס למבחן בהיסטוריה). זה פשוט כ"כ עצוב.
ציטוטיה:
אני לא זוכרת, וזה עצוב לי.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego השיר הזה רודף אותי. כאילו בסופ"ש שנסעתי לאילת משהו נדפק עם אנשים. כשחזרתי כולם פרסמו את השיר בפייסבוק, אחר כך ביום ראשון בשיעור ספורט עשינו "מעגל מתיחות" שהסתכם בכך שהבנות התחילו לשיר ולרקוד את השיר, זה נעשה הצלצול של כל בנאדם אפשרי בבצפר (כולל בת דודה שלי, אחותי, עוד בת דודה שלי ואיזה ילדה שהתחיל לצלצל לה הפלאפון באמצע המועד ב' בלשון ובמקום לעשות את המבחן מצאתי את עצמי מזמזמת את השיר.
) חברה שלי התחילה לחפור לי בטוויטר על הזמר, בלי לדעת כמה אני שונאת את השיר הזה. וכמובן, כדי לעלות רמה בכמהאפשרלחפורעודלקרןעםהשירהמציקוהמדבקהזהשלאיוצאמהראש רוצים להפוך את זה לצלצול בצפר שלנו
אני פורשת.
המלצת השבוע:
אם יש לכן ניסוי בכימיה, ואתן צריכות לבחור נוזלים להרתיח, אל תרתיחו כהל! כהל זה רע!
התמונה הכי חמה:
אויי אהובי, תפסיק להיות מדהים כ"כ. החיוך שלך גורם לי לבכות.