חזרתי לפורום וישר לעשות מקוויקנד
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Star Girl בעיקר
היו עוד מלא. שעות על גבי שעות של נסיעה באוטובוס.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
כנ"ל. אבל היו כמה עיקריים: אייל גולן - דמעות איילן גולן - יפה שלי אייל גולן - למות מקנאה מאור דניאל - לכי תספרי לכולם דודו אהרון - בחור רגיש רגב הוד - יותר מדי שנים (אהמ.שימו מצטיינים לבד באוטובוס. אף אחד לא היה מצפה שזה יקרה, אבל אני, שלוש וחברות ועוד מישהו התחלתי לשיר את השירים בקולי קולות
) דור דניאל - קורא לך דניאל סולומון - בא מכאב לירן דנינו - ללכת Des'ree - Life ועוד מלא מלא מלא.
הלהקה המגניבה של השבוע:
אייל גולן
Breaking Banjamin, למרות שהם לא כתובים למעלה.
רותם, אני יודעת שהבטחתי יותר רד הוט, אבל היה לי מסע בראשית ולא באמת יכולתי לשמוע מה שלא היה לי בMP
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=V5Ej_WQhKSI לא הקליפ, אלא השיר עצמו. כל כך נוסטלגי!
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
לא באמת היה לי זמן לראות טלוויזיה
ספר / פיק השבוע:
כנ"ל.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
חברה שלי שיצאה ממש מגעילה. היה JML בטלוויזיה בדיוק כשיצאתי לפעילות
בעיות של ארגון באוהלים בליןה הראשון והשני של המסע.
משהו ששימח:
בראשית
אני ממש גאה בעצמי שעברתי את זה. בכיתי המון, אבל התגברתי על זה והצלחתי. קניתי שרשרת של בארסה
לא ראיתי את המשחקים, אבל מכבי ניצחה פעמיים - פעם אחת 94:56, ופעם אחת 96:57
ההתנדבות במהלך המסע - היה פשוט מדהים! ואחד הקשישים הביא לי כובע. ואחד אחר רקד איתי טנגו
הכיתה שלי ממש ממש התגבשה. בזמן המסע שני ילדים מהכיתה שלי שכבר לפני שנה אמרתי להם שהם יהיו ביחד הפכו להיות זוג, והם כל כך חמודים ביחד ואני ממש מאושרת בשבילם
ועוד חברה שלי חזרה למי שהיא אוהבת, ולמרות שאני די בטוחה שזה לא יחזיק מעמד הרבה זמן אני שמחה בשבילה ומקווה בשבילה שזה יהיה טוב. או שוב פעם - בראשית
משהו שהעציב:
פספסתי מלא משחקים. ממש התגעגעתי להורים שלי. הייתי חולה במסע, והימים הראשונים היו ממש קשים
בכיתי
המון במסע. המון.
ציטוטיה:
וואו. היו מלא אבל אני לא זוכרת את כולם. אני: וואו. יש לנו חמישה זוגות בכיתה עכשיו! חברה שלי: למה? יש את מיה ומישל, שלי וגוני וליהי וגושה. אני: וברק ורגב, ודניאל ואריאל (ארבעה בנים)
אני מכינה מדריך יצורים לכיתה שלי. עכשיו, יש מישהו שקוראים לו ברק, ובמדריך השם שלו זה "שרק באולי מצוי". ויש מישהו שקוראים לו רגב, שאנחנו תמיד צוחקים על הגודל של האף שלו, ואנחנו קוראים לו "ג'ינו חד-חוטם". זה הולך בערך ככה: "השרק הבאולי המצוי לרוב אינו בנמצא, אך כשהוא כן, הוא נצפה לרוב בתנוחות של כוכבת פורנו. הוא ידוע ביכולתו להלך בסהרוריות במשך שעות ולהשמיע קולות שאיש אינו יכול להבין. הוא מסוגל להבעיר גיצים, אך לא אש מלאה, והוא ניזון מכל מה שבנמצא, כולל מבן זוגו, הג'ינו חד-החוטם." שיחקתי באייפון של ידיד שלי במשחק שצריך להכין ביצי-עין או משהו כזה (עוד לא קלטתי מה זה היה
). אני: שיט! יותם, נפלה לי ביצה! כל החדר שלי התפקע מצחוק. שתבינו שיותר מחצי יום אנחנו אומרים דברים שנשמעים סוטים
הגענו לאכסניה בעכו אחרי שעתיים וחצי נסיעה שכולם ישנו ולא, אחד לא היה כוח. ילד אחד בכיתה: בו-בו-בו-בוקר טוב! חברה שלי: סתום-סתום-סתום-סתום ת'פה! ותכלס היו כל כך הרבה שאני פשוט לא זוכרת!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
"הנה _______ על הסוס, הוא נראה כמו ג'מוס, הנה ______ על הסוס וככה זה הולך: ק-ק-ק-קדימה, א-א-א-אחורה, ה-ה-ה-הצידה ולהתחלף!" אלוהים.משחק ממכר.
המלצת השבוע:
צאו למסע בראשית. זה אחד הדברים הכי מדהימים שעברתי!
התמונה הכי חמה:
http://twitter.com/#!/Adi_Menzer/status/148146571408707584/photo/1 הים בעכו היום בבוקר. פשוט מדהים.