ועוד קצת מואי תאי להנאתכם

lior 30 rg

New member
ועוד קצת מואי תאי להנאתכם

הפעם קרב מגמר טורניר איסוזו מאיצטדיון סיאם-בוקסינג בבנגקוק מיוני 2011 הטורניר במשקל 150 פאונד (68 ק"ג). אדום- קם סיטסונגפינונג (לא לנסות לבטא את זה בלי מגן שיניים) אחד מהכשרונות הגדולים בתאילנד. כחול- נופאראט קיאטקאמטו(ר)ן החוקים הם חוקי MT מלאים. בגלל שזה טרניר ולא חלק משגרת הקרבות הרגילה באיצטדיונים, אין הימורים בקהל (לפחות לא חוקיים) , מה שאומר שהחבר'ה זורקים מרפקים החל מהסיבוב הראשון. סיגנון העבודה של השניים קצת יותר מערבי עם חיבה עזה למרפקים. לשניים יש תנועה יפה מאוד בזירה וממש תענוג לראות אותם זזים בצורה מעגלית תוך כדי הוצאת מכות, בעיקר עם הרגליים. לקינוח יש גם נוקאאוט ממש יפה. הקרב עצמו מתחיל בדקה 16:20 (לפני זה יש טקס שלם שאפשר לוותר עליו) גמר טורניר איסוזו 2011

YardenBu

New member
קרב יפה

מה היה הקטע עם המגבת? הכחול ניסה לעשות שם GSP? ועוד שאלה, במואי תאי שופטים תמיד מתערבים כל כך הרבה?

lior 30 rg

New member
אם אתה מתכון לקטע בתחילת הסיבוב השלישי השופט

ניגב להם את הכפפות ואת הגב כדי שהקלינץ' פחות חלקלק (לא שזה משנה משהו בלחות של בנגקוק ביוני באולם לא ממוזג). השופט הזה יחסית אקטיבי וחותך קלינצ'ים שלא יובילו לשום מקום. לנו כצופים זה רווח נקי.

זקס11

New member
ליאור, אפשר נצל"ש?

זכר את הפרשה עם ואדים ומידן? איך זה נסגר בסוף? לאחרונה הייתי אקטיבי בנגד רמאות בעולם הריצה, וזה הזכיר לי נשכחות.

lior 30 rg

New member
רענן כבר הספיק לעזוב את הארץ ככה שזה כבר לא

רלוונטי. לא זכור לי שמידן החזיר את החגורה.

The Coach1

New member
זקס קבל עוד קרב שאתה מכיר טוב מאוד

בקרב קרני חיטין קוקסינלים כמוך צלבו הפוך ואת הזרג חתכו בעודך בחיים ושילבו בקשירה עם הלשון אם פספספת תמשיך כל בוקר לחפש את הזרג בבטן הכפולה ושאתה יוצא להליכה בקצב של חיילות קרקל במסע כומתה תזכור שהאורים והתומים התחרה 15 שנה בכל סיכה שתדקור בגלובוס ואילו אתה גוגר קוקסינל ביחד עם הסנטר הכפול שלך וכל הסמרטוטים בפורום גם אם תחייה עד גיל 100 לא תעשה 1חלקי 100 מהקילומטאז שלו ולפי פרצוף הירח וכפל שומן החזיר האורים והתומים אומר לך לך תבדק דחוף יש לך עורק בהצרה של 80 אחוז החרב על הצואר שלך מהר כדי שבנות המעוותות שלך לא יתעוותו יותר מבכי כאשר סתת האבן יחקוק את השם שלך על הסרקופג שלך אחזור מדי פעם לבקר סוף שבוע אני באיזור הר חורשן רמות מנשה אשמח לפגוש את יריבי בריצת אימון לאליפות ישראל בריצת הרים לפני חצי שנה פירקתי איזה עבריין שזרק בדל סיגריה לפני תחילת האימון ואיים עם אבן גדולה וגם איזה משפחה של רוסים שגנבה שסקים מהחקלאים בבת שלמה אבל אתם לא כאלה סתם גוגרים קוקסינלים|1|

YardenBu

New member
פתחת פרופיל חדש בשביל לכתוב את השטות הזו?

זקס, נראה לי שיש לך סטוקר.

זקס11

New member
מנהלים, מדובר בחיים מלכא

זה אותו אחד שלכלך עלי תחת הכינוי "מלכא הקדום". השותף העסקי שלו הוא גונן בצר. גונן בצר הוא חבר הנהלה במועדון ריצה איילות. היום אני מנהל מלחמת חורמה נגד גונן בצר, שנתפס בהתחזות (פרסם קובץ אקסל תחת השם הבדוי, כאשר השם האמיתי הופיע ב"מאפיינים"). לאחרונה נתפס חבר הנהלה נוסף מרמה בריצת מרתון. הוא נשא על גופו צ'יפ (אמצעי בקרה לביצוע הריצה) של רצה אחרת, כאשר יש הוכחות מצולמות ודיגיטליות על שלושה מרתונים לפחות. אז עכשיו החולה נפש הולך ללכלך עלי. ולחשוב שהוא מאמן מטעם התאחדות האתלטיקה.

באסטר1

New member
מלחמה עם מה?

מילה ממה שרשם לא הבנתי..זה נראה לי שהאויב כבר אכל איזה תרסיס מראש

IamStalker

New member
תשמע הוא בטח רק עכשיו קיבל מקלדת

ולומד עברית, וככל הנראה עדיין לא שמע על פסיקים.

amnon41

New member
זקס, הנהלת תפוז מכירה את כל הסיפור

של מוריגנה בערבה? מישהו הביא את הנושא לידיעתם?

זקס11

New member
לא בטוח שזה מעניין אותם

ודרך אגב, תבדוק בקרוב בקומונה שלי. אני הולך לחשוף עוד כמה מהכינויים של הבחור.

amnon41

New member
חשבתי שהנושא של התחזות בכל כך הרבה ניקים

(הוא הודה בכך), תגרום להם לערב גורמים רציניים. לפי מה שאתה אומר ואני מאמין שאתה כבר יודע יותר טוב מה הולך, כנראה שהוא ימשיך. סבבה. אני אכנס לקומונה שלך. ביי בינתיים. אמנון.

mbenyaacov

New member
יש מצב שמישהו מוחק את דברי ההבל הללו?

אני בספק אם האונה הימנית שלו הצליחה להבין מה האונה השמאלית רוצה

למעלה