ועוד קצת מואי תאי להנאתכם

זקס11

New member
מנהלים, בבקשה לא למחוק

שימו לב שכעת הליצן הזה רוצה לתבוע אותי. לכן חשוב לי שתהיה עדות להתנהגותו הנלוזה. אני מזכיר שמדובר באותו אחד שדיווח על "מותי" אחרי שחסמתי אותו בקומונה שלי. היום הוא קם לתחיה אחרי תחקיר שעשיתי עליו ועל שותפו.

IamStalker

New member
אתה הזוי עם הבחור הזה

נראה שמדובר פה לא רק בתחרות ריצה כי משהו מסריח פה, אני חושב שהפורום הזה לא מקום בשביל הדברים האלה נראה לי שתצתרך לפנות למשטרה בנושא.

IamStalker

New member
נראה לי שאתה דרכת בחרא בזמן ריצה,

פעם הבא לפני שאתה נכנס לפורום אני מקווה שתנקה את רגליך ולא תביא לפה איזה גוש חרא ....
מאיפה אתה מוצא את השבילים האלה אההה ?

lior 30 rg

New member
קרב נוסף מאותו טורניר

שוב קאם סיטסונגפינונג (לשעבר קאם פיירטקס) באדום מול קונגצ'אק בכחול. קרב מרפקים יפה מאוד. בלי ספוילר, אבל לבחור שהפסיד יש ראש מברזל http://http://www.youtube.com/watch?v=3UHYmjKd9Fc

ETZ301

New member
רק אני שמתי לב לגודל הכפפות כאן?

ה"רבעי-עוף האלה" 65 kg בלחץ, נלחמים עם כפפות של 14oz (או 12). לשם ההשוואה ב-k1, 70 kg נלחמים עם כפפות 8oz והמשקל הכבד (יותר מ100kg) נלחמים עם 10oz בלבד.

lior 30 rg

New member
ארגון? זה טורניר שנתי שנערך בחסות איסוזו

למשקלים של עד 70 ק"ג. אין למעשה אירגונים בתאילנד. לכל איצטדיון יש את הדירוג שלו ושתי האצטדיונים הנחשבים הם הלומפיני וראג'דמנרן בבנגקוק. יש גם טורנירים שנתיים כאשר המעניין בינהם הוא ה- S-1 שנערך כל שנה בסמיכות ליום ההולדת של המלך בבמגקוק ומתחרים בו הרבה לוחמים מערביים. זה גם הטורניר שסיפק את הקרב הבלתי נשכח בין פרי אובדה ההולנדי לסאקגמנקול התאי.

moich

New member
אפשר קישור לקרב המדובר?

באותה נשימה תודה רבה ליאור על כל הקרבות המענינים, אני החכמתי מהם רבות, שלא לדבר שנהניתי מהם סוף הדרך, תמשיך להביא עוד בבקשה.

ETZ301

New member
הבנתי... פשוט רציתי לראות חוקה כתובה.

כדי להבין טוטאלית לגבי גודל הכפפות, תראה בקרב שהעלת לפני כמה ימים הם בהחלט נלחמים עם כפפות 12-14 oz.

lior 30 rg

New member
לא, נראה לי. הכפפות הן של ווינדי ובד"כ הן

נראות יותר גדולות, אבל לא ראיתי אף קרב בתאילנד עם כפפות במידה הזו, רק 8-10, סביר להניח שגם פה זה ככה.

FrecCo

Active member
ליאור, מה היה שם?

איך מרפק שנראה כ"כ קטן ובלי תנופה שולח אותו לישון אחרי שספג כ"כ הרבה מכות שנראו יותר חזקות? (גם היו כמה מרפקים הרבה יותר חזקים שהוא ספג לפני) ...מטורף

lior 30 rg

New member
דבר ראשון אתה צודק, הוא כבר היה גמור.

כנראה שלקאם יש טיימינג ממש טוב עם המרפקים שלו.

iratherdie

New member
אתה יכול להסביר לי

ויפה שקלטתי, למה 2 הלוחמים הורידו את המגנים לקרסוליים אחרי הסיבוב הראשון? זה לא אמור למנוע את מה שקרה לג'ונס נגד רמפייג'? (נפיחות בכפות רגליים ובקושי יכל ללכת)

למעלה