איכס.
S shirusheet New member 2/3/12 #12 תסמכי עליי שאני אעשה משהו כמו שאני אוהבת להגיד: photoshop is my love ♥
S shirusheet New member 2/3/12 #16 כמו שאמרתי האמת שעשיתי את זה בעיקר בשביל הכיף אז.. אני לא יודעת כמה זה מתאים. בכל מקרה זה ברזולוציה ממש גבוהה ביחס לבאנרים האחרים כי לא היה לי כוח להקטין
כמו שאמרתי האמת שעשיתי את זה בעיקר בשביל הכיף אז.. אני לא יודעת כמה זה מתאים. בכל מקרה זה ברזולוציה ממש גבוהה ביחס לבאנרים האחרים כי לא היה לי כוח להקטין
E E l S i New member 3/3/12 #19 החץ מכוון לצוואר של פיטה מסיבה מסויימת? יצא יפה אבל די עמוס וגם רואים את קטניס פעמיים. אני אוהבת יותר את צד ימין של התמונה (קחי את הביקורת הזאת בערבון מוגבל, כיוון שלי אין מושג איך מכינים דבר כזה במחשב, ואני בטוחה שהשקעת בזה)
החץ מכוון לצוואר של פיטה מסיבה מסויימת? יצא יפה אבל די עמוס וגם רואים את קטניס פעמיים. אני אוהבת יותר את צד ימין של התמונה (קחי את הביקורת הזאת בערבון מוגבל, כיוון שלי אין מושג איך מכינים דבר כזה במחשב, ואני בטוחה שהשקעת בזה)
S shirusheet New member 3/3/12 #20 זה בסדר כמו שכתבתי, עשיתי את זה בשביל הכיף ולא, זה לא היה בכוונה...