סיכומשבוע

Shiri from the block

Active member
חבל שלא עשיתם ספוילר... למי שעוקב אחרי הסדרה די מבין למי התכוונתם בכותרת. אני ראיתי רק את ה-4 פרקים הראשונים, עוד לא הספקתי את השאר והרסתם לי עכשיו

Shiri from the block

Active member
חח איך תדעי? לא דיברנו על זה, אבל עדיין צריך להיזהר כשמדברים על סדרות אחרות.. לא חשוב, יש לך מזל שספויילרים לא כזה מפריע לי, אבל להבא תיהיו מודעים שיש פה כל מיני גולשים שרואים כל מיני סדרות :)

Shiri from the block

Active member
אוקיי! אז אני מצהירה שאני רואה את הסדרות: האוס איך פגשתי את אמא עקרות בית נואשות גוסיפ גירל 30 רוק פאמילי גאי יומני הערפד דם אמיתי ו... היפים והאמיצים, אבל לא נראה לי שתיהיה עם זה איזשהי בעיה חח אני עומדת בקצב של כולם חוץ מ : 30 רוק(לא יודעת אם זה חזר בכלל!), איך פגשתי את אמא (ראיתי עד פרק 4) ופאמילי גאי שנראה לי גם התחיל אבל לא בטוחה.. זהו! עכשיו אתם יודעים ואין לכם תירוצים

Itay Simons

New member
הלווווווו

משהו כיפי: סופ"ש ^^ משהו מעצבן: להיות חולה כל השבוע
ועוד כשיש לימודים
משהו טעים: טביט!!!!!!!!!
|עירקי| סדרה טובה: ריבנג'
היום הכי הכי: היום ^^ בילוי השבוע: באוני' ומתחת לפוך לסירוגין
איך עבר עלי השבוע: קקה! אבל לפחות עבר מהר איכשהו. תכניות לשבוע הבא: עוד שבוע חפירות

Itay Simons

New member
אינעל העולם!!!!!!!!!#@$#@@$^%@#%^

גיליתי הרגע, במקרה, שקורס ביהדות שנרשמתי אליו לסמסטר ב' מיועד לעולים חדשים מבריה"מ!!! זה פאקינג ברוסית!!! מה הם צוחקים עליי??????

Itay Simons

New member
לא זה לא

איף! לפחות יש תקופת שינויים לפני סמ' ב'. מקווה שאמצא קורס אחר במקום, אחרת אני בבעיה... ועל כן נאמר- בלאט!

Itay Simons

New member
לא זה לא

זה מהדברים שיצחיקו אותי רק אחרי שאני אסיים את התואר הקקה הזה

למעלה