יום הולדת למשמש

LeAnnDylan

Well-known member
יום הולדת למשמש

אז לא, אין יום הולדת למשמש מקנטייר, אלא לתפוז
שחוגגים השבוע 15 חורפים לא קרירים במיוחד. בנוסף ליום ההולדת הם רוצים שאכניס ניסוח כזה לתוכן ההודעה אז הנה:
אתר תפוז חוגג יום הולדת בשבוע חגיגי ביותר - תחרויות עם פרסים שווים, הקרנת סרט מיוחדת לגולשים - ועוד המון המון הפתעות. יום ההולדת יחל ב-4.1 ויסתיים ב-11.1 - אתם מוזמנים להשתתף ולחגוג איתנו בשלל הפעילויות בפורומים
למה יום ההולדת של תפוז אמור להעסיק אותנו? כי לטס פייס איט, זה הבית החם שלנו לכל דיבורי הקאנטרי והאוף טופיק הקיימים. וכמובן גם לכל הסטיות של דרורית... הפורום קיים אומנם רק שנה אבל התחלנו את דרכנו עוד בפורום קרי אנדרווד וחלקנו הכרנו בפרדס עוד הרבה לפני. אז לכבוד יום ההולדת הכי משמשי שיש הנה שאלון קצר בניחוח פריחת פרדסים:
באיזה שנה הצטרפתם לתפוז?
מהו הפורום הראשון שגלשתם בו?
האם נכחתם פעם במפגש פורום?
בכמה פורומים אתם גולשים/גלשתם? (אם אתם לא זוכרים מספר מדויק אפשר גם לשער. אפשר גם להשקיע עם שמות)
האם אתם זוכרים פורומים לפי מספרים. ואם כן, כמה מספרים אתם זוכרים בע"פ?
איך הגעתם לפורום שלנו?
מה משמעות הכינוי שלכם בתפוז?
מהו הפורום הכי הזוי שנתקלתם בו בתפוז?
לתפוז חסרים פורומים הזויים, עזרו להם לחשוב על רעיונות ביזארים חדשים-
איזה פורום הוא הגילטי פלז'ר שלכם?
הסתכלו סביבכם וכתבו מהו הדבר המשמשי הראשון שאתם רואים?
משמש או תפוז?
כמה שעות ביום אתם מקדישים לגלישה באתר-
ושאלת השאלות: דאבליו, ג'אג או הפנתרה- למי אתם הכי מתגעגעים?

קולולולו מזל טוב!!!

באיזה שנה הצטרפתם לתפוז? 2005 לדעתי מהו הפורום הראשון שגלשתם בו? תיקים באפלה
האם נכחתם פעם במפגש פורום? חחח לא. טוב, אם המפגש הקטן של עב"נ נחשב אז כן. בכמה פורומים אתם גולשים/גלשתם? (אם אתם לא זוכרים מספר מדויק אפשר גם לשער. אפשר גם להשקיע עם שמות) גלשתי בשנותיי בתפוז בהמון המון פורומים, בין אם סמויה ובין אם פעילה. בעיקרון היו את הראל מויאל, שירי מימון, הפיג'מות, מיילי סיירוס, דוקטור הו וטורצ'ווד, פרוייקט מסלול, CSI, תיקים באפלה. בטוח היו עוד. היו כאלה שהתעלקתי עליהם בשביל שיעורים, שזה לימודי כימיה ופורום עזרה בשיעורי בית. היום אני פה, מטיילת לפעמים בעב"נ, מסתכלת לפעמים בהארי פוטר, מתגייסים, המירוץ למיליון וטלויזיה. האם אתם זוכרים פורומים לפי מספרים. ואם כן, כמה מספרים אתם זוכרים בע"פ? רק את קרי אנדרווד (1973 אם אני לא טועה, כי זו שנה נורא משמעותית בסדרה 'חיים על מאדים') ותיקים באפלה שזה 742. כמובן את שלנו- 2201. איך הגעתם לפורום שלנו? טוב, זה התחיל דרך קומונת קרי אנדרווד (עם שיטוט סמוי בקומונת ליאן ריימס), פורום קרי ואז הנני כאן. מה משמעות הכינוי שלכם בתפוז? האלבום הראשון של שידייזי
מהו הפורום הכי הזוי שנתקלתם בו בתפוז? מפלגת הליכוד
לתפוז חסרים פורומים הזויים, עזרו להם לחשוב על רעיונות ביזארים חדשים- אנערף
פורום חרקים איזה פורום הוא הגילטי פלז'ר שלכם? אני חושבת שאופנה אלטרנטיבית. אני אוהבת להסתכל כשהם מקודמים לראשי. הסתכלו סביבכם וכתבו מהו הדבר המשמשי הראשון שאתם רואים?
משמש או תפוז? משמש. זה באמת טעים יותר. כמה שעות ביום אתם מקדישים לגלישה באתר- במצטבר שעה- שעתיים ושאלת השאלות: דאבליו, ג'אג או הפנתרה- למי אתם הכי מתגעגעים? מתגעגעים? דאבליו עזבה? טוב, היא, כי היא מקדמת את ההודעות שלנו ודילן מספקת לה טובות הנאה.

Guncrazy

New member
אה גם אני אוהבת את פורום אופנה אלטרנטיבית

איזו ערימת פורומים הזוים ולא קשורים יש לך
וואי איזה עתיק זה הקומונות של קרי וליאן. מרגיש כאילו עברו יובלות מאז...

symptoms

New member
אוי זה היה נורא כיף!!

שעוד הבנתי על מה אתן מדברות
רעות

אל תרגישי רע, גם לי אין מושג על מה הן מדברות

ואני לא חושבת שגם להן יש מושג

symptoms

New member
כן, סביר להניח

אבל הן ממש טובות בלהעמיד פנים שכן. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
זו מיומנות נרכשת

את משלבת כל מילים מההודעה מעליך עם כמה מילות קישור וזה ממש נדמה כאילו יש לך מושג במה ההודעה הקודמת עסקה..

LeAnnDylan

Well-known member
תמיד תהיתי מי נכנס לפורום שיעורי בית

אני יודעת שהייתה תקופה שרעות ניהלה שם
אבל לא חשבתי שאנשים באמת נכנסים לשם
אה וואלה את המס' של הפורום של קרי אני גם זוכרת! בגלל השיר
אני די משוכנעת שיש פורום חרקים
כאילו, אם יש פורום חמוסים, חייב להיות פורום חרקים
לא?
ואין על דאבליו
הקידומים של דאבליו

symptoms

New member
חצופה, ואחרי זה את תוהה למה הפסקתי

לבוא לפה. וקראו לו לימודים ועוד! רעות

symptoms

New member
זה לא תזמון, זה תכנון

היא פותחת עלי את הפה ואז אומרת לי בפייסבוק לבוא לכתוב פה כדי שאני חס וחלילה לא אפספס
רעות

למעלה