קולולולו מזל טוב!!!
באיזה שנה הצטרפתם לתפוז? 2005 לדעתי
מהו הפורום הראשון שגלשתם בו? תיקים באפלה
האם נכחתם פעם במפגש פורום? חחח לא. טוב, אם המפגש הקטן של עב"נ נחשב אז כן.
בכמה פורומים אתם גולשים/גלשתם? (אם אתם לא זוכרים מספר מדויק אפשר גם לשער. אפשר גם להשקיע עם שמות) גלשתי בשנותיי בתפוז בהמון המון פורומים, בין אם סמויה ובין אם פעילה. בעיקרון היו את הראל מויאל, שירי מימון, הפיג'מות, מיילי סיירוס, דוקטור הו וטורצ'ווד, פרוייקט מסלול, CSI, תיקים באפלה. בטוח היו עוד. היו כאלה שהתעלקתי עליהם בשביל שיעורים, שזה לימודי כימיה ופורום עזרה בשיעורי בית. היום אני פה, מטיילת לפעמים בעב"נ, מסתכלת לפעמים בהארי פוטר, מתגייסים, המירוץ למיליון וטלויזיה.
האם אתם זוכרים פורומים לפי מספרים. ואם כן, כמה מספרים אתם זוכרים בע"פ? רק את קרי אנדרווד (1973 אם אני לא טועה, כי זו שנה נורא משמעותית בסדרה 'חיים על מאדים') ותיקים באפלה שזה 742. כמובן את שלנו- 2201.
איך הגעתם לפורום שלנו? טוב, זה התחיל דרך קומונת קרי אנדרווד (עם שיטוט סמוי בקומונת ליאן ריימס), פורום קרי ואז הנני כאן.
מה משמעות הכינוי שלכם בתפוז? האלבום הראשון של שידייזי
מהו הפורום הכי הזוי שנתקלתם בו בתפוז? מפלגת הליכוד
לתפוז חסרים פורומים הזויים, עזרו להם לחשוב על רעיונות ביזארים חדשים- אנערף
פורום חרקים
איזה פורום הוא הגילטי פלז'ר שלכם? אני חושבת שאופנה אלטרנטיבית. אני אוהבת להסתכל כשהם מקודמים לראשי.
הסתכלו סביבכם וכתבו מהו הדבר המשמשי הראשון שאתם רואים?
משמש או תפוז? משמש. זה באמת טעים יותר.
כמה שעות ביום אתם מקדישים לגלישה באתר- במצטבר שעה- שעתיים
ושאלת השאלות: דאבליו, ג'אג או הפנתרה- למי אתם הכי מתגעגעים? מתגעגעים? דאבליו עזבה? טוב, היא, כי היא מקדמת את ההודעות שלנו ודילן מספקת לה טובות הנאה.