And It Feels Like
New member
יאללה, נענה יחד עם הקפה של הבוקר
באיזה שנה הצטרפתם לתפוז? 2006 מהו הפורום הראשון שגלשתם בו? קרי נראה לי, אולי איידול. האם נכחתם פעם במפגש פורום? לא שזכור לי. בכמה פורומים אתם גולשים/גלשתם? (אם אתם לא זוכרים מספר מדויק אפשר גם לשער. אפשר גם להשקיע עם שמות) אין לי פורומים שאני גולשת בהם, אני פשוט עוקבת אחרי דילן לכל הפורומים שהיא גולשת אליהם
האם אתם זוכרים פורומים לפי מספרים. ואם כן, כמה מספרים אתם זוכרים בע"פ? 2201 1973. איך הגעתם לפורום שלנו? ראה שתי תשובות למעלה. מה משמעות הכינוי שלכם בתפוז? שיר של ליאן ריימס. דילן פתחה לי את הכינוי. אז.. מהו הפורום הכי הזוי שנתקלתם בו בתפוז? http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1381 לתפוז חסרים פורומים הזויים, עזרו להם לחשוב על רעיונות ביזארים חדשים- פורום נעלי בית או פורום דילן. בואו נכיר בזה שחייבים אחד
ופורום משמש מקנטייר. שזה בערך כמו פורום דילן... איזה פורום הוא הגילטי פלז'ר שלכם? נראה לי שאיידול. הסתכלו סביבכם וכתבו מהו הדבר המשמשי הראשון שאתם רואים? אין לי כוח לפקוח עיניים אז להסתכל סביב? נו ווי. משמש או תפוז? משמש
כמה שעות ביום אתם מקדישים לגלישה באתר- לא יתר מחצי שעה-שעה. ושאלת השאלות: דאבליו, ג'אג או הפנתרה- למי אתם הכי מתגעגעים? יותר משמגעגעת אליהן מגעגעת לשיחות המצחיקות בהשראתן. מתגעגעת להערצה העיוורת של דרורית וחן לפנתרה
מתגעגעת לבדיחות הגורמטים על ג'אג. היי אתם זוכרים את השם המקורי שלה? אפריקוט בוביט
ובתאכלס, דאבליו הייתה הכי מגניבה
הקידומים שלה היו הכי שווים
הודגש וקומבמצעות מדגישומטיק 2.0
באיזה שנה הצטרפתם לתפוז? 2006 מהו הפורום הראשון שגלשתם בו? קרי נראה לי, אולי איידול. האם נכחתם פעם במפגש פורום? לא שזכור לי. בכמה פורומים אתם גולשים/גלשתם? (אם אתם לא זוכרים מספר מדויק אפשר גם לשער. אפשר גם להשקיע עם שמות) אין לי פורומים שאני גולשת בהם, אני פשוט עוקבת אחרי דילן לכל הפורומים שהיא גולשת אליהם