יום הולדת למשמש

יאללה, נענה יחד עם הקפה של הבוקר

באיזה שנה הצטרפתם לתפוז? 2006 מהו הפורום הראשון שגלשתם בו? קרי נראה לי, אולי איידול. האם נכחתם פעם במפגש פורום? לא שזכור לי. בכמה פורומים אתם גולשים/גלשתם? (אם אתם לא זוכרים מספר מדויק אפשר גם לשער. אפשר גם להשקיע עם שמות) אין לי פורומים שאני גולשת בהם, אני פשוט עוקבת אחרי דילן לכל הפורומים שהיא גולשת אליהם
האם אתם זוכרים פורומים לפי מספרים. ואם כן, כמה מספרים אתם זוכרים בע"פ? 2201 1973. איך הגעתם לפורום שלנו? ראה שתי תשובות למעלה. מה משמעות הכינוי שלכם בתפוז? שיר של ליאן ריימס. דילן פתחה לי את הכינוי. אז.. מהו הפורום הכי הזוי שנתקלתם בו בתפוז? http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1381 לתפוז חסרים פורומים הזויים, עזרו להם לחשוב על רעיונות ביזארים חדשים- פורום נעלי בית או פורום דילן. בואו נכיר בזה שחייבים אחד
ופורום משמש מקנטייר. שזה בערך כמו פורום דילן... איזה פורום הוא הגילטי פלז'ר שלכם? נראה לי שאיידול. הסתכלו סביבכם וכתבו מהו הדבר המשמשי הראשון שאתם רואים? אין לי כוח לפקוח עיניים אז להסתכל סביב? נו ווי. משמש או תפוז? משמש
כמה שעות ביום אתם מקדישים לגלישה באתר- לא יתר מחצי שעה-שעה. ושאלת השאלות: דאבליו, ג'אג או הפנתרה- למי אתם הכי מתגעגעים? יותר משמגעגעת אליהן מגעגעת לשיחות המצחיקות בהשראתן. מתגעגעת להערצה העיוורת של דרורית וחן לפנתרה
מתגעגעת לבדיחות הגורמטים על ג'אג. היי אתם זוכרים את השם המקורי שלה? אפריקוט בוביט
ובתאכלס, דאבליו הייתה הכי מגניבה
הקידומים שלה היו הכי שווים
הודגש וקומבמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
בהתחלה חשבתי שאת לא יודעת לכתוב מתגעגעת

פעמיים נשמטה לך ה-ת'. זכרי זאת בפעם הבאה שתרצי לרדת על העילגויות שלי!|הא| גנבת פורומים הזויים! אפריקוט בוביט
זוכרת את הפירוש אבל?

עונה....

באיזה שנה הצטרפתם לתפוז? 2006 - הכינוי הנוחכי מ2008 מהו הפורום הראשון שגלשתם בו? פורום ג'יפים ורכבי שטח זצ"ל שנסגר האם נכחתם פעם במפגש פורום? לא. בכמה פורומים אתם גולשים/גלשתם? (אם אתם לא זוכרים מספר מדויק אפשר גם לשער. אפשר גם להשקיע עם שמות) אני גולש במה שנראה לי לעין הרבה ב20+ ושיחות גברים, אך לפעמים גם פורק את העצבים בפורום אקטואליה, - אני אוהב לקטול שם, האם אתם זוכרים פורומים לפי מספרים. ואם כן, כמה מספרים אתם זוכרים בע"פ? לא לפי מספרים, לפי שמות אני זוכר, איך הגעתם לפורום שלנו? מהראשי מה משמעות הכינוי שלכם בתפוז? שם של רכב שמאוד אהבתי, מהו הפורום הכי הזוי שנתקלתם בו בתפוז? לתפוז חסרים פורומים הזויים, עזרו להם לחשוב על רעיונות ביזארים חדשים פורום מכסחות דשא - תמיכה טכנית, פורום מתאסלמים, פורום היפים מחבקי עצים, פורום ציוד חקלאי כבד, פורום טייסי ריסוס, פורום אסירים בטחוניים, איזה פורום הוא הגילטי פלז'ר שלכם? אין כזה, נראה לי פורום 20+ או פורום אקטואליה, הסתכלו סביבכם וכתבו מהו הדבר המשמשי הראשון שאתם רואים? כדורסל, משמש או תפוז? תלוי לפי מוזה (יש פה סטיה חזקה על משמשים אהה?) כמה שעות ביום אתם מקדישים לגלישה באתר- תלוי לפי מוזה./ קריזה / מצב-רוח ושאלת השאלות: דאבליו, ג'אג או הפנתרה- למי אתם הכי מתגעגעים? ג'אג... אחחח.... היו זמנים במקסיקו...

LeAnnDylan

Well-known member
אני מצדיעה לך על היכולת להתעלם מכל השטויות

שנכתבו כאן ולענות לענין
אתה נראה לי בחור רציני. אני מתנצלת מראש על כך שהמנטליות של כולנו נראית כמו של בנות 12... ההמלצות שלך לפורומים ההזויים של תפוז נשמעים לי כמו רעיונות שהם עוד עלולים לאמץ. שזה הדבר הכי מצחיק ועצוב בו זמנית

למעלה