ביקורת אלבום-Whatever We Wanna

ביקורת אלבום-Whatever We Wanna

שם האמן: ליאן ריימס שם האלבום: Whatever We Wanna תאריך שחרור: 6 ביוני, 2006 מספר רצועות: 15 האלבום השמיני במספר של ליאן ריימס (לא כולל אלבומי אוסף), שמו לקוח מהשיר התשיעי באלבום, בעל אותו השם. השירים באלבום הם בהשפעות רוק, פופ וR&B (אמנם לא קאנטרי אבל בהחלט ליאן). בגלל שהוחלט שזהו אלבום מאוד מוצלח, זה יהיה רק הוגן לתת למי שלא מכיר את האלבום להכיר עוד פן של הזמרת הרב-גונית ליאן ריימס. אתם כמובן מוזמנים לדרג כל שיר, לחוות את דעתכם עליו, אולי גם לומר איזה שיר היתם רוצים שיצא כסינגל, או שיהיה לו קליפ. התמונות בשרשור הן תמונות שצולמו בשביל האלבום. שמיעה נעימה!!

LeAnnDylan

Well-known member

אני אוהבת את השיר. יש לו קצב טוב והוא פותח את האלבום און א היי נוט. תמיד כיף להאזין לו והוא עושה מצב רוח לריקודים, שזה תמיד טוב. יחד עם זאת הוא לא אחד השירים הטובים של האלבום לכן הוא יסתפק בציון 4/5

אני אוהבת את השיר הזה. תמיד כיף שהוא מגיע כחלק מהרשימות הרנדומליות של אייטונס.

X יו יו S

New member
טוב את זה אני חייבת לשמוע

כי אני רוצה לדעת למה רווית דוקא את שיר הזה בחרה כינוי

LeAnnDylan

Well-known member
רווית לא בחרה את השיר הזה ככינוי

אני פתחתי לה את הכינוי בתפוז ואני בחרתי את השיר כי באותה התקופה זה היה השיר שלנו (הולד יור לאסביין ג'וקס
)

Guncrazy

New member
our song is the slamming screen door

מעולם לא נראיתן לי יותר לאסביוט כמו עכשיו

LeAnnDylan

Well-known member

שיר מעולה ואחד האהובים עליי ביותר מהאלבום בפרט ושל ליאן בכללי. אני זוכרת שהיה את ערוץ מיוזיק בוקס ביס והיה את הקליפ הזה והייתי מתקשרת מיליון פעמים כדי להצביע לו
|נוסטלגי| אני גם זוכרת שחיכיתי כל היום להופעה שלה בטופ אוף דה פופס עם השיר הזה ואחרי זה כשהיא לבשה שוב את אותה השמלה שהיא לבשה שם הייתי רצה לוודא שעברו ה-30 יום

Ash Lee

New member
וואו
איזה שיר מושלם

בקישור של השיר הלייב יש בצד קישורים לשירים אחרים אחד עם בון ג'ובי. ממתי השיר הזה? והאם אפשר להשיג אותו איפשהו? יש גם עוד קישור שהיא נראית שם ממש ממש מבוגרת ושונה. זאת היא?
http://www.youtube.com/watch?v=oVf5ORTgNI4&feature=related

LeAnnDylan

Well-known member
אכן היא

היא בת 15 שם
מה שמייקאפ ותסרוקות גרועות עושות הא?
בכל אופן הדואט עם בון ג'ובי שוחרר ב-2007. נמצא גם באלבומם של בון ג'ובי [Lost Highway] וגם באלבומה של ליאן [Family] הנה הקליפ הרשמי לשיר - http://www.youtube.com/watch?v=Lz9gm0vlhlY&ob=av2e

LeAnnDylan

Well-known member

מבחינת ליריקס אני אוהבת את השיר הזה מאוד אבל מבחינת מלודית הוא קצת נופל בהשוואה לשירים האחרים באלבום. הוא חמוד אבל באלבום כזה עם שירים "תותחיים" אחרים הוא פשוט נבלע.

אין לי כוח לחפור כמו דילן ולכתוב ביוגרפיות לכל שיר. אני פשוט אוהבת את השיר הזה

למעלה