ביקורת אלבום-Whatever We Wanna

Ash Lee

New member
זה שיר נפלא

יש לה קול כל כך עוצמתי שמשתלב בצורה מושלמת עם בלדות פופ.

LeAnnDylan

Well-known member

החוק אומר ששיר 4 קובע את טון האלבום. ז"א אם שיר 4 הוא שיר טוב האלבום טוב ואם לא- האלבום לא. במקרה הזה שיר 4 היה אחד הפייבוריטים הראשונים שלי מהאלבום ולמעשה השיר שהכי אהבתי בו. כיום יש שירים אחרים באלבום שאני אוהבת יותר אבל הוא לא פחות מדהים בעיניי!

LeAnnDylan

Well-known member

מודה שאת הבית הראשון אני אוהבת יותר מכל חלק אחר בשיר והייתה תקופה שהייתי מסיימת את הבית הראשון ופשוט מחזירה אחורה בריפיטים מטורפים. באותה תקופה אהבתי מאוד שליאן הרשתה לעצמה להיות כל כך חשופה ולחשוף פרטיים אישיים על החיים שלה ולשיר בצורה פשוטה ונוגעת. זה מזכיר לי קצת את Wound Up רק שבעוד ש-Wound Up כאילו מדבר על דמות בדויה, בשיר הזה אי אפשר להתבלבל ולחשוב שהוא "סתם נכתב".

כל שיר שנכתב ע"י דין וליאן ביחד צריך לקבל חמישה כוכבים. זה חוק בלתי כתוב שכזה.

LeAnnDylan

Well-known member

מאוהבת מאוהבת מאוהבתתתתת!!!!@#$#@% אני זוכרת שכשיצא האלבום זה היה השיר שכולם שונאים ולא מבינים למה ליאן הקליטה אותו. בהתחלה גם אני שנאתי אותו אבל עם הזמן החלטתי שהוא אחלה וככל שעבר יורת זמן ככה התאהבתי בו יותר. עדין כל מי שהכרתי באותה תקופה ששנא את השיר, שונא אותו אבל בעיניי הוא פשוט שיר גאוני!! אני מתה על הקטע שהיא שרה : Ain't it easy passing judgement just to entertain ourselves I'm not here pointing fingers, been guilty myself

LeAnnDylan

Well-known member

תפוז לא מרשה לעשות ארבע כותרות רצופות עם אותו נושא כי הוא מחשיב את זה כהצפה ומוחק את כל ההודעות עם אותה כותרת. כיוון שדיסטרקטיב הוא השיר הכי טוב באלבום, חמישה כוכבים לא מספיק לו והוא צריך חמישה כתרים! אין הרבה מה להוסיף לכן אסכם את דעתי במילותיה של קייטי ארמיגר: בסט. סונג. אבר.

למעלה