שאלות, חדשות, בקשות

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כולל המלצות, נצ"לשים, וכל מה שבא לשרשר לכאן! (להזכירכם, לכמויות גדולות של תמונות יש שרשור נפרד). שבוע טוב לכולם

מאמא28

New member
אני מתה לראות! אבל לא נראה לי שאספיק

כי הנבחר מתחילה גם ואני בספק שיהיה לי זמן פנוי לשתיהן... :( באסה!

גם אני מתכוונת לצפות :)

מי שירצה קישורים שלחו לי הודעה ואני אשלח לכם כשאמצא (אחרי שיתחיל כמובן)

אני מתכוונת בנתיים לנסות לצפות באתר

של Eltrece נראה כמה זמן אחזיק מעמד עם הוידאויים הנתקעים שם... מקווה שיהיו קישורים למרות שאין כבר מגה וידאו : (

keren dvir

New member
בקשה- תרגום

מי יכול /ה לעזור לי לתרגם את העלילה של לובו? En la figura de Lucas Moreno (Gonzalo Heredia) se hace carne el mito del Lobisón. Séptimo hijo varón, llega al mundo con un destino delineado de antemano: una vez cumplidos sus 30 años, durante las noches de luna llena, se transformará en una terrible bestia, mitad hombre, mitad lobo, que llevará adelante el peor de los crímenes: matar a su propio padre. Pero el joven desconoce su destino y su historia. No sabe quién es su verdadero padre ni que este lo mandó a matar apenas era un recién nacido para evitar que se cumpla aquel designio. Lucas, a partir de ahora, deberá afrontar aquella maldición y luchar contra sus instintos animales. En medio de esta etapa de transformación, Lucas conocerá a Ana (Vanesa González), una joven empleada de una importante empresa en la que el muchacho aspira trabajar. Ambos se sienten atraídos el uno por el otro, pero, para construir una historia de amor, deberán luchar contra toda clase de enemigos, con sus orígenes y contra la maldición que aqueja a Lucas. Además, siempre que hay un lobo, hay cazador y este es Lisandro Díaz Pujol (Osvaldo Laport), un hombre ambicioso, aficionado a las armas que no tiene reparos a la hora de caerle encima a sus víctimas. Y Lucas será el blanco de sus peores estrategias

הנה

בדמותו של לוקאס מורנו (גונזלו Heredia) הוא מיתוס של הבשר זאב. הבן השביעי, בא לעולם עם יעד שהותוו מראש, בתום 30 שנים שלו בזמן ירח מלא, יהפוך חיה נורא, חצי בן אדם, זאב וחצי, אשר ינהל את הפשעים החמורה ביותר: הרג את אביו. אך היעד לא ידוע צעיר ואת ההיסטוריה שלה. אני לא יודע מי האבא האמיתי שלו זה להרוג אותו היה רק בן יומו כדי למנוע להגשים מטרה זו. לוקאס, מעתה, יהיה להתמודד עם זה קללה ולהילחם האינסטינקטים החייתיים שלו. לשלב זה של שינוי, יפגשו אנה לוקאס (ונסה גונזלס), עובד צעיר בחברה גדולה שבה הילד רוצה לעבוד. שניהם נמשכים זה לזה, אך כדי לבנות סיפור אהבה, צריך להילחם נגד כל האויבים, עם המקורות שלהם נגד הקללה המשפיעה לוקאס. יתר על כן, בכל פעם שיש זאב, יש צייד וזה Lisandro דיאז פוג'ול (אוסבלדו Laport), איש שאפתן, אוהב רובים שאין לו נקיפות מצפון כאשר מדובר בקורבנות שלהם. ולוקאס יהיה היעד של אסטרטגיות הגרוע ביותר סורי מתרגום גוגל

אל תתייחסי לתרגום של טרנסלייט שמעלי הוא מעפן

הנה התרגום שלי: בדמותו של לוקאס מורנו, גונסלו הרדיה מחייה את סיפורו של "הזאב". בן הזקונים השביעי במספר, מגיח לעולם עם נבואה: כאשר ימלאו לו 30, במהלך לילות של ירח מלא, הוא יהפך לחיה נוראית, חציה בן אדם חציה זאב. כאשר מטרתה של אותה חייה למלא יעוד שהוא הפשע הנוראי ביותר שאדם יכול לבצע: להרוג את אביו במו ידיו. אך הצעיר, שזה עתה מלאו לו 30, לא מכיר את הסיפור שלו, וגם לא את הגורל שיועד לו. הוא לא יודע מי הוא אביו האמיתי, וגם לא שאביו הוא זה ששילם שיהרגו אותו ברגע בו נולד, כדי למנוע מהנבואה הנוראית הזו להתגשם. החל מרגע זה לוקאס יהיה חייב להתעמת עם הקללה שהוטלה עליו ולהלחם נגד האנינסטינקטים החייתיים שלו. בתוך כל הסיפור הזה, בעת שהוא הופך לאיש זאב, לוקאס יכיר את אנה (ונסה גונזלס), צעירה אשר עובדת בחברה חשובה, אשר לוקאס מעוניין לעבוד בה גם. ברגע בו יכירו יחושו משיכה חזקה ביותר אחד כלפי השני, אך כדי שיוכלו לממש את סיפור אהבתם, יהיה עליהם להילחם נגד כל מני סוגים של אויבים, בין היתר כאלו שהם השורשים שלהם בעצמם, וגם כנגד הקללה שהוטלה על לוקאס. יתר על כן, בכל מקום בו יש זאב, תמצאו גם צייד המשחר לטרף, וזהו ליסנדרו דיאז פיחול (אוסבלדו לפורט), איש מאוד אמביציוזי אשר יש לו תשוקה מיוחדת לכלי נשק שלא ניתנים להתנגדות ברגע השימוש בהם, ולוקאס יהיה הנקודה העיקרית שאליה יכוון את נשקו.

rafinagar

New member
עלילה מקורית בעולם הטלנובלות

זה סיפור שמדבר אליי ומושך אותי. אבל יש לי מלפרידה וגברים עם כבוד, והנבחר וסדרה טורקית חדשה שיתחילו בקרוב.

לגבי גברים עם כבוד

לא יודעת כמה היית רציני בעניין של לחכות לי, בינתיים הגעתי עד פרק 4 ואני לא בלחץ, אז אתה לא חייב לחכות לי. יש הרבה דברים טובים שם שאני אוהבת, אבל הכי גדול מכולם הוא האבא פטר נוסטרה, שכיף לראות אותו מחקה את המבטא האיטלקי, אצל היתר זה נורא מבאס שלא שמרו כל כך על השפה האחידה ויותר "ישנה" - כי אם מדובר במהגרים לרובם צריך להיות מבטא איטלקי יחסית. בעוד שרוב הצעירים מדברים סתם ארג' של ימינו: "שו", "נו מה חודס" וכל השטויות האלו... גם את וירחיניה אינוסנטי אני אוהבת עוד מתקופת אנטונלה (וגם בחיים גנובים היא הייתה ענקית). גרסיה פחות משוגעת פה - אבל עדיין רעה כמו שאני אוהבת "que estupida!" וכן - נובואה&קוראדו קצת מעצבנים, בסיפור האהבה הדי מפגר ובסצנות שנראות תלושות מטלנובלות סוג ח' , אך חואן חיל נבארו עם בת של זונה לעומת זאת - סבבה לגמרי! כן אני רואה שזה יהיה קשה לך לעקוב אחרי הכל ביחד, אני כבר ראיתי אלחידו אז אני רק אזפזפ מדי פעם...

rafinagar

New member
אוקיי אני אמשיך..

אוטוטו אני מגיע לקצב ההעלאה באתר, אז אני לא אעקוף אותך יותר מדי ויהיה לך זמן להדביק את הפער. וירחיניה אינסונטי זאת מוניקה? אחת הדמויות המושפלות והאהובות עליי
! אמא שלה משגעת אותה, מריה לא סובלת אותה ודון קרלו מתעלל בה חח היא די מחפשת את זה לפעמים כשהיא מתגרה בו. גם את רוקו המרדן אני מאוד אוהב וכמובן את בלה
. לא יכול להסכים איתך יותר לגבי קוראדו ונובואה! אבל הגעתי למסקנה שהבעיה לא בהם, או לפחות לא כל הבעיה. אלא בכתיבה, בתסריט. לשניהם יש דמויות אנמיות ויבשות. לוקה נורא דביק ומרגיז, כל הזמן מריה מריה! הוא פוגש אותה במקרה "תגידי שאת חושבת עליי".. נפגשים באירוע "תסתכלי לי בעיניים ותגידי לי שלא שכחת אותי".. נכנס לחדר השינה ומוצא אותה בסצנה אינטימית עם סילביו "תגידי שאת אוהבת אותי כמו בפעם הראשונה"
איזה חופר
..

כן, התכוונתי למוניקה

ונראה לי שטיפלה ספיילרת אותי עכשיו עם לוקה ומריה אבל אני לא חושבת שזה כזה נורא... בכל אופן קוראדו במיטבו כשהוא בתפקיד מאצ'ו רב שגל, ולא כשהוא צריך לגלם דמות יותר מדי רגישה... ונראה לי שדמות כמו לוקה הייתה יותר מתאימה לשחקן כמו אוסבלדו לפורט (שכבר עשה בצעירותו דמויות הסטוריות כמו בקציר החטאים ומעבר לאופק) שהוא הרבה יותר רגיש, או גוסטבו ברמודז שהוא רומנטיקן לאללה... קוראדו טוב כשהוא קומי, ואגב הוא יצטרף בהמשך גם למלפרידה - אבל שם הוא יעשה תפקיד שונה לחלוטין ממה שהוא עושה בגברים של כבוד. נובואה - עוד לא הצלחתי מי יודע מה לתהות על קנקנה - אולי כי ראיתי מעט מדי ממנה ואני לא מכירה אותה מסדרות אחרות, אבל בכל מקרה יכלו לתת את התפקיד לשחקנית יותר מעניינת... יש שחקנים שתופסים אותך מהרגע הראשון ונובואה היא לא אחת מאלה... מזל שבהמשך מצטרפת זמפיני - היא בטוח תעלה את מפלס הסקסיות של הטלנובלה, וגם כבר עשתה עם קוראדו את ירח פראי (ז"א שיש להם עבר ביחד)...

למעלה