שאלות, חדשות, בקשות

Dulce Amor לינק לצפייה בפרק הראשון

[URL]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vivOOlKUHBc[/URL] תהנו!

מישהו צפה? מה חשבתם?

מה שאני חשבתי - סו פר לא נורא בכלל, האמת ציפיתי לרמה יותר נמוכה, וכן הייתי מעדיפה שדארטס יהיה עם זמפיני ולא אסטבנז... אבל מצד שני הוא קצת פחות גרוע ממקומות אחרים שראיתי אותו... נכון שזה לא משהו חדשני בכלל וכבר ראינו את זה בלי סוף, אבל אין לי בעייה עם שחזורים אם הם נעשים טוב, והיה נחמד לראות את החברה טוגדר אגיין... אגב פרול, אסטבנז וארתורו בונין כבר שיתפו פעולה באהבה אסורה - ככה שהם דיי משחזרים את אווירת ה"del barrio" וזה דווקא נחמד - קצת התגעגעתי לשכונה הזאת... ודארטס מזכיר קצת את EL GRANDOTE של "אני צועני", מהכיוון הטוב. נקווה שזה רק לא ימשך לנצח כמו שתי הטלנובלות שהזכרתי קודם... גם לסגונדו סרנדז בתור הרע קצת התגעגעתי ככה שזה סבבה.. נראה לי שבגדול - הפרק הבא יהיה יותר טוב... ואם יהיה לי זמן אולי אני אעקוב פה ושם.. אהה ו.... מונטפוסקו!!!! מאז שהוא מת התגעגעתי אליו (למרות שאוקי פה הוא שונה לגמרי...)

snirf

Active member
לא צפיתי אבל...

הבנתי כבר מהפרומו מה הכיוון של הזוגות הראשיים ולא אהבתי כמוך שאסטבנז עם זמפיני, אבל זה עוד מילא, לעומת דארטס עם קלו ריברו(הרי הוא מתחיל את הנובלה עם נובואה כזוג נשוי[רייט?], כך ש...בטח ההתמקדות תהיה על הזוגיות שלו עם קלו ריברו
) רוצה שהנובלה הזאת תגיע לכאן, אבל במידה ולא-גם היא נכנסת לרשימת הHOLD
אגב, היה פתיח? רציתי לראות את הפתיח

לא היה פתיח

השיר פתיח הושמע בסצנה הראשונה. בטח יהיה פתיח בפרק הבא. גם יש לי תחושה חזקה שיביאו אותה לפה, כי בוא נראה מה יש לנו עוד: לובו -יותר מדי מדע בדיוני, לוס אוניקוס2 - אם לא הביאו את 1 גם לא יביאו את 2. גרדואדוס - אפשר לחלום על טלנובלה של אורטגה שתגיע לויוה, בדרך יצטרכו לשרוף את יאיר דורי ולהשליך את הגופה לים... ככה שנשארנו עם... אסטבנז... אחרי מחשבה קצת - קלו ריברו ודארטס לא כאלו נוראיים, יש להם דמויות יותר מעניינות מהראשיים (כרגיל) ובטח יגנבו את ההצגה... זמפיני מעולה וגם מי מריה ולנצואלה שמשחקת את אמא שלה.

snirf

Active member
גם אני חשבתי על זה ככה...

הסיכויים שלה מבין ה-4 טלנובלות הארגנטינאיות של 2012 הם הכי גבוהים... הרי מה הסיכוי שויוה ירכשו טלנובלה על איש זאב?
למרות שזה טרנד עכשיו אבל עדיין... אגב, גם הרדרוס היא די מדע בדיונית(במיוחד לקראת סופה)...מקווה שזה לא יפגע בסיכוייה להגיע לכאן

בטי37

New member
ויוה יהיו טיפשים אם לא יביאו את הרדרוס!!!!

היא סדרה מדהימה אז היא קצת מדע בדיוני אז מה?? זה כל היופי בנובלות להתמכר למשהו שונה אחר לשכוח את כל הבעיות ולהיכנס למשהו אחר לגמריי,לדעתי הם פספסו בענק גם עם מלפרידה והגיע הזמן שהם יביאו סדרות כמו שצריך גם אם הן חורגות קצת מהנורמה של המשרתת והמליונר שמתאהבים די!! נגמר הקטע הזה שיפתחו את עצמם לדברים אחרים,חדשים נמאס מהריימקים אותה הגברת בשינוי אדרת,נמאס מהנובלות שהם מביאים וכבר היו נובלות שהיו די מדע בדיוני כגון:הסוד של לאורה וגם פדרה קורחה באיזה מקום היא לא קשורה למציאות ונחשבת כבדיונית הרי איפה נשמע שכומר קטולי יהיה ביחסים עם אישה.... וגם קשר דם הייתה קצת בדיונית לא?? תקן אותי אם אני טועה ויכול להיות שכן אני פשוט זוכרת מהפרק האחרון שעוד שודר בפלטינה שראיתי אותה מידי פעם ודי התבאסתי שפיספסתי אותה ששודרה באתר של ויוה לראותה כמו שצריך... בקיצור ולעניין זה יהיה הזוי אם הם לא ירכשו אותה מה גם שהיא מאוד מצליחה בארגנטינה. והם טוענים שהם מביאים סדרות שהן מצליחות למרות שכבר איני יודעת על סמך מה הם רוכשים את הסדרות שלהם כי לאחרונה זה נראה שהם רוכשים את הסדרות יותר לפי השחקנים מאשר לפי מה שהיא מייצגת וחבל!!!!!!

snirf

Active member
את משכנעת את המשוכנע

את חושבת שאני לא רוצה שהרדרוס תירכש? אני הכי מצפה לה! סה"כ העליתי השערות אפשריות לאם במידה והיא לא תירכש...

בטי37

New member
אני יודעת!!זה לא היה מכוון אלייך כלל אלא...

לצוות ויוה הרקוב הזה שממש נמאס לי ממנו(הייתי חייבת להוציא קצת קיטור
) אני יודעת שאתה מאד רוצה שהרדרוס תירכש ומצפה לה בכליון עיניים כמוני. פשוט מרגיז אותי ומכעיס אותי מאוד כל הצורה שבה הם רוכשים סדרות ואת הפחד שלהם מנובלות אחרות קצת שונות והרבה הרבה יותר מוצלחות ממה שיש כיום ואין לי מושג ממה הפחד שלהם כי עדיין בנובלות האלה יש סיפור אהבה קסום,מתח,מיסתורין כל מה שצריך בנובלה. אם הם רכשו את מישהו צופה בך אין שום סיבה בעולם שהם לא ירכשו את הרדרוס אלא אם כן הם רכשו כי זה כרסטיאן מאייר לך תדע.... נקווה לטוב ושהרדרוס תירכש בקרוב מאוד.

irma7

New member
ממש תירוץ מטופש מצד ויוה

ידענו בויוה לא מעט סדרות לא קלאסיות וטיפוסיות. כמו שבעצמך ציינת,מישהו צופה בך,רובי,על החיים ועל המוות,דונה ברברה,אין שטוחות בגן עדן וכו' שבן הדמות הראשית לא הייתה תלית שכולה תכלת וטוב שכך כי לי אישית נ-מ-א-ס מהסדרות הקלאסיות והמטופשות שחוזרות על עצמן שבחור מתאהב בבחורה מיליון פרקים הם לא ביחד פרק אחרון מתחתנים.והתירוץ של למה הם לא מביאים את מאלפרידה בהחלט מגוחך,כנראה הם שכחו שהם הביאו רובי ודונה ברברה שהן סדרות נפלאות ביותר. הא והציליאניות בכלל,איך אפשר לשכוח.כמעט ואף פעם אין שם האפי אנד. אז זה בולשיט אחד גדול. לגבי הרימייקים,לא מסכימה.כי לי אישית אין בעיה עם רימייקים כל עוד הם עשוים באיכות ושהסדרה משובחת. אני מסכימה בהחלט שאם הייתה כבר המקורי בערוץ אין צורך להביא את הרימייק כמו שעשו עם שקרים,אהבה מנצחת ואל באסורה. עכשיו,מישהו צופה בך,הרימייק היה מדהים ומאוד איכותי,והמקורי לא שודר כך שזה בסדר.

snirf

Active member
כדאי מאוד לשלוח את הטענות האלו

לויוה...שנמאס מהטלנובלות הקלאסיות והרגילות("אווה לונה", "לאהוב את לולה", "משולש גורלי" כדוגמא)

נורא מבאס יהיה אם לא ירכשו את לובו

למרות המדע הבדיוני... יש פה הרבה מעריצים (ומעריצות) של גונסלו כמו כל גאלאן אחר, והם פשוט מתעלמים מחלק שלם של צופים! אני בטוחה שאם מלפרידה הייתה מגיעה לפה היו לה הרבה יותר צופים... ואם הם לא יקנו גם את לובו זאת תהיה אכזבה מאוד גדולה - עובדה שרק מהשרשור על הפרק פתיחה שהולך להיות רואים שיש הרבה שמעוניינים לצפות בה, וגם הקבוצה שלנו של מלפרידה מוכיחה את זה שאנשים מתעניינים בגונסלו... אולי יש לה יותר סיכו להגיע בגלל לואיסנה - גם לה יש פה קהל מעריצים גדול. ואם אנחנו לוקחים בחשבון את en terapia שהם בעצמם מפיקים - והיא בטוח תעלה בויוה/+ על משבצת ה"ארגנטינאית", אז הסיכויים עוד בכלל הולכים ופוחתים... לגבי הרדרוס אני כבר לא מדברת - ברור שלדעתי היא ראויה להירכש ולו בגלל כל השחקנים שמופיעים שם שאין טלנובלה שלא ראינו אותם כבר קודם, אז אם אני צועני, אחים בם, דון חואן ועוד היו רלוונטיות לויוה, אז למה לא הרדרוס? מצד שני כבר אמרתי את דעתי בעניין בעבר - אחרי שידעתי שCMS נרכשה אז הסיכויים נראים לי רק הולכים ופוחתים כי אלו כבר שתי טלנובלות מ2011 שנקנו. נקווה שאני טועה, הפכתי לאופטימית קצת אחרי שעלה ויוה פלוס, אבל מצד שני ערוץ חדש וכ-ל מה שהם עושים זה לשים עוד 2 טלנובלות חדשות של טלמונדו ועוד אצטקה??? מילא הקיסרית שהיו לה דרישות מטורפות באתר ויוה, אבל דל מונטה? מה היה כל כך דחוף להם? אין ספק שהיה ראוי להעלות שם את הרדרוס במקום...

snirf

Active member
רייטינג: פרק הבכורה של Dulce Amor

אמש שודר פרק הבכורה של Dulce Amor
בארגנטינה שהתחרה מול הרדרוס, ששודרה באותה שעה בערוץ 13 הארגנטינאי. פרק הבכורה השיג 13.3%, שלדעת המבקרים מדובר ברייטינג סטנדרטי. האם במשבצת אחה"צ שייעדו לה מלכתחילה הטלנובלה הייתה משיגה יותר
צפוי שזה יהיה הרייטינג והוא עוד יירד...הציבו אותה מול התותח הגדול של ערוץ 13, ובקרוב תעלה במקומה "לובו" אז בכלל...

למעלה