מה קורה?הכול אחלה
מה חדש?כל הדברים שקניתי לצבא מה נישמע? מה השעה?00:14 כבר מתחיל לחפור לא?מאוד רטורי צופה באח הגדול?לא את מתכננת לצפות ב-THE VOICE?לא אני אהיה בצבא מה את חושבת כרגע?על התשובות לשאלון הזה מי הפייב שלך במק?הארי מה השיר הכי אהוב עלייך שלהם?5 Colours In Her Hair לאן את מתגייסת?לחיל החינוך והנוער-מש"קית חינוך
מה קנית לצבא?המון דברים! מתרגשת?כן לחוצה?כן מוכנה נפשית?אני לא חושבת שאפשרלהיות מוכן נפשית לגמרי לכזה דבר,עם כמה שחושבים שמוכנים. באיזה תאריך את מתגייסת?10.1.2012 כמה זמן את תעשי טירונות?3 שבועות מה התחביבים שלך?לקרוא,לכתוב,להאזין למוסיקה. איזה סרט את הכי אוהבת?וואו יש המון סרטים שאני אוהבת.החל מקיל ביל וממשיך ב50 דייטים ראשונים.אני מאמינה שאני אלך על טרמינל,אפילו שטרנטינו שמור אצלי בלב איזה עוד להקות את שומעת?Red Hot Chili Peppers אהוביי היקרים,Foo Fighters,הדג נחש,Balkan Beat Box למה את לא אוהבת את הספר שלי של THE WANTED?כי אני לא אוהבת את The Wanted
מתי יום ההולדת שלך?28.7 האם היית רוצה להחליף את השם?לא
איך תקראי לבת שלך?זה התחלף כבר,בינתיים אני רוהצ לקרוא לה עלמה איך תקראי לבן שלך?לא יודעת ~שאלות שלא קשורות לחיים האלה~ יש לך שעון?כן מה לגבי טבעת?כן שרשרת?כן עגילים?כן צמידים?כן נעלי עקב?כן
חיים? [כמו שאת שמה לב, לי אין כאלה]כן
כלב?לא חתול?לא
תוכי?לא דג? [שבמקרה קוראים לו דאגיש]אין לי דג,ואין לי דג בשם דאגיש דובי?בובה עט?הרבה עיפרון?זה מתקדם לאנשהו?כן. דולפיןןןןן?אני רואה שלא... ~זה או זה~ דאגי או הארי?הארי דאגי או טום?דאגי דאגי או דני?דאגי הארי או טום?הארי הארי או דני?הארי דני או טום?טום טום או גי'ו?טום אורורה או ליה?מי? מרווין או ליה?- מרווין או אורורה?- סימבה או נלה?סימבה טימון או פומבה?פומבה סינדרלה או שלגיה?שלגיה כיפה אדומה או פוקהונטס?פוקהונטס כמובן ברבי או קן?קן
שרק 1 או שרק 2?1 רפונזל או סינדרלה?סינדרלה לילה או יום?לילה פייטסאר או באסטד?- סאן אוף דורק או באסטד?- סאן אוף דורק או פייסטאר?- בראד פיט או אנג'לינה ג'ולי?בראד פיט
קר או חם?חם ג'יימס בורן או מאט וויליס?- ג'יימס בורן או צ'ארלי סימפסון?- צ'ארלי סימפסון או צאט וויליס?- אנגליה או ארה"ב?אנגליה מנצ'סטר או לונדון?לונדון טחינה או חומוס?טחינה חתיך וטיפש או חמוד וחכם?חמוד וחכם טלפון או פלאפון?פלאפון את והוא, או ג'ינג'י הקנגרו?אני והוא פייסבוק או טוויטר?פייסבוק אוניבריסיטה או מכללה? ישראל או אנגליה?ישראל
ישראל או ארה"ב?ישראל רומא או ורונה?רומא אנגליה או ווילס?אנגליה נכון שאני חופרת לך כבר?ממזמן משמעמם לך כבר?ממזמן קר לך?לא חם לך?לא מה השעה?00:23 מה את מתכננת לעשות בשארית הערב/לילה/יום?ללכת לישון מתכננת עוד מפגש פורום בחג הבא?החג הבא ט"ו בשבט,ואחריו פורים,ובשניהם לא יהיה מפגש,אז לא.אבל בפסח יהיה
את מי את אוהבת הכי הכי הכי בפורום?היי אני לא עונה על כזו שאלה זה לא יפה.אני אוהבת אות כולן
עם מי את הכי בקשר פה?האמת שאני לא בקשר עם הבנות בפורום מחוץ לפורום,סתם כי לא ממש יצא. ממתי את בפורום?20.7.2009 אז מה ככה?הכול בסדר נכון שתתגעגעי אליי?לחפירות לא
נכון שכבר עכשיו את מתגעגעת אליי?תשובתי למעלה מתי עזבת את מפגש הפורום שהיה?בשתיים
,אבל תכננתי לפגוש אתכן מאוחר יותר והלכתן כבר מה חשבת על כך שנטשתי אתכן באמצע?שאת לא היחידה
נכון שאת רוצה שהסיוט של השאלון הזה ייסתיים?אני אשמח ועכשיו לא לשקר...: נכון ששאלתי אותך מספיק שאלות?יותר מידי אפילו
נכון שהעברתי לך את הזמן?העברת,גזלת,איך שבא לך לקרוא לזה
נכון שמהיום אני אהיה חופרת הפורום?זה תלוי בך
לילה טוב?לילה נהדר! חלומות נעימים?חלומות פז וואו את חופרת,מאיפה השאלות הלו?
ובזבזת לי רבע שעה מהחיים,תחזירי לי אותה.