iAsaf1

New member
זה נכון בהיותי בורשה פולין לפני כמה חודשים...

היה איזה אירוע MMA שממש לא היה שווה להגיע בשבילו... אישית הייתי שמח לעוד סיבוב IFC בנוקיה אבל אני יודע שזה לא יקרה לצערי נ.ב. נראה לכם שגם אם נועד להט יהיה באיזה מין קארד עתידי (מה איתו? מישהו יודע???) יביאו את UFC לארץ... לא נראה לי בעליל! זה לצערי לא מוכר כאן כמו ההאיבקות של הילדים (WWF)

מרקו בי

New member
לדעתי נועד לא חתום בufc נכון להיום

היה לו קרב לא מזמן בו הוא ניצח מחוץ לufc. נראה מה יהיה בעתיד.

גיא ע

New member
גם אם נוגיירה יפסיד הוא לא יפוטר

בקרב האחרון שלו הוא ניצח ולכן אין לו רצף הפסדים, למרות שבגדול הוא די מאכזב. בכל מקרה אני חושב שגוסטבסון ינצח, אבל לא אופתע מאוד אם נוגיירה ייתן לו KO

BeniTaz

New member
והנה משהו שלא הולך לקרות בישראל בקרוב

הכרטיסים לאירוע ה-UFC בשבדיה אזלו תוך שעה. האולם יכיל 16,000 צופים. נראה לי דיי מסביר למה ה-UFC בחרו בשבדיה.. ה-MMA לוהט שם. עכשיו אם יש מישהו שרוצה לדעת איך עושים את זה באמת נכון, חייב ללכת ללמוד מהשבדים. עסק שהפך לטירוף.. ואין סיבה שזה לא יקרה בישראל!! במדינה כ"כ אגרסיבית, אלימה עם תרבות אומנויות לחימה, MMA יכול להיות עסק מצליח עם ניהול נכון! מדהים.. וזה לא שה-UFC הפגיזו שם אירוע או משהו.. סתם קארד בינוני מלא שבדים ברמה של שמעון גוש, לב מגן, רועי פריינטה ונועד להט.. ואפילו פחות טובים. קינאה.. http://middleeasy.com/index.php?opt...he-first-hour-of-sales&catid=34:organizations

AmitNHB

New member
אני לא מסכים. בארץ שום דבר, חוץ מכדורגל, לא

יכול להצליח כלכלית. ההשוואה לשבדיה לא נכונה. נכון שמבחינת האוכלוסיה הם לא הרבה יותר מישראל אבל שנות אור לפנינו בכל תחום אחר (חוץ מצבא, טוב נו...). לאנשים שם במעמד הביניים יש הרבה יותר כסף והרבה פחות דאגות.

BeniTaz

New member
זה נכון באופן חלקי

מצד שני הכסף נכנס לכל דיון.. זה לא מה שיעצור את הפריחה של ה-MMA בארץ אם תהיה אחת כזו. הכל עניין של סדרי עדיפויות. מליוני ארגנטינאים אף פעם לא יוותרו על משחק הכדורגל שלהם לא משנה כמה חובות יש להם.. כמו שבשנות ה-90 המוקדמות היתה בישראל תרבות WWF (ואם תרצה אז גם בושידו) אין סיבה שזה לא יקרה בשנת 2012 בתחום ה-MMA הפורץ דרך. צריך כמה דברים שקורים במדינות אחרות וזה ממש לא בשמיים: א. חדירת ה-MMA באופן קבוע לאחד מ-8 ערוצי הספורט המובילים ולא לערוץ נישה שמתקשה להתקיים על חייו (עדיפות לערוצי ספורט 5. גם ככה שם הכל שידורים חוזרים.. איך הטיפשים לא רואים את הפוטנציאל?) ב. ארגון MMA ישראלי נייטרלי. כלומר שלא יעדיף לקדם את המחנה שלו על חשבון התפתחות ה-MMA בארץ. ניהול נכון והגון. עדיף שבארגון זה יילחמו טובי הלוחמים בישראל כולל המאמנים כמו בשאר המדינות ולא יפחדו על המעמד שלהם פן ייפגע.. אבל אפשר בלעדיהם. ג. חדירה אל תוך התקשורת בכל המדיות. יצירת באז. תכניות בוקר, מגזינים, אתרי אינטרנט פופולארים וכו.. יתרון אם ייכנס איש עסקים עמיד ואמיץ בעל חזון שייקח על עצמו את שלושת הדברים האלו שבסופו של דבר ישלש כסף לכיסו. נכון לעכשיו אנחנו כל הזמן שומעים פריצת ה-MMA.. הספורט הכי מתפתח בעולם וכו... אנחנו כבר כמה שנים תקועים במקום כשבמדינות אחרות הספורט הופך להיות משהו גדול באמת. אבל כשכאן היה דזרט קומבאט, הם בכלל לא ידעו מה זה MMA. לא בשמיים! רק אנחנו קולטים הכל לאט.

AmitNHB

New member
WWF זה מודל שונה. הם מביאים את התותחים

הגדולים שלהם לכל אירוע. בהופעות בארץ הביאו את ברט ולוגר ומייקלס וטייקר ורייזור ושאר הכובים של הארגון ב 93-94. זה בהחלט הצליח כמו שגם הופעות של מדונה וומייקל ג'קסון הצליחו בארץ. יש אנשים עם כסף אבל הם לא הולכים להוציא אותו בשביל לראות אירוע של ריץ' פרקנלין מול יושין אוקמי.

BeniTaz

New member
אני עדיין לא מדבר על אירוע UFC בישראל

אלא על "איך מקדמים נכון את ה-MMA בארץ?" אתה כנראה קצת תקוע בדיונים שונים בעבר שהתשובה באה לך טבעי.. אני מסביר כל הזמן לאנשים שה-UFC לא יגיעו כיום (ובקצב הזה גם לא בעשור הקרוב) וסביר שאפילו לא יימלאו את היכל נוקיה. אבל בוא נתקדם צעד צעד.. אין שום סיבה שניתקע במקום או נילך אחורה במקום להתקדם.. לפני 3 שנים היתה תחושה של התקדמות אבל מאז נשארנו במקום או אפילו הלכנו אחורה מבחינת הפופולאריות בארץ. ה-MMA בישראל לא מצליח לתפוס ואז מעציב כשאפילו בלבנון וירדן בקרוב יהיה אירוע MMA עם לוחמי UFC לשעבר ומשודר ברשתות חשובות.

AmitNHB

New member
אני מבין את מה שאתה אומר. אני רק לא מסכים כ"כ

לגבי ההליכה קדימה ואחורה מבחינת הפופולריות. לדעתי MMA מעולם לא היה פופולרי בארץ. אם לא מביאים את כל החברים מהמועדון של הלוחם, מחלקים כרטיסים בחינם ופותחים את השערים לכניסה חופשית חצי שעה אחרי תחילת האירוע, לא ממלאים כאן אפילו חצי מנוקיה וזה כאשר מביאים שמות עוד מוכרים יחסית. תסתכל על הפורום שלנו. יש לנו כאן בין 100 ל 150 כותבים. נניח עוד כמה עשרות סמויים. זהו וזה לא מספר שהתשנה יותר מידי בשנתיים האחרונות. פשוט אין שוק לזה בארץ מעבר לכמה מאות, אולי אלפים. זה יכול להשתנו אך ורק אם יהיה לך כוכב מקומי שיגיע ל UFC - אז התקשורת הישראלית תעלה על הגל כמו שרק התקשורת בארץ יודעת לעשות .מגזינים, תכניות בוקר וכו'... זה לא מעניין אף אחד. אם כבר משקיע, היתי משקיע בקידום לוחמים מקומיים ע"י שלחיתם למחנות אימון בארה"ב. זו הדרך היחידה בעיני. אני לא יודע לגבי לבנון וירדן, מה יש שם ? יותר ממה שהיה בארץ בנה שעברה ? אירוע אחד תמיד אפשר להרים. השאלה היא אם יש לזה גם המשכיות.

AmitNHB

New member
מה ? אפילו לא בריטיש בולדוג או מר. פרקפקט ?

זו ההופעה שהייתה באיזה אולם ספורט בחולון במקרה ? בהופעה שאני היתי היה את ברט הארט, יוקוזונה ולקס לוגר.

fatnoam

Active member
זה היה ביד אליהו!

ויש מצב שהיה גם טאטאנקה אבל אני חושב שהייתי זוכר את העלייה שלו לזירה (שמע גם הייתי בן 7, היום אני בן 25). ממה שאני זוכר היה את פאפאשנגו, והוא ניצח מישהו עם הבק-ברייקר המפורסם. הוא היה די מפחיד בעליה לזירה עם כל הוודו שלו והשטויות. איזה כיף לך אבל, שהייתי ילד לראות את היטמן היה החלום שלי! אני עדיין זוכר את השארפשוטר שהוא עשה ליוקוזונה ואז קיבל מלח לעיניים ממיסטר מיאגי (אם זה היה השם שלו), ואז הפסיד את האליפות!! זה היה באותה רסלמניה שאנדרטייקר ניצח את ג'יאנט גונזלס, שהיא היתה הרסלמניה היחידה שהתקיימה בחוץ, ולא בתוך אולם כמיטב ידיעתי.

AmitNHB

New member
מיסטר פוג'י, לא מיאגי

באירוע שאני ראיתי (גם ביד אליהו) הקרב המרכזי היה בין ברט הארט ולקס לוגר ליוקוזונה וקוואנג (לשעבר פאטו מההד שרינקרס, לעתיד ריקישי) וכמובן שהטובים ניצחו כאשר ברט הכניע את קוואנג עם השארפשוטר.

למעלה