שרשור הזלת ריר רשמי

LeAnnDylan

Well-known member
שרשור הזלת ריר רשמי

כיוון שמזמן לא היה לנו אחד, והטעם של חברות הפורום מוטל כאן בספק
הגיע הזמן לאחד חדש. אתן מתבקשות לא להעלות תמונות של כל מיני אלכסיות או משמשיות (או לפחות לצמצם את הכיעור למינימום
) אתם מוזמנים להעלות תמונות של גברים, נשים וטף. טוב נו, לא טף. אלא אם כן אתם בגילה של דרורית אל תעלו תמונות של קטינים :| חייזרים וערפדים חתיכים זה גם בסדר
וכיוון שבמצעד הכוסיות של הפורום ג'וליאן האף נבחרה לאישה היפה ביותר בקאנטרי, אפתח את השרשור עם תמונה שלה. לט דה הזלת ריר ביגין!

LeAnnDylan

Well-known member
טו קיק טינגס אוף נתחיל עם המלכה...

המלכה התורנית בכל אופן...

LeAnnDylan

Well-known member
טוליסה אהובתי כמובן

השופטת החדשה (והשווה) של האקס פקטור הבריטי. טוב העונה כבר נגמרה והיא הפסיקה להיות חדשה וזה. אפילו הלהקה שלה זכתה
הנה היא עם הלהקה הזוכה - http://www.youtube.com/watch?v=Br1RsGovR-A (למקרה שאת ממש מתקשה, היא עומדת במרכז)

LeAnnDylan

Well-known member
ויש גם את זה

טוב אני נכנסת למקלחת. אין דה מינטיים ליאורה אני מצפה ממך לעשות לי אנימציה של טוליסה דופקת על שולחנות. (כל שולחן זה בסדר, יש לך זכות הבחירה) זו הולכת להיות אנימציה מאוד שימושית...

limors2

Active member
יש כמה בעיות.

1. אני לא בבית. 2. גם אם הייתי בבית לא בטוח שהיו לי קטעי וידאו מתאימים. 3. אבל לימדתי אותך איך לעשות! 4. אם תחכי כמה ימים אני אגיע הביתה ואחפש.

LeAnnDylan

Well-known member

אינך משקיעה בי כמו בעבר. 1. שובי הביתה! |קוטג'| 2. מז"א
אין לך טוליסה על המחשב?!
|מזועזעקשות| 3. זה שלימדת אותי איך עושים לא אומר שבאמת הבנתי משהו |מגלגלעינייםשלהמסן| 4. מחכה בסבלונות
אבל למה כמה ימים. מה את בטיול שנתי |חושד|

limors2

Active member

שוּש. 1+4. ברביעי בלילה. 2. יש אבל לא כל פיפס שלה. 3. אז תתאמני, מה תעשי אם ימות לי האינטרנט?

LeAnnDylan

Well-known member
דונט שוש מי

1+4. זה עוד מלאנתלאפים זמן
2. מה כל פיפס מה. היא עשתה את זה כל פעם אחרי הופעה של ליטל מיקס. אם יש לך פרקים על המחשב איטס ד'ר. 3. אם ימות לך האינטרנט רוב הסיכויים הם שאחפש מדריך אינטרנטי להחייאת אינטרנט מאשר אלמד איך לעשות אנימציה בעצמי

limors2

Active member
איי וויל.

1+4. זה רק מחר! 2. נזכרתי שיש לי את רוב פרק הגמר אז יש קטעי צ'רצ'יל טובים. ויש לי רעיון שאנסה ליישם, אולי. תלוי כמה ישעמם לי. 3. אז אם הוא ימות לי אפנה אלייך לתמיכה במקום לחכות שעות שבזק יענו לי, תודה

למעלה