זו הפעם הראשונה שמישהו השתיק את צליל רעות
LeAnnDylan Well-known member 12/1/12 #409 לא הפעם הראשונה שמנסים להשיש אותי אבל כן הפעם הראשונה שאני נותנת יד לדבר. ממש אישה מוכה הפכתי להיות בפורום הזה...
לא הפעם הראשונה שמנסים להשיש אותי אבל כן הפעם הראשונה שאני נותנת יד לדבר. ממש אישה מוכה הפכתי להיות בפורום הזה...
S symptoms New member 12/1/12 #373 זה שרשור בקשות? כי אני רוצה אחת של הנשיקה של ריבר והדוקטור בlet's kill hitler רעות
L limors2 Active member 12/1/12 #382 לא, אבל יכול להיות שיש לי את זה אני עוקבת אחרי הטאמבלר הרשמי של הסדרה ויש מיליון אנימציות ודברים שווים. *בודקת* טוב אין. אבל יש נשיקה אחרת!
לא, אבל יכול להיות שיש לי את זה אני עוקבת אחרי הטאמבלר הרשמי של הסדרה ויש מיליון אנימציות ודברים שווים. *בודקת* טוב אין. אבל יש נשיקה אחרת!
S symptoms New member 12/1/12 #383 אני יכולה לחיות עם זה כפרות עליהם. אם הם מבטלים את זה אני אישית ארצח מישהו. רעות
L limors2 Active member 12/1/12 #387 הם לא יבטלו, אפילו אל תגידי את זה! אבל באמת שאין להם סיבה לבטל, זה עדיין סופר מצליח והפופולריות של הסרה בארה"ב רק עולה.
הם לא יבטלו, אפילו אל תגידי את זה! אבל באמת שאין להם סיבה לבטל, זה עדיין סופר מצליח והפופולריות של הסרה בארה"ב רק עולה.
S symptoms New member 12/1/12 #389 לא דיברתי על זה היו דיבורים על זה שהחתונה לא באמת הייתה חתונה ושטויות כאלה. את הסדרה לא יבטלו רעות
L limors2 Active member 12/1/12 #396 אה, זה. טוב היא באמת לא הייתה הכי חתונתית אם כל מה שקרה בפרק לא באמת קרה. אבל זה רק אומר שיש עוד הרבה סיפור איתה להראות לנו. כי על סמך מה שראינו אין הסבר לזה שהוא סומך עליה מספיק כדי לומר לה את השם שלו.
אה, זה. טוב היא באמת לא הייתה הכי חתונתית אם כל מה שקרה בפרק לא באמת קרה. אבל זה רק אומר שיש עוד הרבה סיפור איתה להראות לנו. כי על סמך מה שראינו אין הסבר לזה שהוא סומך עליה מספיק כדי לומר לה את השם שלו.
S symptoms New member 12/1/12 #400 אממ, לא חשבתי על זה ככה אם זה נותן סיבה לריבר להופיע בעוד פרקים אז אני בעד. רעות
LeAnnDylan Well-known member 10/1/12 #50 נו, יש עוד נשים בעולם חוץ מריבר אמרתי לך שאני מרשה לך להעלות נשים שעירות. מה את רוצה יותר מזה
LeAnnDylan Well-known member 10/1/12 #85 נו אבל גם המשמשיות של דרורית לא מוצאות חן בעיני. זה לא אומר שאסור לה להזיל עליהן ריר דווקא מענין אותי לראות אם הטעם שלך משתפר מתישהו
נו אבל גם המשמשיות של דרורית לא מוצאות חן בעיני. זה לא אומר שאסור לה להזיל עליהן ריר דווקא מענין אותי לראות אם הטעם שלך משתפר מתישהו