קצת ישן אבל עדיין שווה. רעות
S symptoms New member 12/1/12 #250 אני דווקא אהבתי אותה יותר אחרי שהיא הפסיקה עם הפאה בלונדינית המחומצנת מדי. רעות
L limors2 Active member 12/1/12 #252 אבל זה היה כ"כ יפה לה אולי כי היא הייתה יותר נבזית ופלרטטנית בתקופה ההיא.
S symptoms New member 12/1/12 #322 את טיילור אני בכלל לא מחבבת קרי היא מקרה מיוחד. וריבר היא לא בלונדינית. רעות
T the whole shebang New member 12/1/12 #324 בטח שאת מחבבת את טיילור ומה ריבר אם לא בלונדינית? (חחח מצחיק אותי שבאתי לרשום ריבה.)
S symptoms New member 12/1/12 #325 לא, היא אהובת ליבי זה עניין שונה לחלוטין. ומעולם בחיי לא הזלתי ריר על טיילור וריבר היא ג'ינג'ית (סוג של) ובכל מקרה הבלונד שלה לא בלונד בלונדיני. רעות
לא, היא אהובת ליבי זה עניין שונה לחלוטין. ומעולם בחיי לא הזלתי ריר על טיילור וריבר היא ג'ינג'ית (סוג של) ובכל מקרה הבלונד שלה לא בלונד בלונדיני. רעות
T the whole shebang New member 12/1/12 #326 אה, אוקיי אבל זה לא אומר שאת לא מחבבת אותה השיער של ריבה לא ברור כל-כך
T the whole shebang New member 12/1/12 #333 בטעות!# זה פורום קאנטרי פור גאד סייק, אז קורה שאני רושמת ריבה מתוך הרגל ג'י.. זה חדש לי לדבר על דוקטור הו בתפוז
בטעות!# זה פורום קאנטרי פור גאד סייק, אז קורה שאני רושמת ריבה מתוך הרגל ג'י.. זה חדש לי לדבר על דוקטור הו בתפוז