הוא כל כך יפה
S symptoms New member 12/1/12 #388 טוב, היות וצליל לא משקיעה בי. וגם בגלל שיש תחרות שבה אני צריכה לנצח, אני מוסיפה עוד כמה תמונות בעצמי.
טוב, היות וצליל לא משקיעה בי. וגם בגלל שיש תחרות שבה אני צריכה לנצח, אני מוסיפה עוד כמה תמונות בעצמי.
S symptoms New member 13/1/12 #419 המשפט האחרון שלך נכון הראשון לא. עדיף לה חום, אבל אפילו בבלונד היא יפה. רעות
LeAnnDylan Well-known member 13/1/12 #416 היא הייתה כל כך יפה בתור אלכס ומצאת את התמונה הכי מכוערת שיכולת למצוא
S symptoms New member 13/1/12 #418 היא יפה בכל מקרה מושלמת אני לא מבינה איך הבחורה הזאת (איך קראו לה בכלל? מריסה?) יכלה להעדיף את ההוא על פניה. רעות
היא יפה בכל מקרה מושלמת אני לא מבינה איך הבחורה הזאת (איך קראו לה בכלל? מריסה?) יכלה להעדיף את ההוא על פניה. רעות
LeAnnDylan Well-known member 13/1/12 #421 היא הייתה צריכה להישאר עם סת' בכלל לא אהבתי את מריסה. אלכס וסת' היו כאל החמודים יחד ואם כבר רומן לאסבי. היא סו הייתה צריכה להוציא את ג'ולי קופר או קירסטין כהן מהארון!
היא הייתה צריכה להישאר עם סת' בכלל לא אהבתי את מריסה. אלכס וסת' היו כאל החמודים יחד ואם כבר רומן לאסבי. היא סו הייתה צריכה להוציא את ג'ולי קופר או קירסטין כהן מהארון!
S symptoms New member 13/1/12 #423 ג'ולי קופר וסת' היה כל כך לא לרמה שלה. למרות שאני סו יכולה לדמיין אותה עם קירסטן. רעות