שרשור הזלת ריר רשמי

ואיך התרשמת?

העונה הראשונה פצצה, ואז בעונה השנייה everything changes
אני בקצב של ארה"ב, כבר חודש שאין פרקים חדשים
מחר יצא חדש, תודה לאל. למרות שהעונה הרביעית מעפנה בטירוף, זה עדיין מסקרן

limors2

Active member
זה ממש טוב!

לא ברמה של לגרום לי לרצות לראות פרק אחרי פרק במרתון מטורף ולסיים הכל בכמה ימים, אבל ממש טוב. אני מתגעגעת לסדרות שטובות ברמה של מרתון מטורף
מאז העונה הראשונה של ניקיטה לא הייתה לי אחת כזו

symptoms

New member
ניקיטה טובה רק אם

מסתכלים עליה בתור סדרה עצמאית ולא ברימייק. (ואז היא מעולה) בתור רימייק היא בינונית (ואיך לעזאזל ניקיטה לא בלונדינית?) רעות

limors2

Active member
זה מובן מאליו!

החברה שהכריחה אותי לראות רואה עד עכשי ואת הסדרה המקורית כל פעם מחדש, אז אם המחודשת לא הייתה עוברת את הסלקציה שלה היא לא הייתה מגיעה אלי
והעונה השניה ממש מבאסת יחסית לראשונה. היא סתמית.

symptoms

New member
עוד לא ראיתי את השניה

התחלתי את הפרק הראשון ואז החלטתי שזה מעצבן אותי ואני מחכה עד שתגמר כל העונה ואז אראה הכל ביחד. וגם לי עבר מלא זמן מאז שממש רציתי לראות סדרה במרתון, האחרונה הייתה בטלסטאר (כן, נזכרתי מאוחר) שאת העונות האחרונות שלה סיימתי באיזה שבוע אחרי שהכרחתי את עצמי להתאפק. רעות

limors2

Active member
את באטלסטאר ממש מרחתי בעונה 4.

סחבתי בכוח עד שרציתי לסיים וזהו אז הרצתי חלקים מהפרקים ואז גיליתי שהיא דווקא ממש טובה לקראת הסוף. אני מאבדת רצון להמשיך לראות סדרות גם בלי סיבה מסויימת

נכון, אבל אני מאוד התמכרתי לזה

במיוחד בעונה השלישית שהיה שם משהו מיוחד, אבל לא אהרוס לך
ומסכימה
אני כלכך אוהבת סדרות מותחות עד כדי כך שפשוט רוצים להשאר כל היום מול המסך. לי זה קרה עם פלאש פורוורד, אבל זה היה לפני יותר משנה

limors2

Active member
פלאש פורוורד

היא התחילה מעולה וממש אהבתי אותה אז שכנעתי כמה אנשים להתחיל לראות, ואז הם המשיכו ואני ויתרתי כי איבדתי עניין

למעלה