עדכונים!

N o R i K o

New member
טוב נראה לי שאני יכולה להפסיק לנשום.

אה אופס לא, יש לי עוד 49 יום לחכות...

קצת הפסקתי לנשום. אבל שאלה חשובה!!

שתיים בעצם: 1. מהטריילר זה נראה שחתכו את הדמות של מאדג' מהסרט... אם קטניס נותנת לפרים את הסיכה, ולא מאדג' לקטניס.. לא? 2. כנראה שהסיכה היא סוד.... לפי הדיבור בין קטניס לסינה בסוף. מוזר קצת לא? תחשבו על ההמשך.. נראה לי שזה עשוי להיות טריקי. 3. גם אתכם המנגינה הזו בסוף פשוט מרסקת?! זה גאוני מצדם שהם שמו את המנגינה של רו
פשוט גאוני. בעצם יצאו לי 3 שאלות. סליחה. אני קצת רועדת מהתרגשות

N o R i K o

New member

1+2. טוב, כן, הורידו את הדמות של מאדג'. מה שקורה במקום זה קטניס מביאה לפרים את הסיכה לאסיף למזל, ואומרת לה "זו סיכת מוקינג'יי! היא תביא לך מזל!" ואז היא לא מביאה לה מזל ופרים עולה בגורל, ואז הפוסטמה נותנת לקטניס את הסיכה. אבל היא לא הביאה לך מזל בכלל$#^@%^@$^ לא ברור למה הסיכה היא סוד אם סינה בפועל היה צריך להשיג אישור כדי להכניס את קטניס למשחק איתה, כשלקטניס לא באמת כזה היה אכפת ממנה... אבל קטניס כן מתחילה לאהוב את הסיכה אחרי שרו מזהה אותה ואומרת לה שזו סיכת מוקינג'יי ומסבירה לה קצת יותר על הציפור ועל השריקה. כאילו, קטניס ידעה שהציפור קיימת אבל היא לא ידעה יותר מדי, והיא לא הסיקה את מה שהיא הסיקה במהלך המשחק- שהציפור הצליחה להתקיים על אף שלטון הקפיטול שלא תכנן שהיא תיווצר בכלל, ושהיא סוג של "מרד"... בקיצור, עשו שם קצת סלט. מצד שני, יכול להיות שעצם העובדה שקטניס מלכתחילה נכנסה עם הדבר הזה פנימה זה עוד אקט "מרד" שלה שעלול להכניס אותה לצרות. אני תוהה
3. אוי, זה מושלם. כששמעתי את זה בטיזר טריילר הייתה "פאאאאאק. O_O" למרות שתמיד דמיינתי את השריקה קצת יותר "שמחה" איכשהו חשבתי שזה ממש מתאים לסרט ולאווירה שלו. מי לייק

תיקון קטן

קטניס ידעה על המשמעות של הסיכה לפני רו, זה מתואר בספר כשהם ברכבת והיא אומרת שיש לה זמן לראשונה לבחון את הסיכה לעומק והיא מזהה שזה עורבני-חקיין, ואז היא מספרת על זה שזה סמל לבדיחה על הקפיטול ועל המשמעות של הציפור.. שהמורדים השתמשו בציפור העורבני-מלשן כדי להעביר לקפיטול שקרים, והם התעצבנו ונטשו אותן למות ביער אבל הן לא מתו והתרבו עם נקבות של ציפור אחרת לא זוכרת את שמה ונוצר העורבני-חקיין... ושהן אהבו מאוד את השירה של אבא שלה, כשהוא שר כל הציפורים היו משתתקות ומקשיבות... לכן הסיכה הזאת היא סוג של נחמה כי יש לה חתיכה קטנה מאבא שלה בזירה.. חח סורי חפרתי

N o R i K o

New member
היא ידעה שזו סיכת מוקינג'יי

אבל היא העמיקה לחשוב על המשמעות שלה רק אחרי המוות של רו. אני לא מדוייקת אבל אני די בטוחה
אני פשוט זוכרת טוב את זה שקטניס ממש התרשמה מכך שהשריקה עוברת הלאה. מסקנה- צריכה קריאה חוזרת. *נזכרת שעשתה אחת לפני חודש ומוותרת*

מה שכתבתי לך זה אחרי שקראתי את זה היום בבוקר

אז אני ממש בטוחה בזה! אולי היא מתעמקת בזה שוב אחרי רו אבל כל המשמעות של הציפור עצמה והקטע עם אבא שלה הוא די בתחילת הספר, כשהם ברכבת ממש אחרי האסיף

אכן, מגה לייק

שימי לב שהם לא אומרים זה יביא לך מזל, אלא "לא יקרה לך שומדבר רע.." אני כבר רואה את השיחה בין פרים לקטניס לפני שהיא יוצאת לבירה: "קחי את הסיכה, היא תשמור עליך עכשיו ולא יקרה לך שומדבר רע!" וכולם בוכים, ועצב רב, וכל זה. זהו גם אני חשבתי על זה ככה, שזה כאילו מחריף את המרד.. אבל אז -
CF איך היא תכניס את הסיכה לזירה בפעם השנייה? אני תוהה.. אם זה סוד בפעם הראשונה וזה כבר אקט של מרד... הרי בפעם השניה בטח זה בכלל יהיה מסובך... אבל אולי... זו יהיה הזרז למוות של סינה? הממ.. אוחח מסקרן מאוד! סוף
וחבל לי שהורידו את מאדג', אהבתי אותה

Black Stain

New member
תהייה..

מה עם אמא של קטניס?! לא ראיתי אותה בכלל ושום איזכור שלה וגם לא שם של שחקנית שתשחק אותה.. מה הורידו אותה מהסרט?? זה כבר יותר הזוי מלהוריד את מאדג'

מה?? למה קצר?? לדעתי זה אורך סבבה!

ברור שהייתי רוצה יותר ארוך מצידי גם 10 שעות סרט חחח אבל תגידי תודה שזה לא כמו הסטנדרט של שעה וחצי..! שעתיים לדעתי זה בסדר גמור!

עוד תמונות מהסרט- 1

זה הכל תמונות מהמדריך הרישמי שיצא לסרט הן לא יצאו רישמית הן סרוקות אז האיכות לא טובה חוץ מזאת- היא היחידה שבאמת באיכות סבבה נראה לי שמאחוריהם זו האווקס הג'ינג'ית מעניין מי זאת בפאה הבלונדינית... מישהו מזהה?

למעלה