אכן, הודעה מצערת מאד
למרות שסגירת הפורום היתה די צפויה, זה מצער אותי מאד, בעיקר משום שיחד עם הפורום הזה נסגרים פורומים של זמרים איכותיים, אבני דרך במוזיקה והתרבות הישראלית, ומנגד, נפתחים פורומים של תכניות ריאליטי מטופשות כפטריות אחרי הגשם. אבל זה המראה של החברה הישראלית בכלל. תרבות הרייטינג הרדודה. כמובן שבאופן אישי גם לי הדמעות חונקות את הגרון
כי הפורום הזה הוא בית בו כולנו גדלנו, התבגרנו, התפתחנו, נפגשנו, בילינו, הרגשנו חלק מ... ואם אני מטיילת ברחבי ברצלונה, ומקבלת טלפון משני, שנמצאת במצדה בזריחה
,כדי שלא אפספס את ההכרזה "בוקר טוב מצדה!!" מקבלת מסג' מבטי, פוגשת את עמרי בטקס בכותל , ונותנת לו תקליט נדיר של דיויד, חוגגת בחתונות של הילה, שרית לילך.. מקשקשקת שעות עם עפרה'לה שיחות נפש... ושאר החברים...רונן..ארז..דור..דודי..ואם שכחתי מישהו זה בגלל שעצוב
אז מה יותר מדהים מהקשר המיוחד שנוצר בין חברי הפורום, שלא לדבר על זה שבלי עומרי לא הייתי יודעת עד היום לשים קישור להודעה..
כמובן שאי אפשר לקחת מאיתנו את מה שיצרנו כאן בשנים המופלאות הללו, חגגנו יחד מפגשים שמחות, עיצבונות, חתונות, פרידות, לידות....מה לא? ואני בטוחה שככה זה יישאר גם אחרי הסגירה. חבל לי באופן אישי שאנשי היח"צ של דיויד לא שיתפו פעולה לטובת הפורום ולא הכירו ביתרונות של הפורום,
הפייסבוק כמובן גם "תרם" לסגירת פורומים רבים. אני יודעת שמנהלי הפורום לדורותיהם, כולל אותי, עשינו מאמצים גדולים כדי לשמר את הפורום, אבל לא תמיד זה מספיק. בהזדמנות זו תודה ליעל שהעבירה אלי את שרביט הניהול לפני כארבע שנים, הרגשתי זכות גדולה לנהל את הפורום ותודה לשני שירשה ממני את התפקיד ועשתה כמיטב יכולה וכישוריה, אני בטוחה שניפגש שוב בקרוב, אולי נעשה מסיבת סגירת הפורום? אז אומרת לכולם, להתראות ולא שלום, כי אנחנו ניפגש כל שנה במצדה ובהופעות השונות... אני לא מאמינה שזאת ההודעה האחרונה שלי בפורום
שולחת הרבה אהבה לכולם, כל סוף הוא גם התחלה... ובינתיים כולם מוזמנים לדבר על דיויד בפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה...תגידו שאני שלחתי אתכם..