פאנגירל

New member
כלכך לא מסכימה!

מילא גייל (בעע) אבל ליאם? ליאם מזעזע בעיני. אין לי מושג איך הוא משחק, אבל הוא בכלל לא חתיך בעיני. יש בו משהו גס ושורי (מהמילה שור
) בפנים... לא אוהבת בכלל.
לעומת זאת... ג'ושששששש

בכל מקרה, מאז שליאם שיחק בסרט הזה של האנה מונטנה, אני כנראה לעולם לא אחשוב עליו דברים טובים

N o R i K o

New member
מאיה יקירה,

ברוכה השבה, רק להזכירך, אף אחת מאיתנו לא אוהבת לשמוע בעע על הדמויות שהיא אוהבת, וזה גם רשום בתקנון

והוא לא שיחק בסרט של האנה מונטנה, הוא שיחק בסרט של מיילי סיירוס... ככה הם הכירו XD דווקא הסרט היה יותר טוב מהספר... @_@

פאנגירל

New member
אוו, אני נוטה להיסחף בשנאותיי

מיילי סיירוס לעולמים תהיה האנה מונטנה בשבילי, וזה לא משהו טוב. מבחינתי זה משליך על ליאם

אגב, לא אהבתי את הסרט ת'ור רק כי אח של ליאם (שהוא הרבה יותר חתיך לדעתיXD) שיחק שם. טוטאליות בשנאה שלי כבר אמרתי?

N o R i K o

New member
זה מזכיר לי

שכשהייתי בת 12 חברה שלי אמרה לאמא שלה להפסיק להשתמש בשמפו 'כיף', אחרי שהם השתמשו בו באופן קבוע שנים על גבי שנים, רק כי לואיסנה מפרסמת אותו... בטח אין לך מושג על מה אני מדברת.
אני בכל זאת אודה לאל על כך שהתקופה הזו עברה

תהני מהשנאה, רק תתחשבי באוהבות, שוב. ~תקנון להלה~

פאנגירל

New member
XDDD

את האמת אני כן זוכרת, הייתי די קטנה אז אבל הזיכרון שלי בסדרP:
לואיסנה לופיטו מהמורדים או משהו כזה, לא?XDD

ולחצתי על כפתור התקנון, באמת שלחצתי, אבל הוא לא עובד (או שזה המחשב שלי או שזה שוב תפוזבלP:)

Miss Lavet

New member
זה מוזר...

יש פה את המילים "ת'ור", "לא" ו"אהבתי" ולא מוזכר פה הסיבה לכך היא בגלל הבמאי קנת' "איכסוש" בראנה

ברבריס

New member

זה האף של ליאם. זה האף שלו זה האף שלו זה האף שלו. הוא מזעזע.
ו... ג'ושששש

N o R i K o

New member
היי את פה

שמעי, אף או לא אף, כיהודיה אסור לי קצת להעיר על כך XD אבל העובדה היא שהוא ליד ג'ניפר נראה כמו גבר, וג'וש נראה כמו האח הקטן שלה... XD

Miss Lavet

New member
אני היחידה שחושבת שג'וש נראה הרבה יותר טוב

מליאם?

ליאם מזכיר לי בחורה עם זקן בשילוב עם חתול דרוס...

ולג'וש יש סקס אפיל
וחיוך כובש...

Miss Lavet

New member
אם אני צודקת (ולא נראה לי שאני צודקת)

הוא הופיעה בתור ילד ב"הסופרנוס" והיה לא שיער שחור גם שם

Miss Lavet

New member
האמת גם אני לא.

פשוט היה פרק ב"הפריים טיים של אמריקה (תוכנית בערוץ 8 בהוט)" שהיה על הסופרנוס והראו באחד הקטעים שם ילד שממש מזכייר את ג'וש...

באמת? זה מה שזכה?? שיט חח יכולתי

לעשות משהו יותר מוצלח
סתם חחח מפרגנת.. כיף לה ממש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |ירוקהמקנאה|

N o R i K o

New member
לא צפיתי, אבל מכירה את היוצרת

אמרתי לה שאני מחרימה את זה כי אני שונאת באופן אישי את מי שהיא ליהקה לגייל
היא גם כתבה פה פעם! XD לכו חפשו הודעות שלה בשרשור היכרות... הביץ' חזרה מארה"ב לפני שבוע! לזה קוראים אנשים עם מזל... סתם לא, אני הכי מפרגנת. היא תייצג את טים גייל בכבוד
למרות שאחרי הליהוק הזה קצת נידיתי אותה מטים גייל... חח

למעלה