עדכונים!

shirusheet

New member
משחק של משחקי הרעב

יש סיכוי שכבר דיברו פה על זה, אז נא לא להרוג אותי עם כל מה שאני כותבת כבר ידוע
אז יש משחק לפייסבוק של משחקי הרעב שעומד לצאת בקרוב! למיטב הבנתי במשחק אתה אמור להיות אחד המיועדים במשחקי הרעב- והוא לא ממש קשור למשחקים הספציפיים בהם קטניס משתתפת. אז בעצם כל הרעיון הוא לשחק את המשחקים ולנצח בהם- מה שלדעתי נשמע די מגניב
זה האתר של המשחק http://www.thehungergamesadventures.com/ וזה הדף שלהם בפייסבוק https://www.facebook.com/TheHungerGamesAdventures?sk=wall כרגע כל מה שאני יודעת זה שאפשר להירשם לגרסת בטא באתר, ואין לי ממש מושג מתי המשחק עומד לצאת חוץ מזה שזה כנראה יקרה בקרוב (ביום הקרוב? בשבוע הקרוב? בשנה הקרובה? לא ידוע
) אז אם למישהו כן יש מושג אני אשמח לשמוע. אז מה אתם חושבים? נראה לכם שיצליחו באמת לעשות משחק טוב מהספר, או שאין סיכוי?

N o R i K o

New member
שמעתי יעל זה

לפי מה שהבנתי, המטרה היא בעיקר להתחמק מהמכשולים של הקפיטול כדי לנצח ולא באמת לשחק. כלומר, המשחק לא יהיה מעודד אלימות, ולא תהיה אפשרות "לרצוח" בו כדי להתקדם אלא רק לחסל מכשולים... אני חושבת שהמשחק יכול להיות ממש גאוני, אם כמובן יהיו בו טריקים חכמים כאלה. |הכנס כאן ספויילרים לCF ו-MJ שאני לא רוצה לסמן
| אם זה סתם יהיה לברוח מצרעות ציד זה כבר יהיה משעמם
בכל אופן, אני עצמי נרשמתי ממש מזמן D:

shirusheet

New member
מעניין אותי בעיקר איך זה יהיה בנוי

זאת אומרת, אם זה יהיה באמת כמו כל המשחקים שמדמים קצת DND וכן דורשים קצת מחשבה זה יכול להיות מגניב (כמו שאמרת, "טריקים חכמים". למרות שאני מניחה שלא בדיוק לזה התכוונת אבל את מבינה תרעיון
). בכל מקרה, אם זה יהיה משהו בסגנון המשחק הזה http://www.scholastic.com/thehungergames/games/index.htm אז זה באמת לא יהיה שווה כלום.

N o R i K o

New member
אני מניחה שזה יהיה קצת יותר מאתגר

לא יודעת, אני לא ממש גיימרית. המשחקים האלה הם חמודים דווקא, בלאי אבל חמודים. תמיד חוזים את מותי
אבל היי, קיבלתי 93% באחד מהם!

shirusheet

New member
אני בכלל לא גיימרית!

אני לא מצליחה במשחקים האלה בכלל בכלל.
הם חמודים, אבל אפשר לעשות משחקים הרבה יותר מגניבים עם הקונספט הזה של משחקי הרעב.

N o R i K o

New member
ברור, אבל

אל תשכחי שאחרי הכל המטרה היא להתריע אותך מהמשחקים. אחרי שבמשך שלושה ספרים מספרים לך על כמה התרבות הזו מזעזעת ומחרידה, על כמה זה נורא שילדים צריכים לרצוח זה את זה... פתאום לומר לך "בואי ושחקי בלהרוג ילדים אחרים!!!1" זה קצת... לא פוליטיקלי קורקט
הם חייבים לעשות הכל במידה.

shirusheet

New member
ברור ברור
(כיף לי לגוון עם הסמיילים פה

אבל אני עדיין חושבת שזה יהיה מגניב משחק שהוא כמה שיותר קרוב למשחקי הרעב האמיתיים, עד כמה שזה קצת מפחיד והרבה אלים
תחשבי על זה- משהו בסגנון סימס של משחקי הרעב- זה יכול להיות ממש מגניב!!

N o R i K o

New member
4-6 הפכו ל-17-20

אוי זה מהמם. בא לי לבכות
שלושה שבועות יותר מדי! אעעעעע.

terrapin

New member
וואו.

למרות שאני עדיין לא מבינה למה לא לקחו ילדים לסצינת הלחם, מקווה שבסרט זה יצדיק את עצמו.

לדעתי זה מהסיבה שזה לא ייראה אמין

כי בגיל 11-12 ובגיל 16 אנשים לא משתנים בכזאת קיצוניות... זה לא כמו ללהק ילדה קטנה שתגלם אותה נגיד.. אז העדיפו לוותר על עניין הגיל בשביל האמינות כי זה מאוד קשה למצוא ילדים כ-ל כ-ך דומים להם שזה יראה אמין... נקווה שבאמת בסרט זה לא יפריע...

רורי115

New member
אבל זה מפגר

קטניס בגיל 16 לא צריכה את הלחם היא כבר יודעת לצוד. זה הורס את כל הקטע שהוא מאוהב בה שנים והציל את החיים שלה. אוףףף מבאס.

מסכימה איתך... מקווה שיתנו לזה פתרון בספר

אולי הם יגידו שהיא היתה בת 14 וזה יעבור איכשהוא חחחח... הם גם סירקו את השיער של פיטה שונה, יותר ילד כזה.... נחיה ונראה!! (עוד 21 יום $@##$@#$@)

למעלה