עדכונים!

Billy Shirs

New member
אבל זה לא עוזר><

גם אם השיער מסורק שונה, שניהם כבר מגודלים למדיי, ובאמת שבשלב הזה היא כבר מסתדרת יפה מאוד לבד ולא צריכה לחמים מפיטה. היה עדיף שייקחו כבר ילדים, גם אם הם לא יהיו מספיק דומים להם.

hollypop girl

New member
אולי הם הולכים להציג את זה כאילו היא

התחילה לצוד לא מזמן. אבל זה יפגע בחוזק הקשר שלה עם גייל

shirusheet

New member
אני חייבת להגיד שאני מסכימה איתך לגמרי.

וגם עם כל מה שפירטת בנושא למעלה

ארבעה דברים שלא יהיו בסרט!!

http://hungergamesmovie.org/11033/four-things-that-wont-be-in-the-hunger-games/ ותרגום שלי בקצרה: לא יהיה את: 1. מאדג'.. ידענו את זה כבר
2. פוקוס על האווקסים- הם יהיו שם, אבל לא יהיה משמעות לדמויות עצמן ולאווקס האדמונית וזה שקטניס מכירה אותה וכל זה... באסה אבל זה מובן, אי אפשר שהכל יהיה בסרט 3. פוקוס על צוות ההכנה- שוב, הם שם אבל לא עם פוקוס עליהם והיכרות איתם לעומק, משיקולים של זמן בסרט והרצון לתת את הפוקוס לסינה... שוב- באסה, אבל מובן... 4. גאדג'טים של הקפיטול- לא יהיו דברים ממש מגניבים כמו לחיצת כפתור וקבלת אוכל בשניות... המטרה היא להראות את הקפיטול כמאיים ולא כמקום מגניב שכיף להיות בו... האמת שזה די מבאס אותי! חבל זה ממש מגניב ומראה על הפערים הענקיים בין מחוז 12 ובכלל לעוני של המחוזות לבין הקפיטול.. טוב אבל אני מניחה שזה יבוא לידי ביטוי בלי קשר..

terrapin

New member
תגובת המערכת:

1) סבבה, היא לא באמת חשובה, וסליחה לכל שיפרי גאדג'. הבעיה היחידה היא מאיפה לעזאזל קטניס יכלה להרשות לעצמה סיכת זהב. 2) חבל. מקווה שלא ישכחו את פולוקס!
3) חבל 4) ממש חבל. כל הרעיון הוא כפי שאמרת הפער המטורף.

hollypop girl

New member
1.חבל שלא יהיה (
MJ CF

את מאדג' בגלל כל הספור עם העורבני החקיין ודודה שלה והיימיץ'. 2.חבל, אני חושבת שזה ידגיש את האכזריות של הקפיטול (לכרות למישהו את הלשון כי הוא...) והייתי רוצה לשמוע על דאריוס ווולינה (או איך שלא קוראים לה) רגע!! אבל בטריילר הראו את קטניפ וגייל מסתתרים מהרחפת והנחתי שזה הקטע שבו הם רואים את האווקס הרדומה. 3.הם חמודים אז חבל אבל אני יכולה להבין אותם... 4.לא נורא ולא נראה לי שזה יפריע למישהו...

לגבי 2...
MJ ו CF

גם אני שראיתי את הטריילר חשבתי על זה.. מעניין למה הרחפת משמשת... אולי סתם להדגיש את האיום של הקפיטול, שהם שם בכל מקום, ואולי גם כדי להכיר לצופים את עניין הרחפות בגלל חשיבה קדימה, יש איתן מוטיב חוזר גם ב CF ו MJ והן בטוח יהיו בסרטים בהמשך...

סוזן קולינס ראתה את הסרט! וזה מה שיש לה לומר-

נשמע שהיא מרוצה! והיא שיבחה את השחקנים!! יופי!!
Dear Readers, I’ve just had the opportunity to see the finished film of The Hunger Games. I’m really happy with how it turned out. I feel like the book and the film are individual yet complementary pieces that enhance one another. The film opens up the world beyond Katniss’ point of view, allowing the audience access to the happenings of places like the Hunger Games control room and President Snow’s rose garden, thereby adding a new dimension to the story. Director Gary Ross has created an adaptation that is faithful in both narrative and theme, but he’s also brought a rich and powerful vision of Panem, its brutality and excesses, to the film as well. His world building’s fantastic, whether it be the Seam or the Capitol. It’s amazing to see things that are suggested in the book fully developed and so brilliantly realized through the artistry of the designers. And, my God, the actors. The cast, led by the extraordinary Jennifer Lawrence, is absolutely wonderful across the board. It’s such a pleasure to see how they’ve embodied the characters and brought them to life. So I’d like to sincerely thank all the many people who devoted their time and talents to the film, especially producers Nina Jacobson and Jon Kilik, and the excellent teams at Color Force, Larger Than Life, and Lionsgate. I hope you enjoy the film! Suzanne Collins

N o R i K o

New member
אומייגאד!

באתי לכתוב בדיוק את אותה הודעה, עם בדיוק אותה כותרת. ואז תפוז לא נתן לי לשלוח אותה!!!11 זה הגורל
בקיצור- מצד אחד נשמע נהדר שהיא מרוצה! מצד שני, היא חייבת להשמע מרוצה כדי לצאת פוליטקלי קורקט. מצד שלישי, היא אמרה שיש בסרט דברים ששונים מהספר ובכל זאת הם נהדרים! מצד רביעי... קולינס כלבה
כל שנותר הוא לצפות בו בעצמנו!!11 ;_;

N o R i K o

New member
מהממת, וואו

אבל הקול שלה הורג אותי בכל פעם מחדש... מעניין אם היא מעשנת

למעלה