שרשור תמונות למוצ"ש

LeAnnDylan

Well-known member
שרשור תמונות למוצ"ש

אתם יכולים לשרשר לפה איזה תמונות שתרצו. תמונות חדשות של האמנים האהובים עליכם, תמונות שאתםצילמתם ורוצים לחלוק, תמונות מצחיקות/חמודות שראיתם ברשת או כל דבר אחר שעולם על רוחכם
בנתיים הנה הטופ 25 שירים המושמעים ביותר באייטונס שלי.

Guncrazy

New member
איזו רשימה לא מגוונת

בכל רופן אחל רעיון לשרשור. צריך לפתוח אחד כזה כל סופ"ש לדעתי. יהיה נחמד. יש כמה תמונות קאנטריות רנדומליות מהשבוע האחרון. נראהמתי אני אתייאש
ראשון, קית' אורבן אהובי שחגג השבוע יום הולדת. הוא הופיע באופרי יום לפני היומולדת שלו והמעריצים שם שרו לו האפי בירט'די

Guncrazy

New member
ליטל ביג טאון

יש איזו עמותה שנקראת CMA’s Keep the Music Playing שזה כמו מפעל הפיס בישראל
זו עמותה שכשמה כן היא, תורמת לפיתוח לימודי המוזיקה בבתי הספר בארה"ב. ליטל ביג טאון נסעו לתיכון ע"ש ג'ון אוברטון כדי לבשר לתלמידים במגמת המוזיקה שם שהם יקבלו 100 כלי נגינה חדשים בחסות העמותה.

Guncrazy

New member
צ'ארלס קלי

צ'ארלס קלי (מליידי אנטבלום) ואשתן קייסי מדגמנים לזהירות בדרכים

Guncrazy

New member
קרי אנדרווד

קרי אנדרווד הגיעה עם בעלה מייק פישר לאיזה אירוע שאין לי מושג מה הוא שנקרא "The 2011 Redneck Rally for Rocketown" דילן בטח תשמח כי קרי נראית קצת צ'אבי בתמונה

Guncrazy

New member
מרטינה מקברייד

צובעת את הגראנד אול אופרי בוורוד לכבוד שבוע המלחמה בסרטן השד.

תודה רבה!

לא ידעתי שיש לגראנד אופרי ערוץ. יש שם עוד הרבה הופעות לייב. ההופעה מאוד מרגשת בלייב

LeAnnDylan

Well-known member
לא רק זה

יש להם ערוץ רדיו שמעביר את כל הופעות שם בשידור חי. אפשר להאזין לו באינטרנט וכל שבוע שבערוץ CMT אאל"ט יש שידורים חיים מאירועים נבחרים שם. למה אנחנו לא גרות בארה"ב
מה שיש בערוץ היוטיוב זה אפילו לא גרגר ממה שזוכים לשמוע אנשים שגרים מעבר לים:(

Guncrazy

New member
טיילור סוויפט

טיילור משיקה את הבושם החדש שלה "Wonderstruck"

Guncrazy

New member
עוד קצת קרי אנדרווד

קרי והעמותה שהקימה- C.A.T.S. נרתמו לטובת הקמת גן משחקים בעיירת מולדת- צ'יקוטה, אוקלהומה. אם אתם חושבים שקרי רק ישבה בצל והתבוננה בפועלים עובדים אז הנה תמונה שתוכיח אחרת. (מה קרה לפני ואחרי התמונה אין לדעת) גן המשחקים אגב, למקרה שתהיתם עמד על רגליו בתוך פחות מ-8 שעות.

Guncrazy

New member
סקוטי מקרירי

סקוטי הגיע לחגיגות ה-86 של הגראד אול אופרי. בין יתר החוגגים באותו היום ניתן למצוא את טרייס אדקינס, דיירקס בנטלי, אריק צ'רץ', שרה אוונס, ליאן ריימס, כריס יאנג, מונטגומרי וג'נטרי ועוד אחרים.

למעלה