שרשור תמונות למוצ"ש

Guncrazy

New member
ליאן ריימס

בחגיגות ה-86 לגראנד אול אופרי. דילן בטח בעננים. גם ליאן גם אופרי
מוקדש לך

Guncrazy

New member
בלייק שלטון

בלייק שלטון ואדם לווין במסיבת העיתונים של העונה השניה של The Voice

Guncrazy

New member
דיירקס בנטלי

דיירקס מנחה את מופע ההתרמה השנתי שלו ‘Miles & Music for Kids’ בשנה השישית ברציפות. כל ההכנסות מהאירוע נתרמות לבית החולים לילדים ע"ש מונרו קארל ג'וניור שנמצא בנאשוויל, טנסי. דיירקס הצליח לגייס באירוע תרומות בסך 205 אלף דולר.

ואו, איזו רשימה!

למרות שאני כן מופתעת לראות את סקוטי מקרירי. הו סייז יו קנט גו הומ
נוסטלגיה

LeAnnDylan

Well-known member
לא שמעתי את השיר הזה כבר כמה חודשים

אבל באותה תקופה שהוא יצא הייתי שומעת אותו בריפיט ולכן הוא הסתנן לו לשם. עכשיו אין סיכוי שמספר ההשמעות שלו יעלה (אלא אם כן אני אעשה שאפל להל) ולכן הדרך היחידה שלו החוצה מהדירוג הזה היא אם אני אשמע שירים אחרים יותר פעמים. (פעם אגב הוא היה ממש גבוה בטופ 25 שלי. לייק איזה מקום 7 או משהו)

LeAnnDylan

Well-known member
שיר נחמד מאוד

דווקא לא ציפיתי ממנו לגדולות כי שלושת השירים שהאזנתי להם מהאלבום שלו היו די מבאסים. שמחה לראות שלא כל השירים באלבום שלו נוראיים. תודה על הקישור

LeAnnDylan

Well-known member
תמונות האלווין

ליאן ריימס צייצה בטוויטר שהיא "נושכת" כשהעלתה את תמונת השיניים הוורודות שנראות יותר כמו סוכרית גומי לא טעימה במיוחד
ג'ון דון רוני (מראסקל פלאטס) לעומת זאת השקיע קצת יותר והתחפש יחד עם בנו הקטן, ג'אגר בן ה-3 לביג באז וליטל באז מצעצוע של סיפור. חמודים
ג'וש קלי (אח של צ'ארלס קלי מליידי איי ובעלה של קת'רין הייגל) העדיף להעלות תמונה של הבת הקטנה שלו מחופשת לנסיכה. וויטני דאנקן (זמרת קאנטרי ומתמודדת בעונה הנוכחית של הישרדות) מוכיחה שחיקוי זו אכן צורת הביטוי הטובה ביותר למחמאה כשהיא בוחרת להעלות תמונה של מעריצה צעירה שהתחפשה לאליה. לי-אן וומאק מעדיפה לחפש את האייפון שלה לשפן. וכריס יאנג פשוט מבולבל ומצייץ: "That awkward moment when you think a girl is dressed up for Halloween, but really she just has bad make-up"
WIN

LeAnnDylan

Well-known member
LOL גדול

לפחות היא לא איבדה את חוש ההומור שלה יחד עם כל הקילוגרמים שנשרו ממנה..

למעלה