הי, זוכרים אותי

למה לבקש אם אפשר לדרוש????

אם נבקש אנחנו נותנים לה פתח להגיד גם לא... אם נדרוש
- לא תהיה לה ממש ברירה
אז יאלל'ה אבישגה תתחילי בשיעור אנחנו מבטיחים להקשיב כמו ילדים טובים!!!

סליחה, למה באלימות?!?!?!?

לבקש, לדרוש.... השאלה היא איך אני מסבירה כל מיני צרצורים , קירקורים, מלמולים המהומים וחירטושים במילים וללא הדגמות?!?!?!? אני אחשוב על משהו ולא... אני לא מתכוונת לסרטון מביך ביו-טיוב. לא כזה! כי להקשיב, אכן חשוב. אבל קשה להקשיב למילה כתובה.....

בישג את הההשראה לאלימות המתפרצת שיצאה ממני

קיבלתי דווקא... ממך... לא רק שלא הסתפקת בהצדעה שנתתה לך ,מרצונה החופשי, חגית - קינמון גם דרשת ממנה דום מתוח ואף שלחת אותה לעמוד בפינה
את מכניסה לי רעיונות לראש ואז מתפלאת מאיפה זה בא ושואלת בהתממות: למה באלימות
זה למה
חוץ מזה עובדה שזה עזר ונתת שיעור
תודה לך על כך
שבת נעימה וחמימה וד"ש לחבר'ה בבית

אבישגיק'ה

הגעגועים הדדים ביותר!!!!!!!!!!!!! מבין לגמרי את ההתמכרות שלך להנאות מהחופש ומהשקט הנילווה אליו מכל ההתרוצצויות שאנחנו עוברים במסגרת העבודה וחיי היום יום. כזכור לך גם לי היתה תקופה כזו, אומנם ארוכה מדי לטעמי אבל כמוך גם אני התכרתי לה. כשאני נחתי את עבדת קשה אז זה לגמרי בסדר שעכשיו את נחת ואני התרוצצתי ומתרוצץ כמו עכבר ( אבל עכבר סקסי וחתיך חיחי ) ובגדול אני נהנה ולמד מיקצועית וגם על עצמי. מאחל שהגמילה תהיה קלה, בלי קריזים אה?! ושמהר מאוד תחזרי להבין למה את במקצוע הזה ושבעצם למרות הכל אפילו קצת התגעגעת להצגות, לבובות שלך וכמובן לקהל.
עכשיו אני הולך לאכול, להתגלח\קלח, לסדר את התיקים למחר ולמיטה מחכה לי יום היסטרי במיוחד...
אבל על זה אני אספר לך ולכם כבר מחר בסיומו

תודה רבה שחרדה

כרגע אני באמת רק סוג של "אורח" אבל אני כאן, איתכם וזה מה שחשוב. שמחתי לשמוע שהחבר'ה כאן סייעו לך ברעיונות לסדנה שהעברת. מקווה שעבר בהצלחה!!!!! נעים להפגש שוב

למעלה