קטעי צפייה, בלוגים וכתבות

לאה אי אפשר לשקר את מי שצופה 24 שעות בקותי

קותי נסיך אמיתי, רגיש נאמן חכם סקסי מצחיק , קותי עושה לנו את התכנית לגמרי אני דתיה ואני אומרת לך חד משמעית שברי וזיוה עושות עוול לדתיים בושה, ברי לא היתה צריכה להכנס מלכתחילה

לא יודעת לגבי נסיך אמיתי, אבל הוא בטח לא מה

שעושים ממנו. הוא בחור טוב בסך הכל. נכון שבריב עם זיוה הוא איבד את שלוות הרוח ודיבר אליה לא יפה, אבל צריך גם להבין את הסיטואצייה שהוא היה בה, חוץ מזה הוא התנצל. זיוה מקללת ורבה עם כולם, היא הרבה יותר גרועה, צבוע במעיל של כבשה.

ronen123411

New member
למה מנהלי הפורום לא חוסמים אותך????????

תתבישי!! להגיד על מתמודד שהגיע מהאשפתות? מי את בכלל?

לאה133

Well-known member
תקראי את הכתבה בוואלה, לא אני אמרתי

הכתבת בכתבה בוואלה כתבה שהוא בא מאשפתות, אני ציטטתי אותה. אז תקראי את המאמר בוואלה ותביני מאיפה זה בא, לפני שאת מתנפלת.

פרינז

New member
האמת ממש לא...

עכשיו שאני חושב על זה קצת יותר גם אלירז וגם ג'קי בתחילת העונה לא היו כל כך משמעותיים כמו קוטי. אולי אני לא זוכר נכון אבל הם לא הועמדו להדחה כל כך מהר. קוטי אם הוא ישאר יעמוד להדחה הרבה פעמים לדעתי כי הדיירים לא יאהבו את ההתנהגות שלו. אבל אפשר לקוות שהוא יהיה אביב סביון 2 באמת ויודח ביום שלישי... אגב קים באמת מתחיל לטעמי להיות פרידה 2, גם את פרידה בשבועיים הראשונים אהבתי ואז היא התחילה לעצבן אותי יותר...קים גם בקו הזה בנתיים...

מה עשה קותי ? ש...

כולם שונאים אותו. ג'קי היה עילג יותר ממנו וזכה בסוף קותי ...זה סיגנון הדיבור שלו הוא לא יוצר ריבים ולא צועק. נכון שהוא לא מתוחכם ולא משכיל אבל אני מעדיפה אותו מאשר את הפלשתינאי עם החולצות של זכות השיבה !!!!!!!!!!!!! אני מעדיפה את קותי על פני זיוה הצורחת כמו משוגעת ולא מבינה על מה מדברים ועל מה היא מדברת...

דנק1812

New member
אצל קותי זה נראה לא אמיתי

הוא מצטט משפטים שכבר שמעתי.. הוא מסתמסכן בלי הפסקה.. והוא מדבר כל הזמן על זה שהוא הזוכה. אני אהבתי באלירז וג'קי את הצניעות למרות שאני מעדיפה אותו בהרבה על זיוה וברי

ומאוד מעניין

איך אחרי שנתיים עוד לא מצאו תחליף למושפלת מהעונה ה-2, מלכת רצפת האמבטיה ויו"ר אירגון המושפלות בע"מ של האח הגדול פחחחחחחחחחחחחח

webguy

New member
מעניין לשנייהם נטייה להימורים

גם לקותי וגם לאלירז ... אלירז הודה שיש לו נטיה להומורים והוא נלחם בזה .. קותי גם הודה כי הפסיד כסף בקלפים . גם לאלירז שללו רשיון על נסיעה במהירות - יש מי שאוהב להמר בכבישים גם לקותי שלילת רשיון ..

למעלה