מעדיפים להשאיר אנשים משעממים במקום להשאיר את המעניינים
פ פונפון32 New member 6/2/12 #259 זה מה שאמר אתמול, אבל סוכם איתו עוד קודם, והוא דיבר על זה שהוא רוצה לצאת כבר מזמן.
נ ננוש9 New member 6/2/12 #281 אם הוא היה באמת רוצה לצאת לא היו מעמידים אותו להדחה והיו מניחים לו ללכת כמו שעשו לאחרים
א אילנה55555 New member 6/2/12 #253 אני גם אסע אתו לשם.. רק לוודא שהוא גם נשאר שם מקסימום אהיה מעורבת בלינץ'(כנגדי)
מ מוטי חוף מציצים New member 6/2/12 #275 האמת אם הוא הולך לשם או לקאסבה של שכם כישראלי אלמוני ואו ואו מה היה קורה לו שם.... והם מסתובבים כאן חופשי באין מפריע
האמת אם הוא הולך לשם או לקאסבה של שכם כישראלי אלמוני ואו ואו מה היה קורה לו שם.... והם מסתובבים כאן חופשי באין מפריע
פ פוחד מהצל New member 6/2/12 #250 חבל על הטריחה סער מודח חבל שזק באמת לא חייב להחזיר לנו שכר טרחה על הטרחה של העונה המשמימה והדוחה הזאת
חבל על הטריחה סער מודח חבל שזק באמת לא חייב להחזיר לנו שכר טרחה על הטרחה של העונה המשמימה והדוחה הזאת
ס ספיישיל New member 6/2/12 #110 קוטי וסופי יכלו להגיד אחרי הפינוקים שקיבלו שבזכות שהם היו במשימה. כולם קיבלו את הפינוקים האלה כי אחרי- זה כבר לא משנה. זה היה משפר את התחושות של. דיירים על סופי למרות שגם אני הייתי מעדיפה שתלך
קוטי וסופי יכלו להגיד אחרי הפינוקים שקיבלו שבזכות שהם היו במשימה. כולם קיבלו את הפינוקים האלה כי אחרי- זה כבר לא משנה. זה היה משפר את התחושות של. דיירים על סופי למרות שגם אני הייתי מעדיפה שתלך
א ארץ השמש New member 6/2/12 #143 אסור להם להגיד - וגם קותי לא אמר. גם בשנה שעברה אסור היה לדבר על משימות שהדג נתן.
צ צנחלוזלזל New member 6/2/12 #45 לרגע היה נדמה לי שהאח הגדול סוגר את הבסטה ומעלה את כולם במדרגות. הודעה דרמטית ??!!###$€ פחחחחחח
ג גידי ינקלבסקי New member 6/2/12 #64 איזה מקסים תמיר. הצביע רק נגד עצמו יש לו אומץ לבחור עם לב הזהב. לא הסכים להעמיד אף אחד להדחה חוץ מעצמו!
איזה מקסים תמיר. הצביע רק נגד עצמו יש לו אומץ לבחור עם לב הזהב. לא הסכים להעמיד אף אחד להדחה חוץ מעצמו!