החוליה החלשה הגמר

snavgm

New member
לא נכון! זה היה קרב לחוץ בין קתרין ולינט..

עוד שני קולות- שלי ושלך.. וקתרין הייתה בגמר. ולינט מודחת (סורי עדי..) לדעתי - בכלל הגמר היה צריך להיות בין לינט וקתרין, וברי גם בשלישיה המסיימת. ומי שהייתה צריכה לעוף זו גבי. (שוב- סורי עדי..) גבי ממש לא בליגה של שלושתן.

X יו יו S

New member
את כתבת שלדעתך היה צריך להיות גמר אחר

אני דברתי על זה שכתבת שגבי לא בליגה שלהן

snavgm

New member
תראי- אני הקפדתי ואמרתי "לדעתי" -ביחס להכל.

הלדעתי- זה פתיחה לכל הפיסקה. כתבתי במיוחד בפתיח לפיסקה: " לדעתי - " ואז זה מתיחחס לכל הפיסקה. תחביר בסיסי. מבאן שזה מתייחס גם לדעתי על גבי. וכמובן- זו דעתי..בלבד. ולכל אחד זכות לחשוב אחרת.

X יו יו S

New member
נ.ב

סורי שהתחלתי את שלב הזה לפני שהספקת להצביע בשלב הקודם פשוט זכרתי שכתבת שאת לא רוצה להצביע יותר אז חשבתי שבגלל זה לא הצבעת אלפי סליחות

snavgm

New member
|תודה. קיבלתי.

באמת חשבתי לפרוש.. לא יכולתי לראות את קתרין עפה..
אבל מסתבר שאולי יכולתי להשפיע.. היה ממש צמוד בין קתרין ללינט..מי היה מאמין?

never cry

New member
האומנם אנלא בפורום אבל אני מודה לך שלא הצבעת

סורי לא סובלת את קתרין ועוד להשוות ללינט? בעע (אבל מכבדת את דעתך כל אחד וחוש הטעם המקולקל שלו :p)

never cry

New member
סתם אחת :p

מכורה לעקרות בית נואשות.... ולאחרונה התחלתי להכנס קצת לפורום(כשבדקתי למה אנלא מוצאת את הפרק הבאה והסברתם לי שהם בפגרה)

adii1201

New member
אוי זה יצא קצת בקטע הלא טוב

התכוונתי כאילו, תציגי את עצמך ושלום וזה

adii1201

New member
אבל המשחק הוא על יופי

ואת לא יכולה להגיד לי שגבי פחות יפה מלינט קת'רין או ברי. אין מה לעשות!

snavgm

New member
מה יופי? חשבתי אופי.. יופי פנימי

טוב גם יופי זה עיניין של טעם. כבר אמרתי לך שהיופי של גבי לא ממש עושה לי את זה. יופי של בובת ברבי. לינט ודיינה זה יופי עם אופי. אגב- ברי, גם היופי הג'יניג'י שלה לא ממש לטעמי. טעם זה דבר ממש אישי

adii1201

New member
לא נו
כל המשחק הזה הוא על יופי!!

ואני חושבת שברי הייתה יותר יפה אם היא לא הייתה כל כך מנותחת אבל בכל מקרה גבי הכי מהממת שם

snavgm

New member
נו .. יופי.. בסדר.

אז אם יופי דיינה לא בשלישיה הפותחת? והיא לא מהמנותחות- נכון?

adii1201

New member
כאילו לפני שאת רוגמת אותי באבנים!

אני חושבת שהיא יפה ויש לה גוף פצצה אבל אני חושבת שמרשה פליסיטי ואווה הרבה יותר יפות ממנה. ואני אמנם מתה על פליסיטי אבל אני עדיין בטענה שאווה לנגוריה הרבה יותר יפה וכוסית וכל מה שתרצי מכל אחת אחרת בסדרה הזו. אני חושבת שדיינה הגיעה למקום המכובד שהגיעה לה, כלומר מקום 4. זה בסדר. העיפו פה את אידי ורנה

למעלה