החוליה

james p

New member
להבא אני נמנע!

ואגב דילן לא מצביעה ללינט בשביל לעצבן את עדי אלא בגלל שהיא פשוט לא סובלת את פליסיטי ולינט קצת כמו שעדי לא סובלת את סוזן וטרי. נכון זה נשמע הזוי איך אפשר לא לאהוב את פליק? אבל יש כאלה שלא מבינים איך אפשר לא לאהוב את טרי. בקיצור העולם משוגע אז אני פשוט אפסיק לדוש בזה. ודילן בבקשה תפסיקי להישמע כמו איזה בעל דוכן ירקות בשוק ציפיתי ממך להיות מרגול עסיסית וחריפה אם את כבר הולכת לכיוון הזה...

adii1201

New member
הו תתחדש על האייפון

אייפון שליטע
ותבוא אליי יש פה מספיק מחשבים עובדים

james p

New member
כן עליתי על זה וזה היה ממש מאכזב.

איכשהו חשבתי שכן יהיה. שילכו לע**** לחזור לפרק אחד פעם בחודש... נו ניחא במילא אני עסוק בטירוף אבל זה ממש דבילי.

james p

New member
בחייך אחותי

היו לנו כל כך המון רגעים יפים למה להיפרד ככה עם קללות צריך להיפרד יפה! לפחות נהנה קצת מהסוף...

james p

New member
אני אצטרך ממך סיוע בפריצת אייפון

ואני לא מצליח לפתוח חשבון אפל למרות שיש לי חשבון פייפאל מאומת. וניסיתי עם הויזה קאל שלי (שאין לה מסגרת אשראי משהו אבל ניחא) וגם לא עבד. בקיצור דיכי.

adii1201

New member
אין פריצה

יש לך את הגרסה המעודכנת של האייפון (כלומר IOS5) כי קנית אותו עכשיו ועוד לא יצאה פריצה לזה. אני גם מחכה ולכן עוד לא עשיתי עדכון גרסה, אז אני לא יכולה לעזור לך
אתה צריך כרטיס אשראי בינ"ל לפייפאל לדעתי
ואני לא חושבת שאתה צריך חשבון פייפאל בשביל לפתוח חשבון אפל. קיצור לא הבנתי אותך

james p

New member
טוב לדעת כי בינתיים אני ממש לא נכנסתי

לכל העולם הזה של הסמארט פון. הכל מעוד מוזר ומבלבל. ולא נוח עם המסך מגע. צריך כל הזמן להסתכל על המסך ואי אפשר לעשות הקלדה עיוורת כמו בפלפונים הישנים. בקיצור המון אכזבות אבל דילן אומרת שזה יעבור. עשיתי חשבון פייפאל בלי קשר לאפל. כי קניתי עם זה כמה דברים. תכלס החשבון שלי בפייפאל מאומת אבל הוא עם הכרטיס ויזה שלי שהוא ישראלי והוא לא ממש מגניב. אז איך שזה לא יהיה אני לא מצליח להכינס לאפל.

adii1201

New member
כפרע ההורים שלי התרגלו

גם אתה תתרגל
גם כרטיס הויזה שלי ישראלי, זה לא הקטע, השאלה היא אם הוא כרטיס שאפשר לגהץ אותו בחו"ל

adii1201

New member
וואי אני ממש אבל ממש לא מסכימה

אני ממש סוג של קיגית מחשבים והפלאפון הקודם שלי היה נקסוס 1 (גוגלפון) שהוא עם אנדרואיד ועברתי לאייפון וזה הבדל עצום. האייפון הרבה יותר ידידותי למשתמש. האנרואיד מיועד למתכנתים אחרת הוא מעאפן.

snavgm

New member
באמת תהיתי מה הפריע לך בגוגל פון?

תראי אני קיבלתי גלאקסי מהעבודה. והעדפתי כי לא רציתי להתעסק עם לפרוץ את אייפון. ןהוא מאד קל ונוח לתפעול. . לא יודעת מה זה נקסוס . אבל אולי הוא לא משוכלל כמו גלאקסי? עובדה שמשווים את האייפון רק לסמסונג גלאקסי. זו התחרות היחידה כיום. מה הפריע לך בנקסוס? מעניין אותי..

adii1201

New member
את לא חייבת לפרוץ את האייפון

וזה היה סרט רע לפרוץ את הנקסוס. הגלקסי יותר מתקדם מבחינת המכשיר, אבל מערכת ההפעלה, אנדרואיד, בדיוק אותה מערכת. ואני אסביר לך מה מפריע לי: אנדרואיד זו מערכת פתוחה, היא באה סוג של דף חלק עם הבסיס. כלומר, אם את רוצה את המרב ממנה את צריכה לדעת לתפעל אותה. לדעת לתפעל אותה זה נטו תכנות. מעבר לזה, האייפון הרבה יותר פשוט לתפעול. כל דבר להוריד במרקט של אנדרואיד הרבה יותר מסתכל מהאפסטור, כל האפליקציות מעצבנות יותר. סתם דוגמא: אני לא יודעת אם זה בגלקסי או לא, אבל בנקסוס 1 לא יכולתי לשלוח סמסים לקבוצה של אנשים. הייתי צריכה להוריד אפליקציה בשביל לשלוח סמס לכמה אנשים ביחד. זה מעצבן. הגלקסי מגיע כבר עם עברית ומקלדת (שהיא נוראית יחסית לזו של האייפון לדעתי) אבל הנקסוס לא, היה צריך להוריד. כל הזמן את צריכה להוריד דברים. מעבר לזה, בואי לא נשכח שכל אפליקציה שיוצאת יוצאת בראש ובראשונה לאייפון ואז לאנדרואיד.

snavgm

New member
אני לא רואה הבדל בין אייפון וגלאקסי בתפעול

תראי- אני לא מכירה את הנקסוס. האם ניסית פעם לעבוד עם גלאקסי.? כי קצת השתמשתי באייפון- וזה נראה לי ממש זהה. במקום אפסטור המרקט של אנדרואיד- אני מורידה מהמרקט בקלות, גולשת בקלות GMAIL וFB והכל האפליקציות פשוטות להפעלה ואני לא רואה שום הבדל במקלדת של אייפון וגלאקסי. אולי הנקסוס באמת יותר מסורבל- אבל בגלאקסי הם שיכללו את האנדואיד וההפעלה - את בטוחה שניסית סמסומג גלאקסי 2?

adii1201

New member
ניסיתי. זה חרא של מכשיר

קודם כל רק בגלל העובדה של סמסונג. ואח"כ בגלל מערכת ההפעלה שלו. את לא צריכה להשתמש קצת באייפון, אנחנו מדברים על שימוש יומיומי והאייפון חוסך מלא זמן. היה לי ויכוח כזה גם עם אבא שלי שניסו באורנג' לשכנע אותו לקחת גלקסי כי לא היה אייפון. בסוף הכרחתי אותו לקחת אייפון והוא לא מתחרט לרגע. תשאלי אנשים, כל מי שיש לו גלקסי אומר שזה טלפון מעצבן. כי זו מערכת ההפעלה של אנדרואיד למי שלא מתכנת: מעצבנת.

snavgm

New member
טוב. אולי את צודקת.

אני רגילה לגלאקסי אולי אם אנסה את אייפון אראה איזה שיפור מדהים. נבדוק. כי אני מתכוונת להחזיר את הטלפון מהעבודה ומתלבטת מה לקנות לי פרטי- אייפון או גלאקסי?

למעלה