תכנון שבועי!

Adimenzer1

New member
תכנון שבועי!

יום ראשון:
יום שני:
יום שלישי:
יום רביעי:
יום חמישי:
יום שישי:
יום שבת: בנות - אנא לא לייבש ולשתף פעולה. כמו שרותם אמרה - הפורום לא יגיב ויתעורר מעצמו. שבוע טוב לכולן

ריהותם

New member
מתכננת

יום ראשון:ת"א עם חברות-סושייי
ולנז'רי הורס
ופאנל
יום שני:עבודה
יום שלישי:מקווה להחליף ולעבוד בשלישי במקום בשבת
יום רביעי:עבודה בבוקר
,ואז שאר היום שלי
יום חמישי:עבודה
יום שישי:עבודה,עספור
יום שבת:מקווה לא לעבוד לדבר עם המורה שלי לפסנתר ולקנוות לה מתנה!!! שבוע מעולה

Serena16

New member
אני בטוחה שאת יודעת כבר

אבל רד הוט צ'ילי פפרס באים לארץ באוגוסט

Ruth Fletcher

New member
סתם לא קשור, אמרו בחדשות ואינטרנט

שיש 2 הופעות של רד הוט בארץ באוגוסט, ישר חשבתי עלייך
ותהני לך בכל העבודהעבודהעבודה ובלהרוויח כסף

בפירוט משהו~

יום ראשון: הלכתי לעבודה. היה בסדר. אני עייפה רצח, יש לי טיקים בעין שמאל כבר חודש, אני אמוציונלית, אני רעבה כל הזמן והתחילה לי אקנה. שוב. בא לי למות או לחליפין, להרוג מישהו. עדיפות למי שגרם לנשים לחוות PMS. פאק. ;; אני גם צריכה לנסוע למכללה כי מחר אני עובדת. הא.
יום שני: מממ. מה בעצם אני עושה בבוקר? כלום. אבל אחרי הצהריים אני עובדת באולפן, ואז בערב, בתקווה שזה יצא אל הפועל, יוצאת עם תמר ועוד חברות לערב קריוקי. תזכורת לעצמי: לארוז את התיק איפור.
יום שלישי: בבוקר - אם שמו את הספרים בספריה - מנקה ספרים. עם מגבונים לחים וכפפות לטקס וסוכריה על מקל. (סתם. לא באמת צריך את הסוכריה על מקל. זה סתם בשביל הכיף. XD) בצהריים - עובדת באולפן. בערב - עובדת בחדר של האנגלית. להלהלה~
יום רביעי: נוסעת לעבודה מעשית! אלוהים גדול, אלוהים ענק, אני מאושרת, יש לי עבודה מעשית ואז אני סופסוף, סוףכלסוף אוכל לסיים את התואר שלי. ווהוווווווווווווווו~ אחרי צהריים שוב - באולפן. ואז מן הסתם נוסעת הביתה.
יום חמישי: עובדת במשרד. יאיי. אין לי מושג מה עוד אני אעשה כי זה יום כזה בלעכס. נננגג. שיעור פרטי. לבדוק אם אני נוסעת לתמר לשבת. אם כן - אז לצאת ישר אחרי השיעור הפרטי.
יום שישי: במידה ואני בבית - לאפות חלות. במידה ואני אצל תמר - המ. אולי אני באמת אאפה חלות? לול.
יום שבת: לישון.
במוצ"ש מן הסתם (אם אני אהיה אצל תמר) אנחנו נצא לסרט. חוצמזה צריך לברר למה לעזאזל הבנק לא אישר את ההוראת קבע למעונות, לסדר את זה, ולהתמיין לזוגות בפרויקט הפאנפיקים הגדול כדי להתחיל לכתוב ביחד עם בת זוגתי. בין לבין לנסות לסיים לקרוא את 'אינטליגנציה של קיפוד', לראות 'הנסיך ואני', את הפרק החדש של מרלין, לנסות לישון, להתכתב עם קריסטי, ו, אמ. זהו. אני חושבת. ^^'' שבוע טוב~

עבודה מעשית זה ללכת לבצפר כלשהו,

לצפות במורה ואז ללמד מספר מסוים של שעות בלי לקבל על זה כסף.
תודה, בייב. גם לך!

Adimenzer1

New member
הא. אז תהני

וכשסוף סוף תביני שאת מוכנה אפילו לעבור לצפון כדי לבוא ללמד בבצפר שלי את הכיתה הנפלאה שלי אני אקבל אותך בזרועות פתוחות

RockinKeren

New member
מתכננת [[:

יום ראשון: ~עבר אבל לא נורא~ בצפר - סיימתי תשיעית, היה לי מבחן באזרחות. >: הלכתי לפעולה של סבב"ה ועשינו מדורה
ואיך שאני אסיים לתכנן אני אקרא את הפיק שעדי כתבה
(למרות שלא מגיע לה
)
יום שני: בצפר, שובפעם תשיעית.
חברה באה אלי אחרי בצפר, והיא אמורה ללמד אותי כימיה.XD
יום שלישי: בצפר, מסיימת שישית!!!!
מבחן באנגלית
כנראה מורה פרטית אחה"צ. משחק של ספרד+משחק של ארגנטינה
יום רביעי: בצפר, לסיים תשיעית. |: אני צריכה ללמוד לאיזה מבחן כלשהו, אני לא סגורה באיזה מקצוע
יום חמישי: בצפר, תשיעית
, מבחן במקצוע כלשהו
לישון מוקדם. *~*
יום שישי: שוק עם חברות [: אולי נעשה עוד דברים חוצמזה. D:
יום שבת: אני מאוד מקווה שאני אלך לבני דודים שלי שלא ראיתי הרבה זמן, ואני ממש מתגעגעת אליהם.
אולי סרט עם המשפחה
ללמוד לאיזה מבחן כלשהו שיש לי ביום ראשון.
בארסה!#!!#!@#!

Adimenzer1

New member
הגיע הזמן שתקראי!

אמרתי לך כבר מזמן!
ואת מתה על הפיקים שלי, לא משנה מה כתוב בהם
בהצלחה במבחנים! ואם את צריכה עזרה בכימיה תתקשרי

RockinKeren

New member
לא, אני לא

הם רעים! כאילו הכתיבה מדהימה והכל, אבל אני שונאת את הסוף שלהם. ותמיד את מצליחה להרוס לי את הסוף. הפיק עצמו יכול להיות מושלם ומדהים, ואז יגיעו ה5 שורות האחרונות.XD אז יאלללללללה ~
ד"א, אני הייתי בפעולה עד איזה 8, ואז לקחתי את המקלחת של החיים שלי (אפאחד לא אמר לי שיהיה מדורה בפעולה, אז לא ידעתי שאני אתעקב הרבה זמן.
) והפורום בא לפני שאני ארצה לחתוך ורידים מעוד איזה פיק שבטח יסתיים רע
אז שקט.
אני לא חושבת שיהיה לך כוח ללמד אותי את כל החומר מתחילת שנה.. אז וותרי.
ותודה חייים

Adimenzer1

New member
אני די בטוחה שכבר עשיתי את זה

ואת אוהבת את הפיקים שלי.את אוהבת לבכות מהם.

Ms Brightside D

New member
תכנ"ש

יום ראשון: יום ארוך (שלצערי עדיין לא נגמר)
לבוא לביצפר בשמונה, לגלות שאתה מתחיל ב9 ורק אתה איכשהו לא שמעת על זה. Bitch! ללמוד, לישון בשיעור הבעה
,ביקור פתע של חבר שלי באמצע שעתיים מייגעות של כימיה
לסיים ללמוד בחמש. להגיע הביתה בעשרים לשש. להתכונן לחוה. לצאת בשש מהבית, לרכב
להגיע הביתה בתשע, להיכנס לפורום ולכתוב תכנ"ש
, ללמוד למבחן באזרחות ("כן אמא, אני באמת לומדת.."), מקלחת, לנשנש משהו קטן
להכין מערכת ולישון!
יום שני: ללמוד רק חמש שעות, וויפי!
לבנות מערך הדרכה להנהגה, הנהגה
, ללמוד לאזרחות.
יום שלישי: מבחן באזרחות!!!
, אימון קפיצות (אמןאמןאמןאמן שילך טוב) לעשות שיעורים בכימיה
כי אולי יש 'בוחן פתע' בכימיה.
יום רביעי: אנסין באנגלית, בוחן 'פתע' בכימיה. אימון דרסאג' בחווה, לעשות עבודה בהיסטוריה.
יום חמישי: הגשה של הצעה לעבודת גמר
(לחץלחץלחץ), מבחן בסולפז', להחליף מיתרים באקוסטית לפני החזרה, חזרה עם ההרכב הווקאלי.
יום שישי: 'להבריז' מביצפר, כלומר, לא להגיע באישור כי אני הולכת להתכונן לתחרות. להכין את הסוסיק השמן שלי לתחרות, לנקות ציוד, להעמיס ציוד, להיפגש בערב עם החבייר
, (בית קפה או סרט? אנחנו חייבים להפסיק להיות שגרתיים) ללכת לישון כמה שיותר מוקדם.
יום שבת: תחרווווווווווווווווווווווווות
לחץ לחץ לחץ, לקום בחמש בבוקר, לנסוע לחוה להעמיס סוסים. ואמן שיהיה בסדר
שיהיה שבוע נפלא בנות!
תחייכו בכל רגע אפשרי, זה באמת מקל על הלחץ!

למעלה