תכנון שבועי!

Adimenzer1

New member
וואו. הרבה סמיילים

בהצלחה במבחנים שלך
וואו, כשאני רואה שלך יש מבחן סולפז' השבוע אני מאושרת שהמבחן שלי רק בדצמבר
מה שמזכיר לי שאני צריכה להתחיל להתכונן, כי לא מרשים לנו לעשות אותו עם פסנתר

Ms Brightside D

New member
חחחחח אני מכורה לסמיילים האלהה

האמת, אני ממש אחלה עם סולפז', זה המקצוע שהכי קל לי.. אני לא סובלת סולמות ומודוסים בתיאוריה, באמת שזה הדבר הכי חופר. אבל בסולפז' אני דווקא נהנית יחסית כי אנחנו שרים ומזמרים וזה חח כזה
ויש לי שמיעה מוזיקלית דווקא אחלה, אז אני זוכרת צלילים..

Adimenzer1

New member
מתכננת!

יום ראשון: מבחן בכימיה (חצי מהכיתה הגישה מבחן ריק. אני הייתי היחידה שהייתה מספיק חכמה כדי לבקש עזרה מהמורה. הוא אמר לי איזה שאלות הכי קלות, ופתר לי תרגילים בלי לשים לב). התחלתי פרוייקט זכויות אדם באנגלית. תזמורת
יום שני: לקבוע מועד ב' באזרחות
שיעור חליל אחרי בצפר. לקבל הרצאה מהמורה שלי על כמה שיעור קבוצתי חשוב גם (אני לא אומרת שהוא לא חשוב. אבל הוא צריך להבין שאני לומדת בימי שישי השנה!) להמשיך את העבודה באנגלית (אני עושה על מדיניות הDADT של צבא ארצות הברית עד ספטמבר האחרון. סוף כל סוף משהו מעניין באנגלית!)
יום שלישי: אין שיעור מוזיקה
להמשיך בבצפר את פרוייקט זכויות אדם. אולי מפגש בעלי חיים בשביעית שמינית - אם נועה יכולה. בדיקת עיניים דחופה מאוד כי אני חייבת לשלוח אותה ללשכת גיוס כבר בשלישי אם אני לא רוצה לחזור לשם ביום רביעי
שונאת את הצבא. אין לי אפילו משקפיים!
יום רביעי: להביא את שומרת אחותי לבצפר כדי לראות בשיעור ביולוגיה (אני מקווה שאני אמצא אותו. אמא ארזה כבר את כל הסרטים שלנו
)
יום חמישי: כנראה להמשיך עם פרוייקט זכויות אדם. כלוב בהפסקה (לברר מה זאת החפיפה המטומטמת עם שתי האליפיות שלא יודעות מה הן עושות ורצו להשאיר את הכלוב כל הסופ"ש בלי אוכל וכמעט בלי מים
) להביא כפפות גומי סקוטש (ככה כותבים?) כדי לנקות את המיכלי מים
יום שישי: מתמטיקה בבוקר
ואחרי התגבור במתמטיקה מבחן שפספסתי כשהייתי חולה. ואז שיעור חליל.
יום שבת: לישון

את אוהבת מוסיקה, נכון?

זה בסדר. מוסיקה זה אוסום לגמרי! ומה זה 'כלוב בהפסקה'? למי את דואגת? מטעם מה זה? *סקרנית* (כן, ככה כותבים סקוטש. או סקוצ'. או סקוטצ'. איך שבא לך. XD זה לא מילה בעברית אז אפשר לאיית בדרך כלל איך שרוצים. למרות שהאיות הראשון הוא הכי נכון, ואני אפסיק עכשיו עם שיעור הלשון המאולתר. Hehe. ^^'') התכנון שלך בשבת הוא הכי נחמד. בחיי. אני איתך. D:

Adimenzer1

New member
חחחחחח כן אני אוהבת מוזיקה

אני מתנדבת בקבוצה שהקימה כלובים של בעלי חיים בבצפר - אחד כלוב ליטוף והשני חיות בר - ואני צריכה לדאוג להאכיל את החיות... אני ועוד אחד מהילדים בשכבה שלי נמצאים שם הכי הרבה זמן, אז אנחנו די צריכים לדאוג שהכול שם תמיד בסדר. התכנון שלי לשבת השתנה
אני הולכת עם חברות למסעדה בתור הפתעה לחברה שלי שהייתה לה יומולדת בשישי והיא הייתה חולה אז מה שהיא עשתה לא יצא הכי טוב בעולם...

למעלה