אני רואה: the good wife once upon a time grey's anatomy desperate housewives (בקושי) dexter (שנגמר שבוע שעבר ב- ואוו) 2 broke girls modern family house (גם בקושי) chuck (למרות שלא ראיתי כבר חצי עונה) nikita (למרות שלא ראיתי כבר כמה פרקים) נראה לי שזהו - בטוח שכחתי משהו - כי בתכלס אני באמת רואה רק the good wife וכל השאר נמצא לי על המחשב מחכה שאני אראה אותו
אין לי הרבה זמן פנוי אבל בעקרון הסדרות שאני רואה (שהן לא ריאלטי מוזיקלי) הן: דקסטר, מד מן, עקרות בית, האנטומיה, קוגר טאון, רוק 30, SNL, משפחה מודרנית, פרשיות סמויות, צווארון לבן, מחשבות פליליות ושני גברים וחצי. טוב בטח יש עוד אבל אני לא זוכרת
בעיקרון כרגע בקושי יוצא לי לראות משהו כי אין זמן לכלום אבל מהסדרות שמחכות אצלי על המחשב לצפיה יש את: דקסטר (טוב לא מחכה לצפיה כי זה בערך אחד הדברים היחידים שאני צופה בהם אבל לגמרי שווה את הזמן שלך) מחשבות פליליות מחשבות פליליות התנהגות חשודה פרשיות סמויות רוק 30 מחלקת גנים ונוף צ'לסי לייטלי צווארון לבן קוגר טאון מרפאה פרטית האנטומיה של גריי סאטרדיי נייט לייב מיספיטס שקרניות קטנות ויפות מדיום פשע מן העבר המפענחת המאזין עמוק באדמה גוסיפ גירל וידויה הסודיים של זונת צמרת פלישה V 2.3 בשבוע Fairly Legal The Protector Off The Map באולפן עם קרן פלס
(אם לא נפלת על פרקים של זה עדין במיליון שידורים החוזרים של זה, יש את זה לצפיה ישירה באינטרנט וזה ממש נחמד כזה. היא מותר והיא מארחת לרוב אנשים עם סיפורים מעניינים והם שרים יחד וזה אז זה ממש נחמד) וויטני The Killing וכמובן שאת מוזמנת להשלים את העונה האחרונה של האקס פקטור הבריטי (אפשר גם דרך יוטיוב) בעיקר לנסות להשלים את ההופעות של ליטל מיקס
טוב בטח יש עוד אבל אני לא זוכרת ואני לא בבית כדי באמת להסתכל ברשימת הסדרות שמחכות שאתפנה אליהן אז זה ככה מהזיכרון.
יש לנו תצוגת אופנה גדולה לקראת הסילבסטר ויש מלא עבודה ובקושי יש לי זמן לנשום. אבל התגעגעתי אז קפצתי לבקר. יש לי כמה דקות פנויות לפני שנכנסים לעוד סאשן מדידות ותיקונים אז אני אנסה להשלים קצת פערים
אני לומדת עיצוב אופנה ועושה את האינטרשיפ שלי אצל דונה קארן. טוב לא בדיוק יותא לי לעבוד איתה אבל גם תחת השם שלה זה כיף ולומדים המון. התפקיד שלי כרגע זה בעיקר לדאוג שהכל יעבוד כמו שצריך, מבחינת הספקים, המעצבים והדוגמניות. המון עבודה קשה ועמוסה אבל כיפית מאוד.
היי, רציתי לברר איתכם לגבי קונצרטים לזמרי הקאונטרי הנ"ל, קניתי את הדיוידי של דולי פרטון וממש נהניתי, רק שבזה היא דיי מבוגרת ואני מחפש מופע שלה בצעירותה. קניתי גם דיוידי של קני רוג'רס אך יש בו רק 4 שירים והשאר ראיונות, כמובן שהייתי מעוניין בקונצרט שלו. אשמח להמלצתכם בנוגע לדיוידי של ווילי נלסון, מופע שירים הטוב לדעתכם. תודה
הורים, איך אתם יודעים שהמוצרים הבסיסיים שאתם קונים לילדיכם - מזון, כיסא לאוטו, עגלה - הם בטוחים לשימוש
בדיוק בשביל זה קיים מכון התקנים הישראלי - הגוף אשר בודק, בוחן, מאשר ומבטיח את בטיחותם של המוצרים של הקטנטנים שלכם
מחר בשעה 14:00 יגיעו שני מומחים מטעם המכון - דליה ירום, ראש המעבדה לכמיה וטקסטיל ואביהו לוי, ראש ענף עץ, חלונות ומערכות מיגון - אתם מוזמנים להפנות אליהם את כל שאלותיכם בנושא בטיחות ילדים ותינוקות
מתחברים מחדש אל הטבע הספר המדריך השלם לבריאות מן הטבע בהוצאת אסטרולוג כולל שלל תחומים בנושא שמירה על גוף ונופש בריאים בעזרת מרכיבים טבעיים. רוצים לזכות בו
ספרו לנו אילו מאכלים גירו לכם גם את החושים הגשמיים (טעם, ריח וכדומה) וגם את החושים הפנימיים, המופשטים (קשר לאדם יקר, זיכרון של חוויה מיוחדת) - צליל השניצלים שאמא מטגנת בשישי בצהריים, פנקייקים שהרחתם מהמטבח כשהחצי השני החליט להפתיע אתכם בארוחת בוקר... שתפו אותנו ואולי תזכו