עוף להמונים

symptoms

New member
אני מוכנה לסלוח לך

כי גאלת את עצמך עם קלינדה, אבל רק בגלל זה. רעות

symptoms

New member
אני לא אוהבת את טיילור

היא אהובת ליבי. יש הבדל |הא| רעות

LeAnnDylan

Well-known member
אומייגאד כולכן מזעזעות מזה?!

טוב שהיא לא הדבר הכי אלכסי אבר!!!

symptoms

New member
אז תכירי

אלכס קינגסטון מלכה
ריבר היא הדמות האהובה עלי כרגע בטלויזיה (למרות שהיא בתחרות עם קלינדה מהאישה הטובה, שיש מצב שתעבור אותה בגלל ההפסקה שלא מרצון שהם עושים לי) רעות

blah blah story

New member
יו....קלינדה

גם את אלישיה אני אוהבת. אבל, ביומיים האחרונים סגן ניצב ברנדה לי ג'ונסון מככבת גם. אני אוהבת דמויות של בנות חזקות |הכיפמיניסטי|

symptoms

New member
קלינדה אינדיד

ואני ברוגז עם אלישיה עד שהיא תשלים עם קלינדה. ואת ברנדה אני אראה בקרוב במרתון סופסדרה שאני מתכננת. *יאיי דיוני סדרות לא קשורים* רעות

symptoms

New member
היו עשרה פרקים בקיץ של העונה השביעית

עכשיו בחורף הם שידרו עוד שישה (או חמישה, אני לא סגורה על זה) ואלה הפרקים האחרונים של הסדרה ובקיץ הבא הם יחזרו עם סדרת בת בכיכובה של קפטן ריידר. רעות

symptoms

New member
לאחר שביררתי,

מסתבר שהם החליטו להוסיף לעונה הזאת עוד שישה פרקים (מה שלדעתי יהפוך אותה לעונה ששודרה לאורך הזמן הארוך בהיסטוריה אבל שיהיה) שישודרו בקיץ והם יהיו הסוף הרשמי של הסדרה + מעבר יותר נוח לסדרת הספין אוף שלהם "מייג'ור קריימס", שאמור להתחיל להיות משודר שבוע אחרי שהסדרה תגמר. בקצב הזה הם יוסיפו עוד 6 פרקים שישודרו בחורף הבא
רעות

LeAnnDylan

Well-known member
צריכים לעשות דבר כזה בכל הסדרות שנגמרות בקליף

הנגר. אני שונאת שסדרות נגמרות עם פרק סוף עונה ולא סוף סדרה. למי אכפת שהסדרה מבוטלת? זה לא אומר שצריך להשאיר אותנו במתח לנצח נצחים. סיימו סדרה כמו שצריך!

symptoms

New member
OMG כרגע זה הכה בי

ונזכרתי מה זה אלכס
LOL אני לא מאמינה ששכחתי והיא מה זה לא אלכסית. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
אומייגאד יו FAIL מיזרבלי!

טוב שזו לא את שהמצאת את זה

symptoms

New member
זה היה לפני שנים

בעונה של האלכסיות. מתי זה היה 6? 7? רעות

LeAnnDylan

Well-known member
7.

ויש דברים שלא שוכחים לעולם. זה בנאלי. כמעט כמו משמש.

למעלה