|טופו|

blah blah story

New member
מישהי ראתה את הפרק החדש של האישה הטובה?

ומישהי יודעת למה אין פרק שבוע הבא

symptoms

New member
כי סיביאס ז*נות?

וברור שראיתי. ואני כל כך מחכה לפרק הבא. האמת שלדעתי היה פרק בינוני, בעיקר לעומת הפרקים האחרונים. אבל הסטוריליין של התיק של קלינדה שנתנו לאלישה נראה מבטיח, זה היה הקטע המשמעותי בפרק מבחינתי, יאללה שישלימו כבר! והסיבה שאין פרק שבוע הבא היא שיש אוסקר, עכשיו או שזה משודר שם (מה שלא נראה לי) או שהם לא רוצים להתחרות בזה (מה שיותר סביר) + תצפי לאלפי הפסקות עד סוף העונה, הם שידרו חצי עונה עד פגרת החורף, מה שמשאיר להם לא מספיק פרקים לעונת האביב (שהיא ארוכה יותר) בחישוב פשוט יש עוד 7 פרקים שאמורים להספיק עד סוף/אמצע מאי, פרקים פעם בשבועיים פור דה וין! רעות

blah blah story

New member
באמת זונות

גם אני סקרנית לראות את הסטורי ליין של אלישיה - קלינדה. הגיע הזמן שהן יחזרו להיות חברות. ד"א - רק אני חשבתי על זה שעכשיו וויל כבר לא הבוס של אילישה? כ"כ רציתי שהוא יגיד לה את זה

symptoms

New member
אני לא ממש

שיפרית של אלישיה וויל, אני מחבבת את וויל, וגם את אלישיה, אבל אני לא חושבת שהם צריכים להיות ביחד (אני גם לא חושבת שהיא צריכה להיות עם פיטר אבל), ככה שלא חשבתי על זה בכלל. מה שכן, היא זאת שנפרדה ממנו בסוף, וזה לא היה בגלל שהוא הבוס שלה אלא בגלל כל מיני סיבות אחרות (ובעיקר בגלל הילדים המעצבנים עד מאוד שלה, מי המציא אותם בכלל?) מה שכן, הקטע שהוא עזב היה ממש מרגש, וגם הקטע ששינו את השם של החברה. רעות

blah blah story

New member
מתי שינו את השם של החברה?

את מתכוונת לקטע שדיאן אומרת לו שהיא תוריד את השם שלו? אני דווקא מאוד אהבתי את וויל ואילישה ביחד. היא נפרדה ממנו גם בגלל שהוא הבוס שלה ודיאן גילתה על הרומן אז היא עשתה לה בעיות. אני חושבת שאם הם היו ממשיכים להסתתר ודיאן לא הייתה מגלה אז היא הייתה ממשיכה ברומן. אני הייתי רוצה שהם יחזרו אבל מצד שני יהיה נחמד אם יגיע מישהו חתיך חדש לתמונה.

symptoms

New member
כן, זה

lockhart and associates עכשיו. למיטב זכרוני את הבעיות דיאן עשתה לוויל, לא לאלישה, היא לא דיברה איתה בכלל. היה את הקטע אז שגרייס נעלמה ואז היא זרקה את הכותנת הזאת שלה בכעס, והיה אפשר להבין שהיא כועסת על עצמה שהיא הזניחה כאילו את הילדים שלה בשביל זה. וויל התכוון להפרד ממנה בכל מקרה, אבל היא זו שיזמה את זה, וזה היה מיינלי בגלל הילדים, ככה שלדעתי גם אם לא היו מגלים את זה אני חושבת שהיא הייתה נפרדת ממנו. בנוגע אליהם בכללי, הם חמודים נורא ביחד, אבל הם סוג של אולד פליים, הם היו יכולים להיות ביחד בחיים אחרים, לא עכשיו. ואני אוהבת את אלישה לבד, זה נותן לה אפשרות לגדול בתור אדם ולפתח את הדמות בכיוונים שהם לא רומנטיים שזה טוב, כי איכשהוא כל סדרה מגיעה להתרכז רק בזה ואז נהרסת. ואיזה כיף שדיינה עזבה! יאי! עכשיו שקארי יפסיק להיות מעצבן ואני אהיה מאושרת. רעות

blah blah story

New member
קארי תמיד יהיה מעצבן

הוא מעצבן עוד מתקופת בנות גילמור (
) אני דווקא חושבת שהוא לא התכוון להיפרד ממנה כי הוא היה ממש שבור כשהיא נפרדה ממנו. אוף! הפרקים של הסידרה הרגשתי שהיא מתקדמת כ"כ מהר ואז בשלושת הפרקים האחרונים אני מרגישה שהיא בקושי זזה. זה נורא מתסכל

symptoms

New member
זה כי הם שינו את התכנון שלהם

כי כל המעריצים זעמו שאלישה וקלינדה בכלל לא מתקשרות, הם תכננו שהן לא ידברו בכלל כל החצי הראשון של העונה ואז בחצי השני להתמקד בפיוס שלהן, אבל כולם התעצבנו עליהם אז הם הקדימו את העניין כדי שתהיה קצת אינטרקציה ועכשיו הם יכולים לחזור לסיפור הבסיסי שהיה להם בראש בהתחלה. רעות

symptoms

New member
אה ולוגן היה חמוד

אם כי מעצבן. קארי סתם מעצבן ולא מובן. ואני תמיד הייתי בעד ג'ס בבנות גילמור
רעות

blah blah story

New member
אני לא אהבתי את "הגברים" של רורי

לורליי... לעומת זאת..זה סיפור אחר לגמרי. אני חושבת שאהבתי את כל הקשרים שלה הכי אהבתי את מקס ואח"כ את לוק.

למעלה