הגיע הזמן לצאת מהארון

AmitNHB

New member
הגיע הזמן לצאת מהארון

טוב, אז אחת ולתמיד אני רוצה לדעת. מי כאן אוהד של פרו רסלינג (WWF, WWE, WCW...) בעבר או בהווה

אם שמות כמו האלק הוגאן, קרי ואן אריק, ברט הארט, אנדרטייקר, רוק, אסטין, שון מייקלס או ג'ון סינה לא רק שמצלצלים לכם מוכר אלא אתם גם יודעים מה התרגיל המסיים שלהם ולצלילי איזו מנגינה הם נכנסים לזירה, תנו ב

dshisgal

New member

בעבר הרבה יותר (כולל להיות ב-WN) מאשר היום (רק מתעדכן)

ranzz

New member
רק כשהייתי בגיל חד ספרתי

יש לי חבר שעוד צופה וגם התאמן ב IPWA.
באמת אני צריך לשאול אותו, אם הוא "אוהד חכם"

למעשה אני צריך לחשוב לעומק על העניין הזה של לקרוא לו חבר

מרקו בי

New member
93 עד 94 wwf אחר כך עוד שנה בושידו

מwf אני זוכר את אנדר טייקר יוקזונה גונזילה היה משהו כזה? אחים הארט רייזר רמון טטנקה מיסטר פרפקט דוינק 123 קיד אפילו הייתי בארוע שהם עשו בארץ.

מבושידו אני זוכר את טקדה גרי אולברייט אפילו דן סברן שעשה גיחה קצרה

אחר קח לקחתי יותר מעשור הפסקה
פספתי פרייד

אני זוכר שילדים בבית ספר היו מדברים על זה שי בארצות הברית קרבות בלי חוקים בתוך כלוב בזמנו זה היה נשמע משהו אכזרי נו טוב לפחות גיליתי את זה לפני 3 שנים.

welterweight

New member
גיל 14 נחשב?

ואם אחרי יותר מ15 שנה אחי הקטן עדיין מתעורר בלילות מסיוטים על זה שאני בא לעשות לו את התרגיל המסיים של לודוויג בורגה?

לפני עשר שנים או משהו ניסיתי לראות את זה שוב,אחרי הפסקה ארוכה,ופשוט לא יכולתי לסבול את זה יותר.

אני התחלתי בימי שישי עם הבושידו שזה אותו רעיון רק ביישום הרבה פחות איכותי.

בגדול אין לי שום בעיה עם הענף הזה ואני מאוד מכבד את היכולות האתלטיות של המתאבקים אבל כשאנשים מבלבלים בין זה לבין הMMA או יותר גרוע כשאנשים מודעים להבדלים אבל עושים חיבור בין שני התחומים בלי שום סיבה כמו בתוכנית שמתן מעלה כאן זה פשוט מרגיז..

sandman2

New member
property of israeli talkbacks only

I am in touch with many magazines from around the world (right now as we speak) that are covering both things

למעלה