הגיע הזמן לצאת מהארון

זה שיש הרבה גנבים

לא הופך את הגניבה למעשה ראוי.
אותו הדבר גם כאן, זה שיש הרבה מגזינים שמחברים בין הדברים לא הופך את המעשה למקובל או ראוי.

אני יכול להבין מאיפה זה נובע, הWWF בירידה והרבה חבר'ה זנחו את ההצגה לטובת הדבר האמיתי כמו שניתן לראות כאן בשירשור אז חלק מהמעבר זה שילוב של הדברים.
אתה אף פעם לא תמצא אוהד MMA שעובר לWWF, זה רק הפוך אז המצוקה והירידה מובנים.
הגיע הזמן להתבגר או להבין שמדובר ב2 דברים שונים לחלוטין! האחד זה הצגה כמו בתאטרון והשני זה ספורט כמו אגרוף, זה פשוט בורות לחבר בין שני התחומים ומוזיל מהיוקרה של שני התחומים. בטח שמאמני לחימה שמושווים לשחקנים, פשוט אין לזה מקום לדעתי.

AmitNHB

New member
לא לא חביבי. המגזינים שאתה מדבר עליהם הם

מגזינים של פרו רסלינג שהתחילו לכתוב על MMA בנוסף כי יש קהל גדול של מעריצי פרו רסלינג שפנה לתחום, ולכן זה היה מהלך מתבקש. א ב ל זה לא אומר שגם ההפך הוא הנכון. זה שדייב מלטזר התחיל לכסות גם את MMA לא אומר ששרדוג מכסים גם את ה WWE. תפנים, מדובר בעניין חד כיווני.

sandman2

New member
לא מסכים אבל גם לא אכנס לדיון על כך כמו עמיתי

מדובר בדיון סרק ללא תועלת
אני מכיר עובדות אחרות לגמריי וללא קשר הMMA שאגב אני מאד אוהב עדיין לא הגיע לרמות של פרו רסלינג מבחינת קהל והכנסות ולכן בארץ יש רגשי נחיתות בקרב האוהדים שלו, למרות שאני מכיר הרבה אנשים שרגשי הנחיתות עברו להם ממזמן - הרוב הגורף בארץ אוהב את שני התחומים

זקס11

New member
ממש לא רגשי נחיתות

כבר יצא שברגעי שיעמום פתחתי אגו טוטל, והם שידרו רסלינג. זה פשוט משעמם, מבעד לעיניים של צופה MMA.
רסלינג יותר קרוב לריקוד מאשר ל MMA. אבל מכיוון שלריקוד רגיל יש תדמית של כוסיות, יצרו ריקוד שגם גברים יכולים לצפות בו.

לגבי הטענה שלך ש"הרוב הגורף בארץ אוהב את שני התחומים", המציאות בפורומי ה MMA מראה אחרת.

AmitNHB

New member
אם אתה לא מסכים, תראה לי דוגמא למגזין או אתר

MMA שמסקר גם פרו רסלינג. אני לא אומר שה UFC הגיעו לרמה של ה WWE מבחינת קהל או הכנסות (למרות שדוקא הקהל הכללי שלהם הרבה יותר גדול אבל הם לא מצליחים להביא אותו למרקע על בסיס שבועי כמו ה WWE, אלא רק כמה פעמים בשנה לאירועים גדולים) אך מה זה קשור לדיון ? ומי זה הרב הגורף שאוהב את שני התחומים ? זה מעריצי פרו רסלינג שהתחילו לאהוב גם MMA. סבבה, nothing's wrong with that, אני רק אומר שוב, ההפך אינו נכון.

welterweight

New member
אתה חי בסרט גרוע במיוחד עם כל הקטע הזה

של רגשי נחיתות.

למה שיהיו לנו רגשות נחיתות? באיזה זוהר אלוהי טובלים אתם ומתאבקי הדמיקולו שלכם? אתה מדבר כאילו לעאלק ספורט שלך יש חשיפה משמעותית פה ואנחנו נמצאים בצל...

יש לי חדשות בשבילך - כולנו בצל.מתי בפעם האחרונה ראית אירוע בינלאומי בארץ ברמה גבוהה?! מתי ראית סיקור רציני וקבוע במדורי הספורט?! אין לכם כלום,חבוב.וזה שלנו יש טיפה פחות לא מצדיק רגשות נחיתות.לבנאדם עם איבר של 3 ס"מ אין קנאת פין בבחור עם 4,הוא שומר אותה לשחקנים רציניים יותר.

מה שכן,אתה יודע מה ההבדל בינינו? שהMMA הולך ומתפתח בארץ מבחינת חוגים ופעילויות.הרמה עולה והלוחם הישראלי בUFC זה עניין של זמן וזה דבר שכל הזמן מעלה את כמות האוהדים.לכם אין כלום.האוהדים שלכם הם בעיקר בני נוער שמתבגרים ועוזבים.אין לכם שום תהליך (לא שאני מכיר לפחות) של הרחבת בסיס האוהדים ושל שימור שלהם ולכן אתם יכולים רק לקוות שמספר האוהדים שלכם ישמר את עצמו ושאף אחד מהם לא יגלה איזה חוג לBJJ או MMA ליד הבית ויפסיק לצפות בWWE.

elvis18

New member
WWE זה שואו טוב ...

כל עוד יודעים ומבינים שזה לא אמיתי ומתייחסים לזה בתור כיף ניתן להנות מזה מאוד ... כמו סרט טוב אבל עם אלימות שזה מרכיב חשוב והרבה ממנה (אפילו שזה לא אמיתי ,העיקר הכוונה

הבעיה מתחילה כשאנשים שחושבים ש(PRO WRESTLING (WWE וMMA זה אותו הדבר ולא שתי תחומים נפרדים שיש ביניהם קווים מקבילים ... כמו שכבר דיסקסנו כללית ופרסומית פועלים בדרכים דומות וכו'

ואכן האתלטים שמה מדהים !!

למעלה