ביי ביי פברואר. שלום מרץ 12!!!1^&*$@%

N o R i K o

New member
ביי ביי פברואר. שלום מרץ 12!!!1^&*$@%

פעם, בעבר הרחוק, לפני שלושה חודשים בדיוק, נפתח לו בתפוז פורום קטן וחמוד העונה לשם פורום משחקי הרעב. הוא צלח באושר את דצמבר הקריר, ובינואר הוא תסס כאילו אין עוד פורומים בתפוז! היינו כל כך נלהבים וכתבנו כל כך הרבה הודעות... ואז הגיע פברואר. ועל אף שקיוויתי שהוא יהיה חודש אביבי, כי בכל זאת, ט"ו בשבט וזה
בפועל... גשמים ירדו, הכינרת התמלאה ו... אנחנו נכנסנו לתרדמת חורף
אז לא נורא, אולי בהורוסקופ של קשת (זה המזל של הפורום
) אמרו שחודש פברואר יהיה ישנוני, אבל אני לא צריכה אף הורוסקופ בכדי לחזות את החודש הזה... חברים, אחרי כל כך הרבה חודשי המתנה, סוף כל סוף, הוא כאן!
מ
ר
ץ
2
1
0
2
מה שאומר שנותרו שלושה שבועות לצאת הסרט. שלושה שבועות. אעעעע!!@#%!@$!#!@$!!!1111 אז שניה לפני שאנחנו מתלהבים מהחודש האגדי הזה, בואו נסכם בכל זאת את פברואר החולף
הפורומים המועדפים עלינו החודש
הארי פוטר – הספר - בארורררר, הוא הפך לBFF של הפורום שלנו בחודש הזה!
דמדומים - אני בטוחה שהחודש יגיחו אלינו הרבה בנות משם, כי אם הספרים לא קנו אותן, אז הסרטים בטוח
גלי – glee - כי סאם זה פיטה וסאם השני זה גייל!
והחודש זה גם מוכח
האנטומיה של גריי ומרפאה פרטית - ... הייתכן כי אני עדיין תקועה בפרק 4?
פאנפיקים ופאנארטים - גם החודש היו לנו לא מעט כאלו בפורום
קבלו לייק ענק והמשיכו לפרסם!
איך פגשתי את אמא - נוווווו שיפגוש אותה כבר!@#%
ניסויים לגולשים - יחכחלדגחכםדחכרןקאמהגדחדח.
מוזיקה עברית חדשה וישנה - ...
קול! לייק לכוורת
מנגה ואנימה - טוב, אני תקועה בפרק 4 של האנטומיה כי מצאתי אנימה על גייז שראיתי בגיל 16 ופשוט לא יכולתי לעמוד בזה...
ערוצי הסדרות של yes - חוויה קולנועית גדולה מהחיים. כן
ראויים לציון
כרגיל, כמו בכל חודש, אנחנו מנצלים את הבמה המרגשת הזו בכדי להודות לגולשים שתרמו לפורום והפכו אותו לכיפי כל כך לגלישה!
אז בראש ובראשונה נודה לאזרחית הטרייה, שיר הידועה בכינוייה Billy Shirs, שייצגה בגאווה את צבעה האדום החודש ודאגה לתסיסות הפורום, לפינת האתגר היומי וגם לכמה פאנפיקים כיפיים
המון תודה, שיר! מקווה לראות אותך ממשיכה לייצג את צבעך בכבוד
התודה הבאה שלנו היא לאחת והיחידה, שהייתה אדומה בקומונה עוד לפני שאני הגעתי אליה בכלל, וזו מוריה - רק לאחרונה קלטתי שמורי לנצח זה בעצם ממרי לנצח של עברי...
אז בואו נודה לה על תקופה ארוכה שבה ייצגה את הצבע בכבוד, נקוד לה קידת הערכה ונפנה את המקום ל... דנה! שעל אף שהיא 18 האחת חגגה החודש 24 שנים להיווסדה
וחוץ מלשמור על ממוצע הודעות גבוה בטירוף היא גם תמיד דואגת לעדכן אותנו בכל מה שחדש בהוליווד ובכל הרכילויות
מה היינו עושים בלעדייך? כולכם יכולים להסכים איתי שפשוט מגיע לה! ופרט לשלושת היקירות האלה במעמד זה נודה לעוד שלוש גולשות שעשו לנו את החודש- לנועה, noa1510, שעל אף תקופת מבחנים עמוסה עדיין פתחה לנו את פינת המיועד השבועי
, לשיר, shirusheet, שגם פתחה לנו כמה דיונים מעניינים וגם תיכנס בקרוב לנעליו של סיזר פליקרמן ותנהל את תוכנית האירוח של הפורום שלנו
ולדניאל, daydreambeliever, שפתחה את שרשור הפאנפיקים הענק והסוער של הפורום ועל אף זמן קצר בפורום הגיעה לסטטיסטיקות די הולמות
ותודה כמובן לכל שאר הגולשים שקפצו, התעניינו, ביקרו וכתבו
כל אחד ואחת מכם הופכים את הפורום למקום הנהדר שהוא היום
גם אם הוא קצת גוסס
שתדעו לכם שעל אף הגסיסה ועל אף ירידה קלה במספר הגולשים, עדיין עלינו בסטטיסטיקות ל-2000 הודעות החודש, שכמו שכבר אמרתי, לפורום יחסית טרי זה ממש מרשים
אז תודה ענקית לכולכם!

N o R i K o

New member
אז מה היה לנו? ומה עוד צפוי לבוא?

השרשורים הסוערים
גם החודש אנחנו בוחרים את השרשורים שגרפו אחריהם הכי הרבה הודעות! אז עם פתיחת החודש התחלנו לספור ימים לצאת הסרט, ובספירת ה-50 התחלנו ללהק שחקנים לסרט! בספירת ה-40 חשפנו את הקאסט החלומי שלנו- http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2279&messageid=159404862 ונותרו רק 21 יום לצאת הסרט – יש לכם עוד יום שלם לבחור את הרגעים שאנחנו פשוט לא מוכנים לוותר עליהם בסרט
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2279&messageid=159813327 פרט לאתגרי הספירה לאחור, החלטנו לעשות בונדינג עם פורום הארי פוטר השכן ולתהות מה יקרה אם הדמויות שלנו יעברו לעולם הקוסמים!
אז אם במקרה פספסתם... באתגר הראשון יצרנו פרופיל קסום לכל דמות- http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2279&messageid=159474063 ובאתגר הנוכחי אנחנו תוהים – מה יקרה לדמויות שלנו בשנות לימודיהן בהוגוורטס?
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2279&messageid=159656471 וחוץ מאתגרים, לפעמים אנחנו סתם עושים כיף
אוסף הפאנארטים הגדול שלנו-
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2279&MessageId=159132804 וגם אוסף ציטוטים אהובים-
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2279&messageid=159541462
ומה מצפה לנו בפורום החודש?
אז אם במקרה פספסתם את ההצהרה הנלהבת שלי (ואת כללללל הפרסומות ברחבי תפוז
) עוד 21 יום הסרט סוף כל סוף יוצא לאקרנים, ואנחנו נמשיך להתעדכן בכל היוצא בו עד השניה הממשית בה נתיישב באולם הקולנוע... אתם מוזמנים להציץ בשרשור העדכונים האחרון – http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2279&messageid=159813164 חוץ מזה, כמו שכבר ציינתי, תיפתח כאן בעתיד פינת ראיונות לדמויות שלנו
נמשיך גם החודש עם אתגר הארי פוטר
שאם במקרה פספסתם, הנה שוב לינק לאתגר האחרון שיצא- http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2279&messageid=159842500 וצפויים לנו עוד המוני שרשורים מפתיעים וכיפיים. זה הולך להיות ה-חודש שלנו!
מתרגשים? כי אני כן!!!1 D:

N o R i K o

New member
כמה מילות סיכום - והתפקדות!

חברים וחברות, אמנם עבר עלינו חודש מעט יבשושי, אבל זה חלילה לא גרם לי להרים ידיים
אני אוהבת את הפורום הזה מאוד, וכמו שכבר אמרתי לכם ביום המשפחה, אני מקווה שבעתיד באמת נהפוך למשפחה ובית
חודש אדיררר עומד בפנינו, הסרט סוף כל סוף הולך לצאת, ואני מאמינה - לא, אני יודעת - שזה יהיה ה-חודש שלנו, שיהיה פה תוסס במיוחד ושכולנו נתלהב ונתרגש ביחד
שוב תודה לכל מי שאיתנו כאן, על כל הודעה - אפילו אם שכחתם לסמן בה ספויילר והייתי אוכף שקט רשע
שתדעו שאני אוהבת אתכם בכל זאת!
אז שיהיה לנו חודש 100מם, 100לף ו-100מייזינג!
D:
ועכשיו - התפקדות!
שם:
עיסוק:
קראתי את HG \ CF \ כולם (מחקו את המיותר)
והכי אהבתי את:
הדמות האהובה עליי היא:
וחוץ ממנה, גם:
ספר החודש:
סדרת החודש:
סרט החודש:
דברים טובים שקרו החודש ובא לי לציין:
תוכניות לחודש הקרוב:
מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב:
חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב:
מילות סיכום\מסר לאומה:
ותמונה, לסיום:

100מייזינג! אני הולכת לאמץ את זה

שם: דניאל! היוש
גיל: 25- עוד שבועיים 26. הזיקנה באה וקרבה. מיקום בארץ: רמת גנס. עיסוק: חינוך לשלום
קראתי את כולם! והכי אהבתי את: HG. הדמות האהובה עליי היא: כרגע- באטרקאפ. זה משתנה כל חודש. וחוץ ממנה, גם: קטניס
ספר החודש: מים לפילים שאני פשוט לא מצליחה לסיים סדרת החודש: הבית הלבן!!!!!!! אובססיה סרט החודש: המנמנמ...לא זוכרת! בטוח היה משהו דברים טובים שקרו החודש ובא לי לציין: עשיתי פוני
וטרם החלטתי אם זה יפה. תוכניות לחודש הקרוב: מרצ! החוד שהאהוב עליי בתבל. שלל ימי הולדת, ודברים מהנים. וכ-מ-ו-ב-ן שהפריימריה ב23 לחודש!! מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: מלאמלאמלאמלא שרשורים לקראת הסרט
חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: מנהלת בגאוונה את פורום דמדומים, חופרת לפעמיים ביומני הערפד, אופנה ואופנת נשים מילות סיכום\מסר לאומה: שיגיע כבר ה23 לחודש!! ותמונה, לסיום: אין לי כרגע. תדמיינו אותי עם פוני ועם פרצוף זועם על הבוס האדיוט שלי

N o R i K o

New member
סלחנו

פוני נראה לי כיף, אני אוהבת, חבל שזה ממש לא מתאים לי כי יש לי מצח קצר
תתחדשי! והיי, מתפקידם של בוסים להיות פוצים לפעמים, מקווה שתעבור לו הקריזה מהר

וכמובן תודה למנהלת הענקית שלנו! ומתפקד

שם: שהם (או נציג הבנים
) גיל: 25 מיקום בארץ: בבית עיסוק: עובד בצומת ספרים קראתי את כל הספרים. והכי אהבתי את: משחקי הרעב הדמות האהובה עליי היא: קטניס וחוץ ממנה, גם: גייל, פרים, היימיטץ', פיניק, רו ועוד ספר החודש: "נפילת ענקים" של קן פולט והתחלתי גם את הספר "אני הורג" והוא בינתיים מצוין! סדרת החודש: האנטומיה של גריי דברים טובים שקרו החודש ובא לי לציין: פתחנו את הסניף החדש והמהמם שלנו! תוכניות לחודש הקרוב: לפתוח את הסניף לקהל (הרחב בתקווה) מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: הצפות! בעיקר בעקבות יציאת הסרט לאקרנים פיינלי (אנחנו גם כנראה נצא כל הצוות לראות את הסרט!) חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: פורום הישרדות, סדרות מציאות, מוזיקה ומצעדים מילות סיכום\מסר לאומה: יאללה שהשלושה שבועות האלה יעברו מהר! חודש מדהים לכולם וחג פורים שמח במיוחד (מת על החג הזה!!!)

ואני בעד לעשות שרשור תחפושות!!

ואפשר אפילו לעלות תמונות שלנו מחופשים ונבחר את התחפושת הכי שווה... אם בא לכם כן?

N o R i K o

New member
אכן נציג הבנים

אני כותבת הודעות בלשון נקבה ואז אני כזה "נוי! אבל שהם!$#%@" תודה ענקית גם לך

קודם כל כתבתי כנראה!

מה אני אעשה שהמנהלת באה עם היציאה הזאת? למרות שאם זה יהיה סרט טוב, לא אכפת לי לראות אותו כמה פעמים

גם אני רוצה איתך!

מקסימום אפשר לעשות דברים אחרים כמו למשל ללכת להופעה של מישהו בשם עידן חביב שנפרד מחברה שלו!!!!!!!!

כן! תקשיבי אני בהלם!

יש עליו כתבה השבוע ב-7 לילות והוא סיפר שהם נפרדו לפני חודש וחצי והוא ממש שבור

terrapin

New member
נוכחת!

מדברת בלי קבלת רשות! היא כנראה בלעה משהו חמוץ! הריני להתפקד. היה לי חלק בהפיכת הפורום לשומם, קצת נטשתי. אשתדל לחפור בכמויות החודש! שם: דניאלה עמליה נצנצים גיל: 19 מיקום בארץ: תל אביב עיסוק: סטודנטית
קראתי את כל הסדרה והכי אהבתי את: HG וCF הדמות האהובה עליי היא: היימיץ'
וחוץ ממנה, גם: פולוקס! הוא לא מקבל מספיק אהבה. ווירס, ביטי, כלמיני. ספר החודש: בקושי קראתי. השליכו עלי פירות.
סדרת החודש: באפי קוטלת הערפדים
סרט החודש: פפריקה. סרט אנימה, מומלץ בחום. דברים טובים שקרו החודש ובא לי לציין: חופשת סמסטר ודיאטה חדשה
תוכניות לחודש הקרוב: לחזור ללימודים
טוב נו גם קצת
מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: המון אקשן! פאנפיקים! אתגר הדמויות החדש! חפירות אינספור! חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: צמחונות וטבעונות, אתאיזם, פה ושם. מילות סיכום\מסר לאומה: פלשתים עליך שמשון!!! ותמונה, לסיום:

למעלה