ביי ביי פברואר. שלום מרץ 12!!!1^&*$@%
פעם, בעבר הרחוק, לפני שלושה חודשים בדיוק, נפתח לו בתפוז פורום קטן וחמוד העונה לשם
פורום משחקי הרעב. הוא צלח באושר את דצמבר הקריר, ובינואר הוא תסס כאילו אין עוד פורומים בתפוז! היינו כל כך נלהבים וכתבנו כל כך הרבה הודעות... ואז הגיע פברואר. ועל אף שקיוויתי שהוא יהיה חודש אביבי, כי בכל זאת, ט"ו בשבט וזה
בפועל... גשמים ירדו, הכינרת התמלאה ו... אנחנו נכנסנו לתרדמת חורף
אז לא נורא, אולי בהורוסקופ של קשת (זה המזל של הפורום
) אמרו שחודש פברואר יהיה ישנוני, אבל אני לא צריכה אף הורוסקופ בכדי לחזות את החודש הזה... חברים, אחרי כל כך הרבה חודשי המתנה, סוף כל סוף, הוא כאן!
מ
ר
ץ
2
1
0
2
מה שאומר שנותרו
שלושה שבועות לצאת הסרט. שלושה שבועות.
אעעעע!!@#%!@$!#!@$!!!1111 אז שניה לפני שאנחנו מתלהבים מהחודש האגדי הזה, בואו נסכם בכל זאת את פברואר החולף
הפורומים המועדפים עלינו החודש
הארי פוטר – הספר - בארורררר, הוא הפך לBFF של הפורום שלנו בחודש הזה!
דמדומים - אני בטוחה שהחודש יגיחו אלינו הרבה בנות משם, כי אם הספרים לא קנו אותן, אז הסרטים בטוח
גלי – glee - כי סאם זה פיטה וסאם השני זה גייל!
והחודש זה גם מוכח
האנטומיה של גריי ומרפאה פרטית - ... הייתכן כי אני עדיין תקועה בפרק 4?
פאנפיקים ופאנארטים - גם החודש היו לנו לא מעט כאלו בפורום
קבלו לייק ענק והמשיכו לפרסם!
איך פגשתי את אמא - נוווווו שיפגוש אותה כבר!@#%
ניסויים לגולשים - יחכחלדגחכםדחכרןקאמהגדחדח.
מוזיקה עברית חדשה וישנה - ...
קול! לייק לכוורת
מנגה ואנימה - טוב, אני תקועה בפרק 4 של האנטומיה כי מצאתי אנימה על גייז שראיתי בגיל 16 ופשוט לא יכולתי לעמוד בזה...
ערוצי הסדרות של yes - חוויה קולנועית גדולה מהחיים. כן
ראויים לציון
כרגיל, כמו בכל חודש, אנחנו מנצלים את הבמה המרגשת הזו בכדי להודות לגולשים שתרמו לפורום והפכו אותו לכיפי כל כך לגלישה!
אז בראש ובראשונה נודה לאזרחית הטרייה,
שיר הידועה בכינוייה Billy Shirs, שייצגה בגאווה את צבעה האדום החודש ודאגה לתסיסות הפורום, לפינת האתגר היומי וגם לכמה פאנפיקים כיפיים
המון תודה, שיר! מקווה לראות אותך ממשיכה לייצג את צבעך בכבוד
התודה הבאה שלנו היא לאחת והיחידה, שהייתה אדומה בקומונה עוד לפני שאני הגעתי אליה בכלל, וזו
מוריה - רק לאחרונה קלטתי שמורי לנצח זה בעצם ממרי לנצח של עברי...
אז בואו נודה לה על תקופה ארוכה שבה ייצגה את הצבע בכבוד, נקוד לה קידת הערכה ונפנה את המקום ל...
דנה! שעל אף שהיא 18 האחת חגגה החודש 24 שנים להיווסדה
וחוץ מלשמור על ממוצע הודעות גבוה בטירוף היא גם תמיד דואגת לעדכן אותנו בכל מה שחדש בהוליווד ובכל הרכילויות
מה היינו עושים בלעדייך? כולכם יכולים להסכים איתי שפשוט מגיע לה! ופרט לשלושת היקירות האלה במעמד זה נודה לעוד שלוש גולשות שעשו לנו את החודש- ל
נועה, noa1510, שעל אף תקופת מבחנים עמוסה עדיין פתחה לנו את פינת המיועד השבועי
, ל
שיר, shirusheet, שגם פתחה לנו כמה דיונים מעניינים וגם תיכנס בקרוב לנעליו של סיזר פליקרמן ותנהל את תוכנית האירוח של הפורום שלנו
ול
דניאל, daydreambeliever, שפתחה את שרשור הפאנפיקים הענק והסוער של הפורום ועל אף זמן קצר בפורום הגיעה לסטטיסטיקות די הולמות
ותודה כמובן לכל שאר הגולשים שקפצו, התעניינו, ביקרו וכתבו
כל אחד ואחת מכם הופכים את הפורום למקום הנהדר שהוא היום
גם אם הוא קצת גוסס
שתדעו לכם שעל אף הגסיסה ועל אף ירידה קלה במספר הגולשים, עדיין עלינו בסטטיסטיקות ל-2000 הודעות החודש, שכמו שכבר אמרתי, לפורום יחסית טרי זה ממש מרשים
אז תודה ענקית לכולכם!